59
Dark Angel - Engineered To Raise Hell
-
#19 helyesírás rulez -
#18 viszont igazán lehetne 3. sorozat...a végén olyan hülénnéz ki hogy bekempelik magukat a háztömbbe és akkor ott saját "ország" és vége... -
G_ArchAngel #17 a 20. vagy 21. epizód mókás volt, mikor Max-ben előjött a macska gén és tüzelt egész nap:) -
G_ArchAngel #16 én gondolkodom a DVD-s beszerzésbe, végülis 20k HUF 42órányi filmért nem sok... -
winnie #15 ja, a netről ezerrel tölthetőek a részek a 2*6 dvd pedig itt csücsül a polcon:) -
#14 megvan mind a két sorozat cd-n a kinti fox csatornáról felvéve.... -
G_ArchAngel #13 Egyszer tini, egyszer vamp:) -
G_ArchAngel #12 -
G_ArchAngel #11 -
G_ArchAngel #10 jaja, kicsit hasonlít...:)
latin lány mindkettő:) -
#9 Na jóvan, nem mondom, hogy nem szúrnám át, mint a rohadtlemezt :))) ....az első képen olyan, mint a vad angyal vagy mi a szösz volt az a sorozat... -
#8 van ez tékában itthon? 2 nyers lemezt megér :) -
G_ArchAngel #7
Best Value
Buy Dark Angel - The Complete First Season DVD and get Dark Angel - The Complete Second Season DVD at an additional $5 off Amazon.com's everyday low price.
Total List Price: $99.96
Buy Together Today: $72.77
You Save: $27.19
-
G_ArchAngel #6 simán:))))) -
#5 Hehe, te mindig szerelmes vagy valamelyik színész lúvnyába... :)))))))))))) -
G_ArchAngel #4 A másik, hogy szerintetek melyik filmhez hasonlít ez a világ?
Blade Runner (Szárnyas fejvadász) vagy a Shadowrun cyber-punk fantasy világ light-osabb változata? -
G_ArchAngel #3 igen, furcsa stratégia az m1-től, pedig a viasat3 és a tv2 példája is mutatja, hogy az igényes akció-sorozatokra van igény... -
G_ArchAngel #2 [Port.hu] A film ismertetése: A Terminátor filmek és a Titanic Oscar-díjas rendezője, James Cameron műhelyéből legutóbb egy szintén világsikert aratott, krimi és sci-fi elemeket is felvonultató akciósorozat került ki. A történet főszereplője egy törékeny külsejű, szinte még kislányos, de nem mindennapi képességekkel megáldott nő, Max, aki a közeljövő sötét világában a saját múltját akarja kibogozni, miközben bujkálnia kell üldözői elől, akik életre-halálra vadásznak rá...
én nagy rajongója vagyok a filmnek (és Jessica Alba-nak) remélem páran csatlakoztok és kivesézhetjük a sorozatot... -
Cat #1 én nagyon szeretem, rendszeresen néztem anno amikor 9kor volt hétfőn az mtvn, de jó hogy ismétlik vasárnap éjjelente, mert csomo részt nem láttam
pl most se tudom mi lesz hogy elkapták a csajt :)