Street Racing Syndicate

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

karikusz
az nfsu-nál miért van az, hogy minden traileren maás a megjelenési idõpont?...na ezt add össze.:))

Nov 1-tõl 17-ig szinte minden nap volt már..))

Az autósjáték õrültek lapja!! : www.autosjatekok.hu A te oldalad: www.automotorcenter.hu

Hentes Bill
nem kell vele játszani, ennyi

Boldog Karácsonyt!

Hentes Bill
lol, majdnem egy meg a kép, legközelebb jpg nyomjál csak be

Boldog Karácsonyt!

arty
ugyanaz a szutyok lesz mint az 1

Forza.

modellmaker
Ázt eddig is tudtam. Nem mondtál újat. :)

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

DJ Skyline
akkor a fõ oldalon miért van? :DDDDDDDD

ranGer2
.... NFSU2 rulz .... :)

Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az ûrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?

modellmaker

Ez egy képkocka a Tv reklámból. Ugye ti se láttok rajta PC-re utaló ikont? :(

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

arty
ezzel is az lesz, mint a lotus challenge vel... sehol semmi hir rola, még most sem, a teszkoban megy ott figyel 4ezerért .... :)

Forza.

DJ Skyline
sajnos nem!:((

modellmaker
Hát az nem túl sok...

DJ Skyline
semmit...csak annyit hogy a hivatalos oldal bal alsó sarkában van egy PC-s jel!:)))

modellmaker
Tudtok már valamit a PC-s verzióról?

Eisenhower

Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]

grebber
Jaja azt várjuk ezerrel.

Next PC upgrade: 2022

Eisenhower
ez lesz pc-re is?

Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]

PS2-õre már van tudtátok?

IDE!

Jöjjön már!!

DJ Skyline
reméljük nem kell éveket várni mint a Lock On-ra,vagy a Doom3-ra,vagy mint most a Half Life2-re!:DD...Vagy a konkurenciát figyelembe véve(NFS U2) õk is majd Novemberbe dobják ki így nagyobb lesz a két játék közti versengés hogy melyik a jobb...elvégre tudtommal csak kocsi tuningal foglalkozó játék nem nagyon van várandóban...jó a Juiced de az még csak most talált magának másik kiadót!:D

karikusz
Elméletileg ennek kellett volna a leghamarabb kijönnie, de az Xpand, a Colin 2005 már kint is van...az Xpand meg ráadásul magyar nyelvû is..)

Az autósjáték õrültek lapja!! : www.autosjatekok.hu A te oldalad: www.automotorcenter.hu

Fefe
Ja nekem is bejön a gamma :)

JohnnySmith
Ja Ps2-re.

Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)

JohnnySmith
Ma kaptam meg és nem rosz lassab mint NFS:U de ettõl függetlenûl állat.

Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)

DannyL
na ez odabasz

MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu

ranGer2
ÚÚÚÚÚ ez nagyon durva... csak a hangja legyen pont ilyen a skyline-nak már akkor kurva jó lesz... :)

Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az ûrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?

grebber
Ja remélem még ebben a hónapban.

DJ Skyline
DannyL
7up!

Up!
Tom3
Dreamcast-re csinálnak még játékot?
DJ Skyline
valahol a bolt és a kiadó között!:D
nem tudom valamikor csak megjön!

PS2-õn XBOX-on és Dreamcast-on is kint van már.

HOL A PC?????

UPPPPPPPP!
arty
egyébként, a vice cityt láttam ps2ön a minap, és akadt... finoman lasan ment, de ahogy a nap szembesütött, kb. 20 fps-el ment :(

en azt hittem a konzolokon minden nagyon jol megy ....

Forza.

Petyus_
Azért PC-n kormánnyal multiban remélem nagyon jópofa lesz, már ha az engine is korrekt lesz alatta (Xboxon szaggat a drága...).

\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com

grebber
Nem baj attól még leszedem majd.

DJ Skyline
ja...modnjuk skylinet ne izéljük!:DD de az tényleg igaz hogy az ilyen játékokba kevés az európai kocsi,és sok a japán...álá NFS U...volt 2 eus kocsi a többi japó,meg amcsi...

DannyL
Azé próbáljuk má ki aztán bebetonozhatjuk. :D

CSOCSO
RIP SRS:(
Petyus_
Háááát. Sajnos már eléggé elõrehaladtam, és a kezdeti pozitív benyomások után csalódott vagyok. A tuningfelhozatal nem bõvül, egyfajta bodykit van minden autóra. Ugyanazok a festések, ami már az elején is. Nagyon gizdák egyébként a verdák (szebbek, mint NFSU-ban), na de ez kevés. Másik: európai autó kimerül a Golfban/Borában. Amerikai nuku, semmi Ford, semmi Corvette, Camaro, Pontiac GTO. Egy BMW M3 nem igaz, hogy nem férne be. De nem, Skyline, Skyline, Skyline. Tököm a Skyline-ba. :P Meg ha japán verdák vannak csak, legalább lenne Honda. Ha jól tudom, nem lehet unlockolni, csak Evo VII-et és ennyi. Suprát le kellett cserélnem egy Evo VIII-ra, mert irányíthatatlan. Másik: alkatrészek.. ha megveszek egy felnit, utána le akarom cserélni, az elõzõt kihajítom a kukába, elvész az ára, utána veszek egy újat... ugyanígy, van "gyorsuló", meg "tapadó" gumi, és mindig ki kell fizetni a teljes árát. A versenyek már izgalmasak, sajnos az AI is köcsögöl a játékban elõrehaladva, mindg jól belédpukkan hátulról, ha kicsit megcsúszol, tipikusan zsinóron húzzák. Na majd NFSU2.

grebber
Ja az majd ha lesz PC-re addig SRS :))

DJ Skyline
Burnout3-at lefosom...ez kell nekem SRS!:D

Petyus_
A kritikák nagyon lehúzzák, de szvsz azért, mert most jött ki a Burnout3 is, és arra van mindenki rányomulva. Meg ugye az NFSU kiadója az Electronic Arts khmm.

Megnyugodhat mindenki, aki rá van mozdulva erre ez utcai versenyzés témára: imádni fogja az SRS-t.

Petyus_
Tudnék nem sékikemet is, csak kellene egy firewire kártya meg valami tömörítõ codec, és mindkettõ beszerzéséhez lusta vagyok. :D

Petyus_
Sajnos sok! A Skyline kb. egy F1 gép tapadásával rendelkezik, a Supra meg csúszik a "taknyon" (itt is olyan este az út, mint NFSU-ban), mintha tényleg takony lenne. Szóval elég gázul lehet kezelni, nagyon érezni kell a csúsztatásokat.

CSOCSO
amugy milyen a supra?? jol lehet vezetni?? sok kulonbseg van a supra es a skyline kozott vezethetosegben?
CSOCSO
dejo neked:)))))))))) kabbe!:)
arty
sékikem videot nem tudnál csinálni ? :)

Forza.

Petyus_
"Screenshot" a verdámról. =)

Petyus_
Na megvan a Suprám, unlockolva a Skyline is, 400 paci felett már sokkal izgalmasabb a dolog. =))