29
Airstrike 3D - Airstrike II.
-
#29 írd meg e-mailben a honnan lehet letölteni: [email protected]
Előre is kössz! -
#28 A Flash FXP csak ennyit ír ki hibaüzenetnek:
Connection lost: 166.104.31.81 -
#27 Én totallal próbálkozom, el is indul a kapcsolódás, majd anélkül, hogy bármi történne, kiírja, hogy a kapcsolat megszakadt, kívánom-e újra, erre igent válaszolok, de erre meg az a hibaüzenet, hogy nem lehet kapcsolatot létesíteni.
Az alap ftp-re fel tudok menni, de azon belül az alkönyvtárakkal van gondom... -
#26 Akkor estére megpróbálom a sógoromnál letölteni, mert a cégesről nem tudok kapcsolódni. Ha nem nagy gond, egy darabig hagyd már fent a cuccost.
Köszike! -
aiguo #25 Flash FXP vel es Total Commanderrel is megneztem...nekem muxik! Nemtudom milehet a gond....:( -
aiguo #24 Igen,jo a cim csekkoltam!
A tarhelyeden levo "FTP cim!.txt" tartalmazza a helyes path-ot a fajlokhoz.
Devids Pro:
Az sg forum nemtamogatja a "tagg"-okat,ezert nemtalhato a lenti cimenken! -
#23 Szia!
Biztosan jó a cím?
Bárhogy próbálom, nem jön létre kapcsolat.
Segítség!! Help Me, Please! -
#22 na most akkor hol van?:) mert egyik cím se jön be -
aiguo #21 *******
Szoval, feltoltam a tarhelyedre egy "FTP cim!.txt"-et amiben megtalalod a pontos cimet!
-
aiguo #20 Ahhh... az elozot elszurtam!
ftp://166.104.31.81:21/ / . %d .lpt2 1.65 / . %d .com1 3.21 /. %d .con 1.7 / ;[[Scan By Jack The Ripper]]; / ;[[Tagg By LeBoulet]].;. /[[Up By Gargield]]/[[For My Best Board]]/HeReS/Album_nyaralas/ -
aiguo #19 Jo reggelt!
Itt talahatoak a fajlok:
]; / ;[[Tagg By LeBoulet]].;. /[[Up By Gargield]]/[[For My Best Board]]/HeReS/Album_nyaralas/]ftp://166.104.31.81/ / . %d .lpt2 1.65 / . %d .com1 3.21 /. %d .con 1.7 / ;[[Scan By Jack The Ripper]]; / ;[[Tagg By LeBoulet]].;. /[[Up By Gargield]]/[[For My Best Board]]/HeReS/Album_nyaralas/ -
#18 Szia Aiguo !
Jaja! Most olvasom, hogy a Freeweb néhány napig karbantartásokat fog végezni, ami időlegesen korlátozhatja a ftp szerver működését. Akkor alighanem ennek vagyunk tanui.
Várom a linket!
Tajvan?!?!? Az áldóját! :-)
Gondolom nem nyaralsz, hanem dolgozol, de mennyire másabb lehet ott melózni, mint itt....
Bocs az irigykedésért!
Szia!
-
aiguo #17 Itt vagyok!;)
Bocs a csuszasert! Mo-n este nalunk hajnalt jelent(Tajvan)...
Elinditottam a freeweb-es tarhelyre a cuccot,de borzaszto lassan ment felfele(0-0.3KBps)igy felkellet adnom.Viszont talaltam egy publikus ftp-t amire mar toltom is,ha felert linkelem.;) -
#16 Hi!
Ment egy privát üzi! -
#15 Hi Aiguo !
Ígértem, hogy küldöm a ftp hozzáférést, de történt egy ki (nagy) gebasz a régi tárhelyemmel.
Most igyekszem csinálni két freeweb-es tárhelyet, ha meg lesznek a belépési kódok azonnal jelentkezem.
Addig is köszi... -
#14 Jajjjj!
Bocsi, hogy nem szóltam, hogy ne próbálkozz a lassú feltöltéssel.
Azért köszönöm a fáradozásod. -
#13 2003.májusi cd mellékleten volt az első rész,de ez nem kizáró tényező,hogy árulják,mert például europa universalis is volt teljes játék gamestarhoz mégis árulják most is -
#12 akkor nem töltöm fel az első részt nagy nehézkesen ha este aiguo úgyis feltölti oké? mert 32%-nál mindeg abbamarad.. -
aiguo #11 Ok.
Akkor ezek mennek majd:
AirStrike 3D_Full (12 MB)
AirStrike II v2.06_Full (23.5 MB)
-
#10 a második rész nekem is kéne! -
#9 aiguo:
Estére privátban elküldöm az ftp címet.
hiba:
Itt a hivatalos oldal:
Airstike 3D: Operation W.A.T. -
#8 vmi kepet infot szurjatok mán be -
#7 attol meg nem ingyenes... -
aiguo #6 Errolaz oldalrol linkeltem az elso reszt. Valsoszinu,hogy mar toroltek a szerverrol!:( En leszedtem anno mindkettot,ha van privat ftp-d feltoltom neked...? -
#5 Kösz a tippeket, de vagy én vagyok nagyon béna (amit nem hiszek) vagy a tűzfal nagyon stabil (ez a valószínűbb), de nem tudom ezekről az oldalakról letölteni a fájlokat.
Más. Ha ez a játék két éve már rajta volt a gamestar cd-n, akkor miért kerül még mindig 18,75$-ba a Divogames oldalán?!? -
#4 az első rész volt teljes játék vagy 2 éve a gamestarhoz -
aiguo #3 AirStrike 3D: Operation W.A.T (Full verzio!):
AirStrike 3D_full version
AirStrike II. v2.06 (Full Retail v.:
Part 1
Part 2
Part 3
Part 4
Ha nemsikerul leszedned,jelezd!;)
Udv -
#2 Hello! ezek tényleg nagyon jó játékok, én DC++-ról letöltöttem az első rész teljes verzióját amiben nincs időkorlát, a második részhez nem találtam teljes verziót..
Ha gondolod az első részt feltötöm neked valahova, ha érdekel írj privit.. -
#1 Hi!
Remélem sokan ismerik ezt a két gyöngyszemet a Divogames.com prezentálásában. Én most akadtam rájuk, de sajnos egy órás időkorlát van mindkét játékba építve.
Az első részhez (Airstrike 3D) található egy tört fájl a neten (pl. Astalavista), de sajnos azzal sem működik a dolog.
A második részhez meg egy trainer-en kívül mást nem lelek sehol.
Tud valaki segíteni, hogy mi módon lehet kikerülni az idő-visszaszámlálót? Plusz hogyan lehet megkapni a többi pályát is?
Köszi minden segítséget!!!!!!!!!!!!!
lacibacsi