Hitman: Blood Money

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hykao
Milyen videokártyád van?
Hmm...Elindul de az intro után kilép...5let?

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

hykao
Aki "pro"-n játszik, annak nincsenek mentései...a pályákat pedig a fõmenübõl lehet kiválasztani...(a mentésekhez elõször be kell tölteni a pályát, azt hiszem)

Amúgy még nem tudok játszani a játékkal, mert valami nagy kalács van, egyes kamerapozíciókban, illetve olyankor ha mozog a kamera (vagy ha nem a kamera, akkor maga a környezet - pl. a hajón) stabil 5 FPS-t nyom ki magából a játék...nem tudom mi lehet, már sokmindent megpróbáltam, illetve a Hitmanforum-on is sokan panaszkodnak ugyanerre a fura akadozásra...tartok tõle, hogy ezt már csak egy peccs fogja majd megoldani.

Egyébiránt már elérhetõ UNLOCKER pl. a GameCopyWorld-ön, de nem ajánlom senkinek, aki nem bírja ki - mint én 😄 -, hogy meg ne nézze a pályákat...és a játék végét...
Csuhai G
Neked sem tölthetõek vissza a mentések??

\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"

hykao
Ok, de vagy url-lel vagy thumbnaillel rakd be légyszi...

(amúgy má' szétszpopjlereztem magam, megnéztem a játék végét...:SSS)
bepe79
Mindjárt csinálok pár képet érdekességképp a 6600-al 1600x1200-ban 8xAA + 16xAF mellett. <#idiota>

Suzuki Swift GL 1.3

Csuhai G
Nemááár! Most töltöttem le!

\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"

bepe79
Gyanús, hogy egyik fórumon sem mûködik senkinek sem a mentés visszatöltése.. Gyanús ez nekem.

Suzuki Swift GL 1.3

hát a FAQ meg a crack között csak egy csöppnyi különbség van 😛PP
így a helyes😄

hát a FAQ meg a crack között csak egy csöppnyi különbség 😛PP

Nemtom ki itt a házigizda, de neki kellene mondanod😊 egyébként már én is csináltam volna, de senki nem igényelte😄

Dave9214
nah figy, készitek egy faq-t fél óra és kész, töltsétek fel ide lehetõleg!

RAP4EVER The Best Rapper is 50 cent

kétlem

hát nekem securommal sem indul el:S vki segiccsen:S
bepe79
Menteni is lehessen? Meg még mi kéne? <#nyes> Játszd elölrõl az egész játékot, mint anno a ZS Spectrum meg a C64 & Plus4 idejében... <#eplus2>

Suzuki Swift GL 1.3

csaknem<#hehe>

Dave9214
remélem neked meglezs, mert enkem ugyanaz mint bepe-nak ha meglesz lécic feltöltenéd vhovazt a mentést?
Mert semmi ekdvem megint megcinálni azt a küldit, mert egy küldi nem 2 perc,és ujabbra várok már😄

bepe79
hiú remény.. <#eplus2>

Suzuki Swift GL 1.3

Nemtom, én a pálya végén mikor felajánlotta a mentést akkor mentettem és kiléptem azóta nem próbáltam még tovább menni csak délután tudom megnézni ... remélem meglesz a mentés😊

bepe79
Végigcsináltam a traininget, elmentettem a profilt. Utána jött az a rész, ahol föl lehet venni a sok lõszert, ott kiléptem, menteni nem lehetett. A fõmenüben meg töltés sehol. Ugye ez most csak vicc, hogy legközelebb kezdhetem elölrõl?

Suzuki Swift GL 1.3

Dave9214
Vki tudna adni egy olyan mentést amin már a 2. pályán vunk?
megköszönném!

ottvan a kezében, ha jól látom😉

hykao
Ha már SPOILER hegyek: a képet megmutattad a csókának húrozás elõtt? 😮
muszáj neki😄 amugy igen megy😊

bazza
Az operában a tapsolós ember kiiktatásához van vmi ötlet?

\"Cum Deo pro patria et libertate!\"

bepe79
Nono. Én sem a mass murderer minõsítésre megyek. A training map-on is a kajás crate-val mentem, nem a pisztollyal. És nem csináltam vérfürdõt.

Suzuki Swift GL 1.3

bepe79
Screenshot by Bepe:

<#smile>

Suzuki Swift GL 1.3

Hali!
Nekem tetszik nagyon a játék, bár csak az elsõ missziót csináltam meg, de nagyon szép lett és ütõs .. igaz én a többi részével nem igazán játszottam, de már az elsõ "tanító" pálya hangulata nagyon bejön😊 a szinek is, illetve a mozgások elvannak találva!! 6600GT-n nagyon jól fut minden maxon összes shadow-bekapcs és 2x AA leglábbis nálam😊

Kérdezed egy olyantól, aki a lövöldözés miatt szereti az FPS nézetet egy Hitman-ben <#idiota>.

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

Nálam a Securom Loader vált be.Simán viszi<#eljen>
LOL.Május 30-ára van kitûzve a megjelenési dátum,de már lelehet szedni a netrõl a teljest😄
Szedem is le!

urbijoe
most Securom loader 1.2 vagy CureRom kell hozzá?

iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5

fx 5600 on elmegy ? 😄

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

bepe79
Néztem én, csak az volt az elsõ, hogy a jobb egérre a zoomot raktam, mint minden más normális játékban az szokás, és utána a menüben meg már nincs holster weapon.

Suzuki Swift GL 1.3

bepe79
Úgy csinálom már a training missiont is, hogy senkit nem nyírok ki, akit nem muszály, csak a célszemélyt. A catway-en végigmentem (lehet, hogy a game hallway-nek hívja), persze pisztoly nélkül, hogy az õrök ki ne szúrják nálam. Ott találtam egy pisztolyt, azt belerejtettem a mekis zacsiba, amit tálcán vittem tovább a felszolgálásra. Mindezt a szakács vagy kinek a fehér ruhájában, hogy a ruha se tûnjön fel senkinek. Az ajtónál a guard szólt, hogy átnézi, ellenõrzi a kaját. A buta végignézte ilyen fémkeresüvel, és nem riasztott a fegyverre. Én meg továbbmentem kill nélkül, most ott tartok, hogy telefonál az ürge... 🆒

Suzuki Swift GL 1.3

JohnnySmith
jobb egér gomb....de miért nem nézel options-t??????

Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)

JohnnySmith
Nem x hanem C sorry 😊

Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)

Csá mindent megcsináltam a CureROM 2.0.1 és azt irja hogy tegyem be az erdeti angol lemezét vagy én agyok hülye de léci letudnátok irni hogy kell rendesen megcsinálni hohy elinduljon ?
Csuhai G
Azt szeretném kérdezni hogy szerintetek ez a Blood Money jobban sikerült a Silent Assasinnál??

bepe79
És melyik a holster weapon? Hogy lehet elrejteni, mint a 3-ban?

Suzuki Swift GL 1.3

Csá skacok! Egy kérdés az Emu Dvd ugyanaz mint a reloaded verzió csak nincs hozzá crack? Vagy rosszul rudom? Meg mi ez az Emu DVD?!
bepe79
Thx! Azt megtaláltam, ami alattam mászkál, kiszedtem. Azt is, ami a szemközti toronyban áll, azt is leszedtem. Az óriáskeréknél meg nekem egy lélek nem járt, vagy 10 percig kerestem meg néztem. Ma újrakezdtem a training missiont, hogy hátha valami bug volt.

Suzuki Swift GL 1.3

SNAKE01
hi all!hol tudom betölteni a mentésemet?a menüben nincs load game ha meg új játékot kezdek akkor meg megint csak nincsen mentésem.valakinek van ilyen problémája?

bepe79
Egyébként az eleje elég vicces: a múviban olyan távol áll a kapunál a guardtól, hogy nem érné el a rácson át szvsz. Meg a való életben elég durván hozzá kéne qrni valakit a rácshoz, hogy elveszítse az eszméletét tõle.

Suzuki Swift GL 1.3

JohnnySmith
1 a tetõn 1 az óriáskeréknél (szintén tetõn) 1 meg alattad mászkál. Jó nehéz lehet megtalálni õket <#pardon1>

JohnnySmith
Akinek cheat-re van szüksége:
HitmanBloodMoney.ini-t megnyitja beleböki ezt a két sort EnableCheats 1
EnableConsole 1 (ez nem biztos hogy kell) aztán játékon belül nyom egy x-et és már ott is a "menü" 😊

bepe79
Más szerepelt a kérdés, de nem találom a választ: a toronyban a sniper puskával kettõt leszedtem a training pályán, de nincs 3. guard. Hol a jó büdös %%++! +%"+!%-ban van??? <#duhos2> <#duma> Mert sehol nem találom, akárhová is zoomolok...

Suzuki Swift GL 1.3

heliosz007
figyu : a Securom loader 1.2 -hez itt a link !!!!!
http://cdmediaworld.com/cgi-bin/dl.cgi?f=KRKSecurom_Loader_1_2!rar

Dave9214
figy, tedd fel a CureROM 2.0.1 et, készitsd el az exet
talozdbe a deamonba a hitman képfilejet, katt a elkészitett exe -re és megy is!

nekem meg 70 kb-el jön, talán éjjelre itt lesz...
hamachin nem gyorsabb?mert ha vkinek van hamachija meg a játék isoja az szolhatna, baromi hálás lennék...