25
-
#25 "kompromisszumok nélkül." - bluetooth? memóriabővítés? -
#24 ezekkel a telefonokkal csak egy a bajom: ha a gombajit akarod nyomogatni akkor kétkézzel kell fogni mert olyan hülyén van az elrendezés, hogy ha egykézzel akarod megpróbálni akkor minimum egy hüvelykujj-ficam kell, vagy kiesik a kezedből. -
AtisH #23 Gondolom később neked is eszedbe jutott, hogy azért egy ilyen szintű telefonnál manapság már alapkövetelmény a színes kijelző. Nekem meg sem fordult a fejembe (és talán a telefon fejlesztőknek sem), illetve bele sem kellett volna írni a cikkbe, hogy a telefonnak csak 1 színű lenne a kijelzője. Máskülönben szerintem elsőre el lehet olvasni a szövegben ezt az infót.
Bocs, de most valahogy kötekedő hangulatom van.;-) -
AtisH #22 Ahogy elnézem ezeket a képet, akár az S4-es Siemensre is rámontírozhatták volna ezeket a színes képeket.;-) Pl. a kijelző képe éles, a telefoné meg homályos...:-/ Az már csak szőrszálhasogatás, hogy más van a háttérben és ráadásul más szögből készültek a képek. -
k0zi #21 Női telefon :) -
#20 nekem se teccik. 6630 rula.. :D -
#18 A szoke csaj talan jobb, de mi a lenyeg?? :)
Egybkent nekem speciel nem tetszik, de gondolom ez senkit nem erdekel :D
Szappantarto second edition... -
valaé valaé ná #17 Milyen oprendszer ? -
#16 Mármint a "fekete-fehér" képeken. -
#15 És ha kinagyítod akkor látszik ,hogy az csak egy fólia.. -
#14 Akkor nézd meg ezeket a képeket:
http://www.siemens-mobile.com/repository/438/43886/sl65_300_life/SL65_Fencing_video_3_NE_300dpi.jpg
http://www.siemens-mobile.com/repository/438/43886/sl65_300_life/SL65_Fencing_Video_1_SE_300dpi.jpg -
Mice #12 nem vagyok siemens fan, de tetszik
-
#11 Végigolvastam, de csak a bekezdésekből elejét...
Így másodszorra már látom, hogy 65000 színű, de ezekből a képekből elsőre nem derült ki. -
OMax #10 cool
-
#9 Színes.. Ez valami hülye kép róla. -
Borg #7 Látom te is csak a képeket nézed meg egy hirben :) -
#6 az nemigaz, hogy ez nem színes. szerintem csak olyan a háttér éppen -
#5 összecsukva szép, kinyitva csúnya -
#4 Ugye csak rosszul látom, hogy nem színes a kijelzője?
Vakus kamera egyszínű kijelzőre? Érdekes... -
#1 csúnya