True Crime: Streets of L.A.

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

<#wave>sziasztok<#wave>
<#email>mindig játszok a true crime streets of la-n<#email>
<#vigyor2><#vigyor2><#vigyor2>
[email protected] vegyetek fel msn-re és jókat fogunk dumcsizni.
Fido4life
ez a játék szerintem tök jó volt

tök zsír
pocsék az irányítás,elveszi az ember
kedvét az egésztõl......
anno a Mafia,az igen :billentyû,kormány,pedál,egér egyszerre...az volt a játékélmény.....
rekettyes
pont a verekedések a legbénábbak

nagy fasza a búrjányzós része a verekedõs része is a játéknak csak a grafika.1 küldetést nem tudtam meg csinálni valami sárkánnyal kellet küzdeni.A stukim a végén nagyon tuning volt nagy Desert Eagle lézer,lámpa,távcsõ,markolat stb...
N.E.O.!!!
Na amikor a játékhíreknél azt mondtam, hogy biztos szar lessz, a fél SG lecseszett, mostmeg a fél SG anyázza a készítõket😊

St megkérte, hogy távolítsam el a régit, úgyhogy most csak ilyen szar van:(

Wing Rockling
A játék készítõihez csak ennyit tudok hozzászólni:

\"I fight the world, and take all they can give. There are times, my heart hangs low. Stand and fight, live by your heart. Always one more try. I\'m not afraid to die.\"\"Manowar\"

Wing Rockling
Én csak a demoval játszottam, de abból azt állapítottam meg: ez a játék úgy szar ahogy van, Gagyi mozgások, rég elavult grafika, nehéz irányítás, gyenge törésmodell, a fizikáról nem is beszélve. Elsõ ránézésre kitaláltam hogy alapból konzolos játék, azok mind igénytelen kölyköknek készülnek.

\"I fight the world, and take all they can give. There are times, my heart hangs low. Stand and fight, live by your heart. Always one more try. I\'m not afraid to die.\"\"Manowar\"

Igen, az autós rész a legnagyobb gáz, a grafika úgy ahogy van, mehet a kukába.. Aki nem hiszi, nyomja elõtte egy fél órát a Mafiát és akkor látszik a különbség...
Ja, egyébként Akciós játékok meg ilyesmi
sajnos az egész irányítás 1 nagy konzolos szörnyûség a város meg egyhangú és unalmas,hiába változatosak a küldetések(még lopakodós küldetés is van)
arty
az autoirányitás 0

Forza.

Sztem xar a gém.....
Az autóknak semmi fizikájuk, amikor nekimentem egy hatalmas fának 30-al, az 100métert arrébb pattant, megállok 1 körözendõ személy autója elött, az kiugrik a kocsiból és megadja magát kapásból, de aki mögötte jött, az minden áron fel akar lökni minket :b
Jah, és had említsem még a fõhõsünk frankó virtuális szemüvegét, ami akkor jelenik meg, ha a kocsiból lövöldözök 😄
Abszolute frankó futurisztikus a célkeresõje 😄DD
Na szal még arra sem jó, hogy egy jót autókázzunk vele.....

Ez itt a reklám helye! Ha szeretné, hogy az Ön hirdetése jelenjen meg ITT, nem kell mást tennie, mint küld egy 5000ft-ról kiállított csekket :)

Hát nem tudom 😄

Sg.hu, Globalgame.hu a legjobbak&#8230;

Na ez aztán lesz game 😊)
tudtad hogy ha rákattintasz a kisképre, akkor már akár 1024x768ban is megnézheted a képeket? 😄

AMD Norbee
DE nem tudom milyen gépen tesztelték de kurva szar így a grafika (Sztem biztos 640*480-ban van 😊) én végignyomtam és sztem egész jo ki gama !! De mégegyszer aki még nem tudná
NEM ILYEN A GRAFIKÁJA !!!!

Asus P5E x38, Core 2 Duo E8400@3600mhz, Geil Ultra 4*1GB/1066mhz, Sapphire HD 4870 OC , Chieftec 550W, Cooler Master Hyper TX2, Samsung 500GB

Sliders
A Garfika annyira nem elavult, bár valóban régebbi. Az autok kibaxot jól törnek, és a fizikájuk is talán jobb mint a gta-nak. A város tényleg nagyob... Viszont egy hátránya van talán, azaz hogy ha üldözünk egy bünözõt és a végén le akarjuk szedni, nem mindegy hol találjuk, el. Mert ugyanis a prg számolja hogy hány embert nyirtunk ki akit nem kellett volna. Na most ha rossz helyen találod el a bünözöt akkor levesz egy pontot. És ha bad zsarú leszel akkor nincsenek bonusok 😞 AMugy szerintem faxa a game

Na akkor felteszem és nyilatkozom én is 😊

Ez itt a reklám helye! Ha szeretné, hogy az Ön hirdetése jelenjen meg ITT, nem kell mást tennie, mint küld egy 5000ft-ról kiállított csekket :)

Az idejétmúlt grafikát feledteti a qqqvajó játékmenet meg a verekedõs részek meg az üldözõsdi meg az hogy a város vagy 10szer nagyobb mint akármelyik gta-ban😊

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

N.E.O.!!!
Az értéklés lemaradt, pedig én kíváncsi lettem volna, hogy hány csillagot kapott grafikára.(Én 2-õt adnék rá). Az autók viszont jól törnek a képek alapján, de sajnos még nem tudtam játszani vele😞.

St megkérte, hogy távolítsam el a régit, úgyhogy most csak ilyen szar van:(