Hitman: Blood Money

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

[Walaki]D`Lair
HASZNÁLJ SPOILERT BAZZZ!!

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

még egy kérdés : ki az a szemüveges csávó, aki az átvezetõ videókban Alexander Leland Cayne-el beszél ?
addig is leírom,hogy csináltam meg az operaházas küldetést (HA NEM ÉRDEKEL, NE OLVASD EL!):
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
beszéltem a recepcióssal, kivettem a valódi WWI stukkert, utána bementem a mosdóba, pár ütéssel elkábítottam a munkást,felvettem a ruháját, levetkõztetett testét bedobtam a ládába, lecsuktam a láda fedelét, utána bementem az alagsorba,leoltottam a villanyt, lockpickeltem egyet, a folyosóról egy idõ után kijutottam az elsõ szintre, onnan bementem a stukkeres színész szobájába, a játék WWI pisztolyt lecseréltem a valódira, elrejtõztem a szekrényben, a színész elvitte magával az igazi stukkert, utána kimentem az operaház elõcsarnokába (ahol az a két Athéné-szobor is van), megvártam míg a színész agyonlövi az énekest, aztán felmásztam a színpad mögötti részre, amikor kitört a pánik, a színpad mögé rohant egy zsaru (pontosan oda, ahol én várakoztam). A zsarut a kábító injekcióstûvel elkábítottam, ruháját magamra öltöttem, elvettem SLP.40-esét, és mikor Richard Delahunt felment a színpadra, a színpad mögül kettõt belelõttem Delahunt hátába az SLP.40-esemmel, utána meg visszamenekültem a mosdóba, visszavettem az öltönyömet, és szép nyugodtan elsétáltam a kijárat felé.
Professional rátát kaptam, a total kills-nél csak 1-et írt, mert végülis csa úgy direkt Delahuntot öltem meg, az énekes halála meg ugyebár baleset volt...

Delahuntot is meg lehet ölni úgy, hogy balesetnek legyen álcázva ? Mert amikor a padláson letettem a kijelölt bombát, az a plafonon lógó szerkezet robbant be és zuhant le, amelyik nem a színpad felett volt, tehát Delahuntra és testõreire így értelemszerûen nem zuhant semmi.
A harmadik missziónál tartok (Flatline), mely észak Kaliforniában játszódik, az operaházas küldetés után.
Valaki tudna segíteni abban,hogy megmondaná hogy pontosan mi a feladat ezen a pályán? és a misszió elõtti átvezetõ videóban abban a gyóntatófülkében mirõl beszélt pontosan 47-es és Diana ?
Elõre is köszönöm a válaszokat.
zolo
Így se jó😞((

http://flickr.com/photos/zolika90/

zolo
PS 1.1 van benne,és a configure optionsban beállítottam a shader 1-et.

Kipróbálom addig is amit cstomi16 írt.

Randelz
GeFOrce 4-en nemtudom milyen shader van de szerintem mint hykao mondta állítsd át a PS-t 1.0-ra és ha nemmegy akkor a graf.kártyád miatt nemmegy mert nem támogatja a PS-t

hykao
Indítás elõtt beállítottad a configban a Shadermodel 1 használatot???
Töltsd le ezt: http://dl.gamecopyworld.com/?d=2006&f=mcz-hbmnoint!rar
Nem vagyok benne biztos, de ez vagy arra jo, h kiszedi az Intro-t vagy arra, h javítja!
zolo
Sikerült elindítani,de valami nem stimmel...Ugyanúgy kidob az asztalra az intro után,mint az 1.0.Valami ötlet?

hykao
hykao
Vérmajom...ez jó... 😊
1.2-es patchel ugyanúgy kell elindítani, mint az 1.1-es patchel!
Elõször is kell ez a Mini-Image file: http://dl.gamecopyworld.com/?d=2006&f=x200x-hbm!zip
Ha kicsomagoltad, akkor a "Hitman blood money" mappán belül 5 file található, a Mini-Image (x200x-hbm.mdf, x200x-hbm.mds) és a Securom Loader (asr.exe, + a másik két segédfile)!
Felteszed az 1.2-es patchet, ezután a "x200x-hbm.mds" file-t be mount-olod a Daemon Tools v4.03-ba!
Ha ez is megvan, elindítod az "asr.exe" file-t, és kikeresed a "HitmanBloodMoney.exe" file-t!
Megnyitod és már megy is a játék!
Más oldalon megkérdezték tõlem, hogy honnan lehet megaszerezni a Hitman Blood Monkeyt...

zolo
De attól az nem 1.2-es verziójú.Kipróbáltam én is,de ugyanúgy kidob mintha 1.0 lenne.Tehát az exe-t nem lehet cserélni.

A mini imageval meg azt írja,hogy összeférhetetlenséget észlel egy emulátorprogrammal. 1.1-gyel is azért nem játszottam mert az nem támogatja a shader 1-et.Vagy tévedek?

Remélem valaki meg tudja mondani hogy kell indítani...

Az 1.0-ás crackel nálam szépen megy.

Csak halkan, mert ez illegális...

Ugyanúgy, ahogy az 1.1-et. Mini-image-dzsel.

zolo
Rájött már valaki,hogy lehet elindítani az 1.2-t??

hykao
Ja még van egy olyan rész is, hogy a vágott szemû megkérdezi, hogy elveheti-e 47-es táskáját, erre 47-es azt mondja, hogy inkább magánál tartja... 😊)) Ez igen fontos momentum... 😊))

Más: a Hitmanfórumon diskurzus folyt arról is, hogy ki melyik NPC-t utálja leginkább...azt hiszem toronymagasan a kaszinó wc-jében a tükör elõtt árnyékoló kopasz madár vezet...(amelyik percenként jön be wc-re, nézegeti a pofáját a tükörben, és a levegõbe boxolgat - láthatóan nagyon meg van elégedve magával...😄)
Nos valakinek van kedvenc utálatos karaktere ezen kívül?
Rage47
fel sem figyeltem arra h felség, kösz😊
hykao
Igen, kb. ennyi...semmi lényeges nem derül ki...talán annyi lehet még érdekes, hogy akivel Diana beszél telefonon, azt az illetõt "felségnek" szólítja...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Bár a kérdés nem nekem szólt, azért válaszolok.
A videóban nem sokat mondanak. Diana közli a fõnökével telefonon, hogy az ügynökség újra teljesen mûködõképes, viszont 47 felõl nem tudnak semmit.
A kínais videóban pedig 47 bemegy valami kínai épületbe,ahol miután álnéven bemutatkozik, közli, hogy a hely híres speciális szolgáltatását szeretné igénybe venni.A kínai meg megkéri, hogy kövesse.
Én ennyit hámoztam ki belõle.

zolo
Ez komoly?Végre játszhatok a játékkkal a Gef ti4200-sel??
Most vittem végig a hitman 2-t és már egy hónapja megvan a 4,csak a vidkrtya akadályozott.

Éljen!!!!!!!!!😄DDDDDDDd

petee
Sziasztok! Látom mindenki cracket keres az 1.1-hez, azaz igazság tegnap találtam már egy müködöõ Nodvd/fixed exe-t. Én is ezt használom és müködik.itt

Forza Juve! ; Cuore Sportivo! Logo by: SNAKE01

akyyy
kedves hykao leírnád hogy mikor a ravatalozoba kinyirtunk mindenit, a videoba miket mondanak? 😄DD

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

Sajnos elég kevés játékhoz készül patch-hez való crack. Sokszor a crackkészítõ csapatok feltörik az adott játékot, és miután kiadják a kezeik közül, többet nem foglalkoznak vele. (ez bizonyos szinten érthetõ is, hiszen mindig jönnek új programok, amikkel foglalkozniuk kell)

Ami a blood money-t illeti, mi már régen (az 1.1-es patch óta)securom loaderrel indítjuk a játékot.

Balumann
pont most néztem ebbe a topicba hogy kijött a patch, szivesen kirpóbálnám de hogyha sztem az elõzõvel se sikerült elindítani akkor ezzel se fogom tudni, crack kéne.
Lehet hogy azért nem adtak ki 1.1-es cracket mert tudták hogy lesz még patch és csak erre fognak csinálni <#rolleyes>

Nem. A játékok 90%-ánál a patch felülírja az indító exe-t, ahogy jelen esetben is. Emiatt az alap verziójú crack nem használható a felpatchelt játékhoz.

akyyy
: O demohoz miért nincs? most muszáj felraknom erre a gépre is ajátékot, csak h megnézzem fut e, lehe fut, de oly vígan szaggatva hogy kihhá😄 pedig csak a játék végét akarom megnézni mert már végigvittem csak <...>!

majd ha talán lesz magyarítás, felteszem😊

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Gerbill
Elírtam, nem patch, hanem crack

A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.

Gerbill
Ha jól tudom 1.1-es patch sem volt, szerintem 1.2-es sem lesz.

hykao
Szvsz a peccs az indító .exe-t cseréli le...
scorpeeon
ejha, mégis jó film lesz ebbõl?

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

scorpeeon
az új patch megy sima crackelt változattal, vagy meg kell várni amíg kijön a crack az 1.2re is?

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

jaa bocsika... csak olyan frissnek tûnt a hír... hogy rögötn belikeltem 😄

hykao
Khm... #4889 😊

Egyébként talán a legfontosabb dolog, hogy a peccs felrakása után már a Shadermodel 2.0 tudással nem rendelkezõ kártyatulajok is játszhatnak a játékkal.

Sõt! Akár az összes shadermodel ki is kapcsolható! (ez már független a peccstõl, ez már eleve le volt írva a játék readme-jében...) Így akár még egy Gef2 szintû kártyán is hajlandó talán elindulni a játék...
Csak az .ini fájlba kell beírni egy sort.
Gerbill
Az sg-n is felreppent a hír miszerint nem Vin lesz a fõszereplõ, és uwe boll a rendezõ
http://www.sg.hu/cikkek/45412/jason_statham_lesz_a_47_es_ugynok

Gerbill
Ma olvastam a gamepress.hu-n

hykao
A kép egy csinálmány...A Hitman 2 fõcímképére ráoperálták Diesel fejét...
Randelz a kép a 2007-ben megjelenö fimböl van
hykao
Hmm közben van már egy 1.2-es peccs is...valahogy elkerülte a figyelmemet... 😊

KATT IDE
reménytelen
Remélhetõleg még igaz is, ha nem április 1-jén írták...
??
A fõmenü hátterérõl beszéltem zsenikém, nem az utolsó pályáról.
Ha elég ideje olvasnád ezt a topikot, tudhatnád, hogy mindent spoilerbe rakok, amit illik.
Velem ellentétben azonban, rengeted láma írt már ide akik elmulasztották spoilerbe tenni a leglényegesebb dolgokat, a történet végét stb.
Úgyhogy ne lámázzál le, inkább legközelebb figyelmesebben olvasd el , amit a másik ír.
<#lama>

Gerbill
Reménysugár:
"Úgy tûnik Vin Diesel meggondolta magát, mert a jelek szerint új 47-es ügynök van a láthatáron. Dieselhez képest egy jóval szikárabb ám dettó kigyúrt fazonra, Jason Statham-re esett állítólag a készítõk választása. Lássuk be, jó cserének tûnik. Dieselt egyedül a hangja miatt tudtam volna szeretni ebben a szerepben..
Mellesleg a produkció olyan lassan akar összeállni, hogy Boll komoly esélyekkel pályázott ezelõtt a rendezõi székre - egészen a Bloodrayne szeizmográffal mérhetõ bukásáig.."
Gamepress

egy ati radeon 9200-am van és ahoz szedtem le a 6.5 drivert(ati catalisatort)és a haveromnak is fönn van (neki profi csinálta) és neki játszhato,
De win xp home editorom van
lac111
Zsolti, az INF-es hiba, úgy emlékszem win98 szokott elõjönni...
Ajánlanám neked az XP-t 😊 Aztán ott próbáld meg felrakni a drivert, de kereshetsz valami alternatív megoldást 98-ra. Ati oldalon Troubleshot-ot keress.. abban szokták leírni mit hogyan csinálj..

\"Believing in fate, doesn\'t mean you have to surrender to it!\"

Rage47
oda kéne irni a banner alá, h használj spoilert (vagy ilyesmit).
DELETE
nem tudnál egy rohadst spoilert odarakni a mondandód elé!!!!
valaki még nem vitte végig a játékot... rájuk is lehetné tekintettel <#felkialtas><#lama>