Bemutatták a 16 MB-os MRAM prototípusát
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
majd lesz nagyobb .. mint a flash .. azt se kell táplálni
hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]
magyarban az ostyát is használják, legalábbis más lapokon is láttam már (prohardver, hwsw, terminal)
Az angol "silicon wafer" kifelyezés magyarul szilícium szeletet jelent. Ostyát az édességboltban kell keresni. Ideje lenne már ezt megtanulni...
Nekem 16MB-os ram nem kell, akármilyen gyors.
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
LOL, te tudod is mirol beszelsz? Az altalad felsoroltak is sima DRAMok, a SIMM raadasul csak tokozast jelent.
Die Hard 3 ugye... Bruce Willis.
Cicuka a DDR az DRAM. És ha elolvasod a cikket, annál gyorsabb az MRAM (meg a többinél is).
Az meg hogy drága, mindig relatív. Az MRAM olcsóbb lesz ezeknél is, az a lényeg
Az meg hogy drága, mindig relatív. Az MRAM olcsóbb lesz ezeknél is, az a lényeg

csak éppen a flash ram sebessége még a merevlemezénél is lassubb, nemhogy egy 400 MHzes DDR memóriánál... 😊 szóval inkább a HDD árakkal kéne összevetned - hisz a gyakorlatban is vele versenyzik, tárolásra használják
Nem értem milyen "DRÁGA" flash memóriáról beszél. Idézet nagyker árlistából:
512 MB DDR Ram 400 Mhz Samsung 14 850
512 MB Compact Flash Card Kingston,Samsung 14 450
Nincs mirõl beszélni, egy árban van wazze.
512 MB DDR Ram 400 Mhz Samsung 14 850
512 MB Compact Flash Card Kingston,Samsung 14 450
Nincs mirõl beszélni, egy árban van wazze.
Lehet elütöttem pár szót, nem érdekel így is érthető.
Ez nagyon jól hangzik!
Kisebb fogyasztás,nagyobb sebesség hajrá !
Kisebb fogyasztás,nagyobb sebesség hajrá !
volt mar ram ami nem igényelt állandó frissitést (sim, edo), tehát ez nem olyan nagy szám, inkább csak fejlesztés. de azé sok sikert hozzá
Nem az a kérdés, hogy mennyire lesznek gyorsak (mert azok), hanem, hogy mennyire lesznek megbízhatóak.
¤¤¤¤o¤o,¸¸o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤o,¸¸o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤o,¸¸o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤o,¸¸o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤O3>
A kérdés inkább az, hgy mennyire lesznek gyorsak. Az, hogy nem kell frissíteni õket az biztos segít a sebesség növelésében.
Ez okos hozzászólás volt. 😊
Jé, ez olyan mint a vicseszter, csak nem forog. 😊
¤¤¤¤o¤o,¸¸o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤o,¸¸o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤o,¸¸o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤o,¸¸o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤O3>