24
-
utefalva #24
sziasztok
-
utefalva #23
mindig játszok a true crime streets of la-n
-
utefalva #22 

-
utefalva #21 [email protected] vegyetek fel msn-re és jókat fogunk dumcsizni. -
ez a játék szerintem tök jó volt -
rozmann08 #19 tök zsír -
ratb #18 pocsék az irányítás,elveszi az ember
kedvét az egésztől......
anno a Mafia,az igen :billentyű,kormány,pedál,egér egyszerre...az volt a játékélmény..... -
pont a verekedések a legbénábbak -
Tomifan #16 nagy fasza a búrjányzós része a verekedős része is a játéknak csak a grafika.1 küldetést nem tudtam meg csinálni valami sárkánnyal kellet küzdeni.A stukim a végén nagyon tuning volt nagy Desert Eagle lézer,lámpa,távcső,markolat stb...
-
Na amikor a játékhíreknél azt mondtam, hogy biztos szar lessz, a fél SG lecseszett, mostmeg a fél SG anyázza a készítőket:) -
Wing Rockling #14 A játék készítőihez csak ennyit tudok hozzászólni:
-
Wing Rockling #13 Én csak a demoval játszottam, de abból azt állapítottam meg: ez a játék úgy szar ahogy van, Gagyi mozgások, rég elavult grafika, nehéz irányítás, gyenge törésmodell, a fizikáról nem is beszélve. Első ránézésre kitaláltam hogy alapból konzolos játék, azok mind igénytelen kölyköknek készülnek. -
Bricktop #12 Igen, az autós rész a legnagyobb gáz, a grafika úgy ahogy van, mehet a kukába.. Aki nem hiszi, nyomja előtte egy fél órát a Mafiát és akkor látszik a különbség...
Ja, egyébként Akciós játékok meg ilyesmi -
unstable #11 sajnos az egész irányítás 1 nagy konzolos szörnyűség a város meg egyhangú és unalmas,hiába változatosak a küldetések(még lopakodós küldetés is van) -
az autoirányitás 0 -
Runo #9 Sztem xar a gém.....
Az autóknak semmi fizikájuk, amikor nekimentem egy hatalmas fának 30-al, az 100métert arrébb pattant, megállok 1 körözendő személy autója elött, az kiugrik a kocsiból és megadja magát kapásból, de aki mögötte jött, az minden áron fel akar lökni minket :b
Jah, és had említsem még a főhősünk frankó virtuális szemüvegét, ami akkor jelenik meg, ha a kocsiból lövöldözök :D
Abszolute frankó futurisztikus a célkeresője :DDD
Na szal még arra sem jó, hogy egy jót autókázzunk vele..... -
Herkulles #8 Hát nem tudom :D -
Tiby #7 Na ez aztán lesz game :)) -
Cat #6 tudtad hogy ha rákattintasz a kisképre, akkor már akár 1024x768ban is megnézheted a képeket? :D -
DE nem tudom milyen gépen tesztelték de kurva szar így a grafika (Sztem biztos 640*480-ban van :)) én végignyomtam és sztem egész jo ki gama !! De mégegyszer aki még nem tudná
NEM ILYEN A GRAFIKÁJA !!!! -
A Garfika annyira nem elavult, bár valóban régebbi. Az autok kibaxot jól törnek, és a fizikájuk is talán jobb mint a gta-nak. A város tényleg nagyob... Viszont egy hátránya van talán, azaz hogy ha üldözünk egy bünözőt és a végén le akarjuk szedni, nem mindegy hol találjuk, el. Mert ugyanis a prg számolja hogy hány embert nyirtunk ki akit nem kellett volna. Na most ha rossz helyen találod el a bünözöt akkor levesz egy pontot. És ha bad zsarú leszel akkor nincsenek bonusok :( AMugy szerintem faxa a game -
Runo #3 Na akkor felteszem és nyilatkozom én is :) -
Skyline #2 Az idejétmúlt grafikát feledteti a qqqvajó játékmenet meg a verekedős részek meg az üldözősdi meg az hogy a város vagy 10szer nagyobb mint akármelyik gta-ban:) -
Az értéklés lemaradt, pedig én kíváncsi lettem volna, hogy hány csillagot kapott grafikára.(Én 2-őt adnék rá). Az autók viszont jól törnek a képek alapján, de sajnos még nem tudtam játszani vele:(.