Worms Forts Under Siege októberben
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ha valaki tugya hogy hól lehet letõlteni a worms 3D-ét eredetibe akó szoljon vagy a ha tudnak hozá cheatot
wors armamageddon
A 3D-vel úgy két hétig játsszottam, aztán uninstall. Ez sem lessz jobb. Bár a grafikát jobbnak találom, a víz még mindig elég gagyi.
St megkérte, hogy távolítsam el a régit, úgyhogy most csak ilyen szar van:(
nem tudom te honnan szedted le de én házilag összedobtam egyet, azaz a WWP-bõl átszerkesztettem a W3D-be. Nem nagy szám, de nem lett rossz...
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
Az armageddon azért volt jó mert alapból volt benne szinkron minden nyelvre, de ezzel már nem törõdtek 3D-ben. Igaz lehet leszedni hozzá magyar szinkront, de az elég gyenge. Mindegy, a 3d-s környezet szerintem csak javít rajta, a régi jó worms hangulat ugyan nem maradt meg, de ha ezt a sikeres sorozatot tovább akarják vinni át kellet ültetni 3D-be(megint csak szóismétlés), mert ki venne több ezer forintért egy 2d-s játékot?
\"I fight the world, and take all they can give. There are times, my heart hangs low. Stand and fight, live by your heart. Always one more try. I\'m not afraid to die.\"\"Manowar\"
Ez egy tipikusan olyan játék amit a 3D elrontott sztem. Nekem a 3 sem jött be, ez se fog...
Bazinga!
Engem a worms 2 óta nem bír igazán lekötni. Az armageddon kicsit csak nosztalgia miatt tudott géphezragadni pár körre, de ami azóta folyik 😞(
*hihi ** *
Ja,mert kicsik a képek...Szerintem ez újabb rókarbõr lesz...
A képek alapján nekem jobbnak tûnik a grafika mint a worms3D esetében volt.
már látom hogy ezen szét fogom röhögni magam játék közben.... 😊)
RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX