6215
A warez rossz

• Sephi
    Ez igen kellemes hir :DDDD
  • Sephi
    23:17] <Petrecki_Laszlo> Hallottam múlt héten a mûsorod és nagyon tetszett
    [23:17] <Petrecki_Laszlo> hamarosan felkerüla server:)
    [23:17] <Petrecki_Laszlo> fogalkozunk webhostinggal és weblapírással
    [23:17] <Petrecki_Laszlo> a chat mellett:)
    [23:18] <Petrecki_Laszlo> és gondltam lehtne rádió
    [23:18] <Petrecki_Laszlo> ahhoz meg te értesz:)
    [23:18] <Petrecki_Laszlo> 100 mbitre:)
    [23:18] <Petrecki_Laszlo> lesz banner is:))
    [23:19] <Sephi> ne orits... komolyan? Te eppe poen hogy pont ma este nem megy a szerver! Feldobtad a kedvemet! :))
    [23:20] <Petrecki_Laszlo> uyge?:)
    [23:20] <Petrecki_Laszlo> szal akarunk :)
    [23:20] <Petrecki_Laszlo> userek is lesznek
    [23:20] <Petrecki_Laszlo> 86% egy egész server ideköltözik át hozzánk:)
  • Sephi
    Engem max csak annyiban zavar hogy onnan toltottem le regebben azokat a Ps2 gamakat amikre nem voltam kepes varni par napot...

Nem nagy veszteseg :D
  • Sephi
    :DDD
  • Banyapapa
    Ehh.
    Remélem Dakota,és tsa-ra rárohadt a gumilakat is.
    Csoki rulzik:D
  • Sephi
    Pont az a 1000 :D
  • Lammer
    1000ik voltál ;)

DE ne mondd ki itt a nevüket...
    lécci
  • Sephi
    Azt ismerem en is....
  • Sephi
    Dakota...
  • Lammer
    ööö izé ezt olvastátok?
    ...
  • Rafaelo
    boom
  • Angyisz
    Lammer kukkancs már be légyszi a winyós topikba :) PLEASE
  • Rafaelo
    pimasz
  • Sephi
    Borzasztoan nagy barom vagy de gondolomezt otthon is tudgyak epp ezert raktak gep ele es szabad kezet adtak neked mert az interneten leglabb kielheted a ironokus es egyben serto hajlamaidat.

Ja es szeretnel te az en helyembe lenni "tini hero".
  • Lammer
    ha nem érzed át a dolgot, nincs mit magyaráni...
  • hzx
    "a warez célja az, hogy hirdesse a szellemi termék ingyenességét..."

Ez mán ilyen mozgalom? Van honlapotok is? :)
  • hzx
    Sephi, te miért nem mész máshová homokozni? Láthatólag nincs közöd a témához, a tini hero tesztelők már nem ide járnak, neked nem szóltak?
  • Rafaelo
    az eggyiket megtalálod a másikban
  • Lammer
    VIBRÁTORT!!! izéééöööö MODERÁTORT!!!!
  • Rafaelo
    tudod felsőbrendü vagyok másoknál nem teheek róla szóval száj le a seggemről öcsike
  • Sephi
    Figyeje ember epp anyaztad le a forumozokat. Szerinted ez epp elmeju magatartasra es felfogasra utal?

Te jo eg
  • Rafaelo
    ne írj olyanokat magadról
  • Sephi
    Es megint bizonyosul a #906 -ban leirt mondanivalom
  • Rafaelo
    én programozó szóval kurvanyátokat
  • Sir Quno Jedi
    AKko ismételd soxor, de erre egy parrot is gyjó !
  • zippofcy
    A WAREZ ROSSZ! .... - a kiadóknak.
    JÓ VISZONT .... - a JÁTÉKOSOKnak.
    TE MELYIK VAGY ?
  • sigmavirus1
    Ha bestseller lesz akkor az ötletért kérj egy rakás pénzt!:DDDD
  • Rafaelo
  • Sephi
    Te? Miert nem irsz errol egy konnyvet? Ammenyit itt osszehablatyoltal mar egy trilogiat is osszelehetett volna dobni.
  • Lammer
    "A warez-es célja, hogy játszon minél olcsóbban, lesz*rva minden mást.
    Ha megveszed, akkor ezen a túl elérsz mást is - akármilyen kicsi is az, amit elérsz. Egyedül így tudsz tenni azért, amit szeretsz!"

NEM!!!
    a warez célja az, hogy hirdesse a szellemi termék ingyenességét...
    hamegmáá'n utopisztikusan gondolkodok, ahogy néha teszed azt te, én így képzelném el a jóléti jövőt!!!
    Te megírod a játékot, én illetve minden más ember csinálná amihez ért a legjobban... NEM LENNE PÉNZ!!!! mert minden erről a kibaszott PÉNZRŐL szól!!! szóval nem lenne értelme itt vitázni, mert mindenki csinálná a dolgát és mindenki jóljárna, mert megkapná amit szeretne(persze ésszerű határok között) tehát valahogy így képzelném el a dolgokat...
    de sajnos az ember gyarló és mindig többet akar... ez tény... én marhára megelégednék avval, hogy ami a hobbim a szórakozásom(játékok,informatik) azt tudnám művelni szabadidőben... ÉS akkor mindig heppin mennék el dolgozni és jó lenne a kedvem (és már folyik a nyál a monitorról) :Ð nekem nem kéne több de most tényleg, nem vagyok egy karrierista típus...

• aabyssx
    > de en mar nem hiszek a mesekben

Ne! Akkor agyatlan, motiválatlan, érzéketlen, keserű zombi leszel. :DDD
    Gondolj csak rám, amikor a legjobban eladó játékokat fikázom. :DDD
    Ha nem hiszel a mesében, akkor minden sötét és savanyú lesz. Ez az egyetlen, amivel értelmet szerezhetsz mindennek.

:DDD
  • aabyssx
    Tudod, az ember gondolkodása asszociatív. így nem biztos, hogy minden rögzül elsőre és abban a formában, ahogy azt eredetileg szánta valaki. >:)
  • aabyssx
    > valami sajátos cél/indok miatt vesz csak a eredeti gamét

PONTOSAN! Ez így van rendjén. Csak minden a sajátos céltól függ!
    Ha szereted a játékokat és még többet és jobbat szeretnél - ez egy abszolute sajátos cél -, akkor támogassd azokat!

A warez-es célja, hogy játszon minél olcsóbban, lesz*rva minden mást.
    Ha megveszed, akkor ezen a túl elérsz mást is - akármilyen kicsi is az, amit elérsz. Egyedül így tudsz tenni azért, amit szeretsz!

absztrakt:
    Az ember számító és önző. Mindent okkal csinál. Olyan okkal és céllal, ami őt kielégíti. Abban különböznek, hogy mások a céljaik. Cél lehet az élősködés is és a világbéke is. :DDD
  • Devla
    Nos, mivel az egyertelmu, hogy egy ember nem tud valtozast hozni, ha masok segitenek nekem akkor valoszinuleg ezt attol fuggetlenul teszik, hogy en egy harmadik emberrel hogy viselkedtem. Akkor meg minek torjem magam? Na jo, ez mar csak kotekedes, azert addig nem jutottam el, hogy igy gondolkozzak. Tenyleg szep lenne amit irsz, de en mar nem hiszek a mesekben.
  • Sir Quno Jedi
    NA ez má tényleg tök uncsi. Már tényleg csak szófosás, mert minden elhangzott már mindkét oldalról, többször is pro és kontra !
  • aabyssx

BTW engem nem kell sajnálni.
  • aabyssx
    > egy idegennel

De ha hiszel a mesében, akkor nem egy idegenen segítesz, hanem mindenkin! Hiszen ha már Te is megteszed, akkor miért ne tenné meg más is? De ha Te nem teszed meg, akkor mástól sem várhatod el. Érted?

És hinni kell abban is, hogy ha így teszel, akkor előbb-utóbb sütni fog a nap, az út szélén énekelni fognak a virágok, és a fák pedig ritmusra fognak ringatózni. :DDD

De ha rosszul hitted és nem történik semmi, akkor sincs baj, mert Te mindent TŐLED elvárhatót megtettél. ;)
  • Dynamic
    szvsz nagy részük igen.Onnantól kezdve, hogy valaki fontossági sorrendet állít fel és azt mondja vegyél eredeti játékokat, de mondjuk crackelt total commaderrel dolgozik értelmét veszti a dolog és megkérdőjeleződik, hogy valóban a kiadók támogatása-e az elsődleges célja vagy pedig valami sajátos cél/indok miatt vesz csak a eredeti gamét.Ismerek ilyeneket...
  • Lammer
    namost akkor löjjük le a homebrewguyt???
    ez faszság már bocs, hisz ÉN nem szeretném elkoptatni az eredeti cuccaimat(van jópár PC-s stuffom, amivel napmintnap gamézok) és igenis hasznosak a NOCD törések, szerintem...
    ha ebbe is beleköccc, akkor már sajnállak...
    nálam az eredeti stuffok 1X-er lettek felIsosva, be a daemonba, nocd és tök QL!!! én szeretném(hamár ritkán veszek origit) megőrizni az értéket, ha ez neked semmi, .......akkor.....már.....nem....mondok....semmit....
  • Devla
    A baratok, haverok es a rokonok termeszetesen kivetelek ez alol, en csak azt mondtam, hogy egy idegennel nem fogok jotekonykodni.
    Barmire hajlando vagyok a csaladomert, hiszen oket ismerem es tudom, hogy jo emberek, es tudnek egy tokeletes vilagban elni, anelkul hogy elpusztitanam a cselekedeteimmel.

nempenzhajhaszas? Hat, nem tudom... Szerintem a penz a 3. legfontosabb dolog az eletben az egeszseg es a szerelem utan, es ezeken kivul barmit meg lehet venni vele, de egy bizonyos fokig meg ezt a kettot is... Aki azt mondja, hogy a penz nem boldogit, valoszinuleg sose volt penze.