15
  • [HUN]PAStheLoD
    majd lesz nagyobb .. mint a flash .. azt se kell táplálni
  • Cat #14
    magyarban az ostyát is használják, legalábbis más lapokon is láttam már (prohardver, hwsw, terminal)
  • Walaki
    Az angol "silicon wafer" kifelyezés magyarul szilícium szeletet jelent. Ostyát az édességboltban kell keresni. Ideje lenne már ezt megtanulni...
  • Falconer
    Nekem 16MB-os ram nem kell, akármilyen gyors.
  • tajfun
    LOL, te tudod is mirol beszelsz? Az altalad felsoroltak is sima DRAMok, a SIMM raadasul csak tokozast jelent.
  • Tetsuo
    Ez lassú lesz, bazze!
  • Borg
    Cicuka a DDR az DRAM. És ha elolvasod a cikket, annál gyorsabb az MRAM (meg a többinél is).
    Az meg hogy drága, mindig relatív. Az MRAM olcsóbb lesz ezeknél is, az a lényeg
  • Cat #8
    csak éppen a flash ram sebessége még a merevlemezénél is lassubb, nemhogy egy 400 MHzes DDR memóriánál... :) szóval inkább a HDD árakkal kéne összevetned - hisz a gyakorlatban is vele versenyzik, tárolásra használják
  • bunny
    Nem értem milyen "DRÁGA" flash memóriáról beszél. Idézet nagyker árlistából:
    512 MB DDR Ram 400 Mhz Samsung 14 850
    512 MB Compact Flash Card Kingston,Samsung 14 450

Nincs miről beszélni, egy árban van wazze.
  • zpe
    Ez nagyon jól hangzik!
    Kisebb fogyasztás,nagyobb sebesség hajrá !
  • Huvarg
    volt mar ram ami nem igényelt állandó frissitést (sim, edo), tehát ez nem olyan nagy szám, inkább csak fejlesztés. de azé sok sikert hozzá
  • valaé valaé ná
    Nem az a kérdés, hogy mennyire lesznek gyorsak (mert azok), hanem, hogy mennyire lesznek megbízhatóak.
  • Csatti
    A kérdés inkább az, hgy mennyire lesznek gyorsak. Az, hogy nem kell frissíteni őket az biztos segít a sebesség növelésében.
  • Csatti
    Ez okos hozzászólás volt. :)
  • valaé valaé ná
    Jé, ez olyan mint a vicseszter, csak nem forog. :)