17
-
#17 ma láttam a neten egy uj virus elleni "genyát" windows frissités-t és rátettem engem már nem fenyeget a veszély:)
ha vkinek kell ez a virus elleni szar akkor alcatelgod-ot kell keresni! ő adta a linket ahonnan letöltöttem..de már nincs meg:D
-
#16 már kezdem érteni ..ittt egy virusról is van szó..meg egy játékhibarol:D
-
#15 most mi ez a kritikus hiba??? -
tajfun #14 En kritikus biztonsagi hibara bukkantam a billentyuzetemben, valaki leul a gep ele, es azt csinal vele amit akar. -
Cleawer #13 de legalább kiderült... -
Gabest #12 Az "átvevés" azért túlzás, hála a multitask-nak max megosztva használják velem :P -
Devla #11 Bizony, ez igy van. -
#10 Ilyen alapon sokakat nem szabadna engedni vezetni. -
#9 "de talán nem sipákolni kéne secuniának hanem nyaggatni a felhasználókak hogy aki nem ért a géphez az haggya is békében"
Ezt mondd meg Apának... Újságíró, és mindig engem nyaggat, ha benyel egy vírust. Sajna a mai világban már ez nem így megy, hogy aki nem ért hozzá, ne használja... -
Zsoldos #8 akkor lehet teged sem kene ele ereszteni :) -
#7 huá huá .. ezt olyan szépen mondtad ... de talán nem sipákolni kéne secuniának hanem nyaggatni a felhasználókak hogy aki nem ért a géphez az haggya is békében .. -
#6 Ja, az idegeiddel fognak játszani.
Főleg ha feljelentenek, és az IP alapján eljutnak hozzád. -
Tiby #5 Hmm most akkor hogyha megtámadják a gépünket ők is játszhatnak rajta? (vagy ezt most hogy értik?) -
Zsoldos #4 szivembol szoltal Cat :) -
Cat #3 hát ha bármilyen kódot tud futtatni a gépeden, akkor hogyan másképp lehet ezt leirni? az ilyen hitetlenek miatt van ennyi spam és DDoS támadás manapság a neten - feltörik a hülyék gépét és azt alakítják levélszerverré, és többmilliós spamokat meg ddosokat csinálnak... -
#2 "hibát kihasználva az esetleges támadók átvehetik számítógépeink irányítását."
Ez kezd elcsépelt lenni. -
#1 Tragikus.... most mi lesz velunk?