46
Szal...
-
#46 hello -
#45 hahó -
#44 Magyarországon meglehet vhonnan rendelni eredetibe a játékot? -
rrroka #43 jól nyomom bár már egy hete nem vót rá időm :) -
#42 Hajra batyo! :DDD -
rrroka #41 üdv!
ki hogy halad? kurva jó kis játék!
érdekes nekem is kb ugyanaz a felszerelésem mint sephinek ;) -
#40 Honnét szereztétek meg a gamét? nekem is kell!! :) -
Yurij #39 Hu a introtol igen csak leültem.Nagyon komoly,bár még nem kezdtem neki mert a final x-el szopok nagyokat.De jo fajtának néz ki nagyon -
Gábor #38 Mindkét feltevésedre igen a válasz. Körökre osztott mechas taktikai game. -
#37 Mi igen?!
Most ez egy körökre osztott játék?! -
Gábor #36 Igen -
#35 MHh.. figy.. ez ilyen körökre osztott vmi vagy robotokkal lehet csapatni?! -
#34 Kicsit? :)))) -
Gábor #33 Csak nem tápoltál egy "kicsit" az elején? -
#32 Nekem nagyon erosek a szereploim halistennek! -
Gábor #31 Nem kapsz felszert a legyőzött ellenfelekből eddig?? Az nem jó....
Az én felszerem nem, most vok az első bolt-lehetőségnél (Lengyelo, raktár). Ha összerakhatnám azt,amire emlékszem a háromból, akkor szopna még jobban a gép,mint most :) -
#30 En nekem tokeletes a felszerelesm egyenlore! Nm panaszkodom. Meg nem jotottam el oda hogy lopni lehet :) -
Gábor #29 Mikortól tudok zsákmányolni wanzer darabokat? Kicsit drága a vásárolgatás, a szimuk meg kezdenek egyre alacsonyabb tapasztalatot adni ( fene a készítőkbe, nem lehet korán halálra tápolni senkit, mint a háromban:)), plusz a vásárolható dolgok nem elég jók. -
#28 Hat en mar mondhatom hogy belemelyedtem es soha nem volt valasztasi lehetosegem. Egyfeszt haladok a storyval. Jelenleg valami vonatot kellet elkapni es valami varosban harcoltam aszem Wassau-ban. Nagyon kemeny harc volt. Javaslom probajatok meg minnel jobbab felszerelni a wanzer-jeiteket.
Nalam a kovetkezo a csapat
Elsa - Pajzs es gepfegyver
Zead - Bal kezen bepitett gepfegyver masikban pajzs es a
valan raketa kilovo.
Neger gyerek - Nagy puska ket kezben es a hatan a legjobb javito csomag.
Voros haju lany - Hatan EMP kezeben uto bot es pajzs.
Bosch - Hatan EMP kezeben gepfegyver masikban pajzs.
-
Gábor #27 A FM3 is baromi lineáris volt, számolhatsz azzal,hogy ez is az lesz. -
Gábor #26 Ma reggel írtam ki, eddig olyan a benyomásom,mintha a 3 lenne, csak mai köntösben, és az bizony nagyon jó.
Köszi mégegyszer, he megosztottad velem:) -
#25 "külön kell tápolni a két társaságot. mire belejövök és kicsit erősebbnek érzem az egyiket, na akkor vált a másikra :-|"
En pont azt elvezem :) -
#24 lesz ebben a játékban valaha szabadság? mert interaktivitásban egy kissé hentai-játék-szerű (kurvára lineáris). pedig a harc - és tápolási rendszer nagyon jó, csak legalább mondjuk kiválaszthatnám a térképen hogy hova megyek vagy valami...ja és kicsit az is bosszant, hogy külön kell tápolni a két társaságot. mire belejövök és kicsit erősebbnek érzem az egyiket, na akkor vált a másikra :-| -
#23 Na jaccod mar?
Nekem fogytan a penzem es elvalatam par ilyen Simu missiot de elunom magam amig egyet levezetek es ahogy haladok veluk elore egyre egyszerubbek... pedig forditva kene legyen ez kerem. -
Gábor #22 Privi ment! -
Gábor #21 Oki! -
#20 Rendben! Ma este ICQ vagy messanger es megdumajuk. Irjal privit ide ugy 8 korul oksa? -
Gábor #19 Ha vhogy megosztanád velem, én meg sem állnék, míg be nem fejezem!:)
Az előző részt négyszer végig toltam! -
#18 En nem ertem hogy lehet az hogy a sok TRPG-sek innen nem jaccanak ezzel a jatekkal.
Egybkent fenomenalis! Nagyon lekot :) -
#17 Ha esetleg valaki mas is jacca akkor az aruja el nekem hogy Nemetorszagba a varnal hogyan tudta ugy kilonni azt a ket grantveto tornyot hogy ne az emberem osszes raketajat arra pazarojam? -
Gábor #16 Nen osztaná meg vki dc++-n esetleg? Amúgy is gondolkodtam már azon, hogy nem lenne-e értelme egy sg hub kreálásnak, ahol megosztanánk egymással a gameket. -
Gábor #15 Akkor fogalmazom úgy, hogy nem akarok postára menni; és kivárni,hogy a csekk beérkezzen,és megkapjam a logint. -
#14 -
#13 Hat a 2000 ft/honap nem a vilag vege :) -
Gábor #12 Nekem egy olyan hely kellene, ami smsweb szerveren van, nincs kedvem előfizetni. -
#11 kolléga :) -
#10 Aszem a Dakota FTP-jen lattam a minap :) -
Gábor #9 Honnan lehetne beszerezni? -
Gábor #8 Akkor jó:) -
#7 Sajna nem jaccotam harmat de aki jaccota nagyon dicseri a 4-est :)