15
-
majd lesz nagyobb .. mint a flash .. azt se kell táplálni -
Cat #14 magyarban az ostyát is használják, legalábbis más lapokon is láttam már (prohardver, hwsw, terminal) -
Walaki #13 Az angol "silicon wafer" kifelyezés magyarul szilícium szeletet jelent. Ostyát az édességboltban kell keresni. Ideje lenne már ezt megtanulni... -
Nekem 16MB-os ram nem kell, akármilyen gyors. -
tajfun #11 LOL, te tudod is mirol beszelsz? Az altalad felsoroltak is sima DRAMok, a SIMM raadasul csak tokozast jelent. -
Ez lassú lesz, bazze! -
Borg #9 Cicuka a DDR az DRAM. És ha elolvasod a cikket, annál gyorsabb az MRAM (meg a többinél is).
Az meg hogy drága, mindig relatív. Az MRAM olcsóbb lesz ezeknél is, az a lényeg
-
Cat #8 csak éppen a flash ram sebessége még a merevlemezénél is lassubb, nemhogy egy 400 MHzes DDR memóriánál... :) szóval inkább a HDD árakkal kéne összevetned - hisz a gyakorlatban is vele versenyzik, tárolásra használják -
bunny #7 Nem értem milyen "DRÁGA" flash memóriáról beszél. Idézet nagyker árlistából:
512 MB DDR Ram 400 Mhz Samsung 14 850
512 MB Compact Flash Card Kingston,Samsung 14 450
Nincs miről beszélni, egy árban van wazze. -
zpe #6 Ez nagyon jól hangzik!
Kisebb fogyasztás,nagyobb sebesség hajrá ! -
Huvarg #5 volt mar ram ami nem igényelt állandó frissitést (sim, edo), tehát ez nem olyan nagy szám, inkább csak fejlesztés. de azé sok sikert hozzá -
valaé valaé ná #4 Nem az a kérdés, hogy mennyire lesznek gyorsak (mert azok), hanem, hogy mennyire lesznek megbízhatóak. -
Csatti #3 A kérdés inkább az, hgy mennyire lesznek gyorsak. Az, hogy nem kell frissíteni őket az biztos segít a sebesség növelésében. -
Csatti #2 Ez okos hozzászólás volt. :) -
valaé valaé ná #1 Jé, ez olyan mint a vicseszter, csak nem forog. :)