Hitman: Blood Money

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bepe79
Sinkinek, semmikor nem lehet. Nem attól tesszük függõvé, hogy épp alszik-e a moderátor, vagy nem. Hanem megadjuk olyan szinten a tiszteletet a másiknak, hogy nem beszélünk vele csúnyán még így net-en keresztül sem.

Suzuki Swift GL 1.3

Mr_no_NaMe
Én átküldöm neked!
Privibe add meg az msn címed és már küldöm is!
Hyako, te sem tudtál mit kezdeni a szaggatással?

bepe79
Keress rá a guglival a dll file-ra, letöltöd, aztán be a win \system32-jébe meg a game könyvtárába.

Suzuki Swift GL 1.3

Feltelapítettem újra a játékot,meg legalább 5x a direct x-et és még most se találja a msvcr71.dll , lehet hogy feladom <#wow1>
Hmuda
Nehogymár a saját hülyeségedért még te ugass le engem. 😛

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Piedon
Gratulálok ön megnyerte a mai nap legjobb hozzászólása díjat...nooooormális? 3.58gigabájtnyi adatot küldjenek neked át msn-en?

Ne csak mondd, tedd is meg! A stylistom szerint nem vagyok elég trendy... BF2 TOPIK #99999 hsz. másik boldog tulajdonosa.

Hmuda
Nem túl sok angol tudás kell a 3-as szám felismeréséhez, mert legjobb tudomásom szerint az angolban is arab számokat használnak. Az életerõcsomagok hiányának okaira meg már a játék stílusa alapján is lehet következtetni.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Dave9214
öcspöcs, mds annak segitségével rakod be egy viurtual meghajtóba, tartalmilag ugyanaz, csak nicns crackhozzá jaja, egyszerû az elidnitás,
curerom 2.0.1 el simán megy!

RAP4EVER The Best Rapper is 50 cent

hykao
Olyan játékot nem is szoktam megvenni, ami 4-5 órás szórakozást nyújtana...szerencsére a Hitman játékok nem ilyenek...amúgy meg spec. ez 8 ezer körül jön ki, és még az OST-t is adják hozzá - sok egyéb mellett -, ami szerintem itthon kb. plusz még 3 ezer lenne...
SNAKE01
te hülye vagy?<#idiota>

HI Emberek!!!! Pár kérdés!

1. Minek az mds file-t mit lehet vele kezdeni?
2. Az unleadhed verzió ugyanaz mint a reloaded csak nincs még crack hozzá?!

Köszi!!!! Renélem már lassan kijön a reloaded verzió mivel a másik sehogy nem akar elindulni!!! 😞

Dave9214
nem vok nagy angolos, mondom életbe most jáccoka hitman el elöször, nem ismereme anniyra, nem ekresgéltem, csak furcsálotam hogy nins egye a miszzoó során!

valaki át tudja küldeni msn-en a blood moneyt?
nagyon örülnék neki
Hmuda
Az nem érdekesség hanem lehetõség.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Csak egy kis ethert kell szórni a bugyira és máris megfekszik. <#vigyor1>

Amúgy az nem a muter bugyija... <#whatever>

úgy gondoltam az átküldést,hogy msn-en keresztül
Hmuda
Te figyi. Ha már a feladatokat is lusta vagy elolvasni (szépen leírja, hogy HÁROM embert kell lelõni az udvaron) és életcsomagokat keresgélsz akkor én a helyedben hanyagolnám a dolgot.

SNAKE01
ehh...nemrég belefutottam egy érdekességbe és nagyot néztem rajta,az egyik mission közben az egyik FBI ügynök másodállásként a fõnöke feleségének a bugyián élveszkedik!<#idiota>

neztek itt a bizonyíték:

bepe79
Átküldeni? Hogy küldjem át neked a Hitman: Blood Money-t? Postázzam el neked a winchesterem? <#vigyor>

Suzuki Swift GL 1.3

Dave9214
igazatokvan, de akkor kikel birni a missio végéig, én msot hitmenezek elöször!

valaki nem tudja átküldeni a hitman:blood moneyt?
nagyon kéne
bepe79
Nem quake meg doom ez, hogy health pack-ok legyenek benne 😊 A hitman sorozatban ilyen nincs, hála az égnek. <#smile>

Suzuki Swift GL 1.3

élet csomag nincs!!!soha nem is volt!!!😄
bár nem is baj...

&#9644;~&#2972;&#1769;&#1758;&#1769;&#2972;~&#9644;

a driver ami most fent van omega driver v3.8.231
Dave9214
Nem, csak az egyiket, ho a másik? a kis video csak egyet mutat! életet hogy lehet felvenni? nincsneke életcsomgaok?

bepe79
Catalyst 6.5 beta?

Suzuki Swift GL 1.3

legújabb omega drivert használom és ATI 9600 SE 128 Ram ez a videó karim.Menthetetlen???Low beállításon is szaggat mint az állat!!!!!!
THX!!!
bepe79
Nekem már a desktopon 2D alatt is 63-64 fokos a Geforce 6600-asom, nyilván a sz@r Inno3D hûtõ miatt.. 😊

Suzuki Swift GL 1.3

rakd fel a játék dvd-jéröl a directx 9.c-t és ugy müködni fog!

Valaki nem küldené el nekem a msvcr71.dll, a [email protected]
Megköszönném!!!

thx
Mr_no_NaMe
Hát ezt nemtudom, hogy csináltad...nekem x800 GTO-m van és eléggé szaggat medium-high között (játszható, de ugrálnék örömömben ha nem szaggatna). Mondjuk má megin 60 fok játék közbe a cucc de a fölé ritkán megy.
Mr_no_NaMe
Hát elég nagy kár, hogy minden misszió után nem a hideouton vagy...
Mondjuk annyira nincs jól megcsinálva, de akkoris. A Hitman 2be nagyon jó volt a templom udvarában "kertészkedni" egyet a küldik után 😄
Ittmegcsak jönnek egymás után a missionok azt szevasz. Mondjuk nagyon fílinges még mindig az egész, nekem eddig a vintage year küldi tetszett a legjobban.
Most az Operás utánin vagyok.
Hmuda
Mind a két snipert lelõtted? <#ticking>

Hi!!

Honnan lehet megszerezni a msvcr71.dll mert indításkor ezt nem találja.

thx!!
Dave9214
mindig ott amikor van a tetõn egy mesterlövészes,
De elutottam odaáid hogy midenkit kinyirtam kinyirtam a fõfaszt, egyetlen egy emebrse marad, és vki lekapott az ablakbol!

Hmuda
Egész pontosan hol halsz meg a pályán?

jaja mediumon is gyönyörû a graf..

Az udvariasság annyit ér, mint matekban a nulla, de mindenhol értéket képvisel.

leslieboy
Omega driver!Ezt javaslom!Nekem az van,és az ATI 9600 pron nem szaggat a game!Igaz medium beállításokkal,de engem a graf hidegen hagy a gamenél,ha a játékmenet,történet jó!Ennél a játéknál bombaajó!😊

Ha Bosszút akarsz,előbb készíts két koporsót!(007) A barát olyan ellenség aki még nem támadott meg!

hát a 9600 se elég gyengécske még egy 9200 pro is jobb de ha leveszed minimumra mennie kell, 6.4-es drivert próbáld

vazz mindeki itt panaszkodik hogy nem megy neki a gém / szaggat 😞
fx 5600 celeron 2.4 512 ddr en menne ? 😞

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Dave9214
nem szoktam gamestart venni, nekem kel hozá kod mert má meguntam hogy elsõpáláyn nem tok tovább menni ugy hogy easny van és még nem is látom mikor lönek le , mert csak azt látom hogy elomályosodik miden, szal kel kod hozzá nekem, vki leirná hogy tom õket alkalmazni,?

Létezik olyan driver az Atihoz amin nem szaggatna a játék??Nekem ATI 9600 SE 128 Megás kártyám van.Vagy hogy lehetne megoldani h ne szaggasson ???<#guluszem1>
Nekem x800 gto 2-õm van, 6.4-es catalystal, tökéletesen fut hiba nélkül eddig maxon is jó volt, csak érezhetõ volt hogy olyan lomha aa-t levettem 8x-ra így tökéletes...

Hol lehet megnézni a páéya értékelését...

ennél a gamenél sztem komolyan gondolták azt az Nvidiás dologt, mert ahogy látom, nem naon szereti az ATI kártyákat...

bepe79
Lehet attól is, hogy a videókártyád nem DX9-es SM2.0-ás vga.

Suzuki Swift GL 1.3

Helósztok, mért van az hogy elindítom és az intrónál nyomok egy entert mert nem akarom nézni és kilép az asztalra?

PS3 ID: Madu1(HUN), shaq01(USA), you01(JAP), answear01(UK)

leslieboy
Helyesbítek,most vittem végig,thx Hmuda!
Mert:

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Olyan okosak voltak a készítõk,hogy az utolsó pályára beraktak egyy stáblistát,és simán azt hittem,az a vége!De nem,ott állhatunk mindenkin bosszút,aztán már megyünk is az 5ös rész elõzményre,mutatja Dianat teljesen,igaz háttal,és aztán Hitman Japánban!Szuper😊

Ha Bosszút akarsz,előbb készíts két koporsót!(007) A barát olyan ellenség aki még nem támadott meg!

Én a 84.21-et javaslom,bétát én nemtennék föl!
HI Emberek!!!! Pár kérdés!

1. Minek az mds file-t mit lehet vele kezdeni?
2. Az unleadhed verzió ugyanaz mint a reloaded csak nincs még crack hozzá?!

Köszi!!!! Renélem már lassan kijön a reloaded verzió mivel a másik sehogy nem akar elindulni!!! 😞