Hitman: Blood Money
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
Amúgy még nem tudok játszani a játékkal, mert valami nagy kalács van, egyes kamerapozíciókban, illetve olyankor ha mozog a kamera (vagy ha nem a kamera, akkor maga a környezet - pl. a hajón) stabil 5 FPS-t nyom ki magából a játék...nem tudom mi lehet, már sokmindent megpróbáltam, illetve a Hitmanforum-on is sokan panaszkodnak ugyanerre a fura akadozásra...tartok tõle, hogy ezt már csak egy peccs fogja majd megoldani.
Egyébiránt már elérhetõ UNLOCKER pl. a GameCopyWorld-ön, de nem ajánlom senkinek, aki nem bírja ki - mint én 😄 -, hogy meg ne nézze a pályákat...és a játék végét...
\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"
(amúgy má' szétszpopjlereztem magam, megnéztem a játék végét...:SSS)
Suzuki Swift GL 1.3
\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"
Suzuki Swift GL 1.3
így a helyes😄
RAP4EVER The Best Rapper is 50 cent
Suzuki Swift GL 1.3
Mert semmi ekdvem megint megcinálni azt a küldit, mert egy küldi nem 2 perc,és ujabbra várok már😄
Suzuki Swift GL 1.3
megköszönném!
Suzuki Swift GL 1.3
Nekem tetszik nagyon a játék, bár csak az elsõ missziót csináltam meg, de nagyon szép lett és ütõs .. igaz én a többi részével nem igazán játszottam, de már az elsõ "tanító" pálya hangulata nagyon bejön😊 a szinek is, illetve a mozgások elvannak találva!! 6600GT-n nagyon jól fut minden maxon összes shadow-bekapcs és 2x AA leglábbis nálam😊
study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"
Szedem is le!
iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Suzuki Swift GL 1.3
Suzuki Swift GL 1.3
Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)
Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)
Suzuki Swift GL 1.3
Suzuki Swift GL 1.3
HitmanBloodMoney.ini-t megnyitja beleböki ezt a két sort EnableCheats 1
EnableConsole 1 (ez nem biztos hogy kell) aztán játékon belül nyom egy x-et és már ott is a "menü" 😊
Suzuki Swift GL 1.3
http://cdmediaworld.com/cgi-bin/dl.cgi?f=KRKSecurom_Loader_1_2!rar
talozdbe a deamonba a hitman képfilejet, katt a elkészitett exe -re és megy is!
hamachin nem gyorsabb?mert ha vkinek van hamachija meg a játék isoja az szolhatna, baromi hálás lennék...