6215
A warez rossz

• Anubys
    "a subokat a kaloz filmek ala"

Kikérem magamnak, én olyanoknak csinálom a feliratokat, akik külföldről rendeltek R1-es DVD-t, és nincs hozzá felirat... :p
  • Anubys
    Ez full igaz...
    Kb. 10-15 sort írtak át, ebből egyetlen egyet teljesen, a többiben csak kicseréltek 1 szót, az összes többi TELJESEN ugyanaz, beleértve a sortöréseket is... De nem én vagyok az egyetlen, akit érdekel a story, klikk ide...
  • Lammer
    hat jah, nalunk olyan ugyved had all tuti az erintettek mogott, hogy meg o sz*pna meg a dolgot, LOL

demajd jon ricsotiemizebajnokunk es jol leolt majd engemet... ehhhh
    mar varom...
  • Rincewind
    Ha ez igaz, akkor irany a birosag! Bar ahogy az otthoni balkani voszonyokat ismerem, ugyse megy vele semmire, tehat jobb, ha beletorodik... :/
  • Lammer
    jah telleg...
    van egy erdekes storym, erre mar nem is tudok mit mondani, amikor a rendor lop? kategoria, vagy a farok csovalja,,, vagyvagy nem is tudom...
    csak most ugrott be megint...
    Tortenet a kovetezo: Anubys cimbi(fizikailag ismerjuk 1mast, igaz te kope? ) ugye elismert subtitler a scene-ben, nyomja is rendesen a subokat a kaloz filmek ala(halistennek nem tucatfilmekhez, hanem igenyes alkotasokhoz... ;)) tehat megcsinala vala Hellraiser feliratokat(ami mar onmagaban ) ehhh
    Erre akkorat lestem, egy az egyben feltettek a Mo.-n hivatalosan megjeleno DVD kiadasra az o feliratat, a beleegyezese nelkul... EZ MAR DURVA !!! Errol varom velemenyeiteket... PO.box... jajajjj ez nemaz... naszal ide... :Ð
    ilyet nem b*sztam meg,,, komolyan,,,, ehhh
  • Oldern the 1st
    Ez igaz...
  • Lammer
    jo persze egyértelmű warezpárti és próbál megyarázkodni, hogy nem, viszont, néha vannak olyan anyagok, amiket tényleg nem lehet megvenni sehol sem már...
  • Oldern the 1st
    Jah és csak egy apróság: rendeld meg külföldről. Webáruházak. Hallottál már róluk??

Tudod, ha valaki ANNYIRA akar valamit, meg tudja VENNI.
    Én pl. most rendeltem japánból egy Saiyuki Reload manga kötetet. A világ másik feléről hozzák ide. Mert meg akartam venni. Ilyen egyszerű.

Neked nem kéne elmenni addig. Itt van No. vagy Anglia. Szóval? Borivó vízprédikáló dolog ez...
  • Sephi
    Nyugi mar... szerintem hulyeseg. Mar csak azert is mert te a zenei problemaidat a Konzolosok forumaban irod...
  • NLac
    Te miről beszélsz????????????? 3 képzavar/sor!!
    Amit itt leírtam az 100% -ig az én véleményem. Azért írtam hogy küldjenek e-mailt, hogy tudjam nem csak én vagyok így ezzel a dologgal!
  • Sephi
    Te lehet a W.E.E.K. -nek az elnoke (warez ellenes ellenessek klubja) es most embereket idezel email-el?
  • CHEAPBOY
    Konzolosok fóruma >> A warez rossz
  • NLac
    Jó Reggelt, Akkor elöször is megkérnék minden töketlent, aki szerint a warez rossz, és büntetendö, hogy fáradjon el egy hanglemezboltba szaros kis országunkban, és keressen nekem hasonló kaliberü és stílusú zenét mint pl: Gary D, Ziggy X,Dj Digress, Dj Dean, Megara vs. Dj Lee, Kenny Takito, Drunken Dj's, Dynamic D's, Virus inc. Sven-R-G vs. Bass-T, Dj Zemtec, Zenith Dj, Roland Kenzo, Waveliner, Balloon, Kaze, Flashrider, Tunnel Trance Force, Hardclub, Dj Networx, D-Techno, D-Trance, stb. stb. stb.
    Szerintem nem igazán találnátok ha rátok jön a fialás akkor se! Sajnos nem nagyon fért be a kiló Lagzi Lajcsi, Emszíhaver, Bijonszé, Sanpól, Ózon, Elel Dzsunijor, Szpáj dö gószt, Bódi Guszti és csordája, Zambó lukasfejü Dzsimi, 50 cent, Desztöniz csájld, Marún 5, Blú, és hasonlóktól! Nahát nahát!
    Gondolom most azt kérditek mi köze ennek a warez -hez?
    Hát szerintetek hol találjon az ember magának igényes zenét, ha nem az interneten, ott is a warez oldalakon. Mert az biztos hogy én seniknek a kedvéért nem fogok rászokni a Bunyóspityura meg a Márijóra!

Aki egyetért velem az dobjon meg 1 e-mail -lel:
    [email protected]
  • aabyssx
    / copy
  • Lammer at Work
    bocs!!!
    egy betüt tévesztettem...
  • Skynet
    Lamer??? Netem eddigis volt már vagy 7 éve....A számod meg nemtom...sztem keversz valakivel...

Unreg: Mire lemegy az ára elavul:)
    És nemakarom ujrakezdeni a vitát csak vélemény volt...A lényeg továbbra is az hogy a warez nem rossz:)
  • Lammer
    namivan vazzze kaptál netet? [engem meg baszó' felhívni]
  • UNREG
    1. Nem azt kell megvenni, ami szar meg kivégezhető 1-2 óra alatt.
    2. Megvárhatod amíg lemegy az ára elfogadható szintre, nem kötelező megjelenéskor beszerezni.
    2. Ugyen nem akarod az egészet előröl kezdeni?
  • rrroka
    megin egy ember aki szeret a parázsra benzint locsolni! :DDDD
    azt tudode- h ki lett fejtve hogy megjelenéskor csak a milkósok vezsnek ugyis játékot, épeszű ember megvárja míg lejjebb megy az ára vagy külföldről hozat.
  • Skynet
    Aki szerint a warez rossz az vásárolja csak nyugodtan orrba szájba 10-15ezer forintért (persze nállunk mert külföldön sokhelyen majnem feleannyiba kerül mint itt) a játékokat amik közül rengeteg 1-2 óra alat kivégezhető,vagy szar.....:)
    Nem topicot kell nyitni hogy rossz meg gonosz a warez (Dedo a köbön) hanem menni a media marktba és vásárolni játékot mert hülye azért nemvagy csak kicsit begyöpösödött a látásmódod.....
  • Lammer
    okéokéoké...
    csak egy csöppet ciki, hogy volt anyázódás már itt korábban(ugye Abby???) mp3 meg xvid ügyben, szal ----->>>>
    ha tévedek én kérem a
  • hzx
    Lammer, ezerszer leírtuk már ebben a topicban is. Zene, film magáncélra történő másolása jogtiszta. Játékot és más szoftvert pedig még magáncélra sem lehet másolni.
  • aabyssx
    Csak zene és film letöltés.
    Azzal magyarázva, hogy ezt akár tévéről, vagy rádióból is felvehetted volna. Játéknál ezt nem opció. Ott vagy megveszed, vagy nem lehet nálad. Még a biztonsági másolat is necces.
    Az amúgy már más kérdés, hogy mivel magyarázod hogy nálad TV premier előtti DVD rip van...
    Nagyon necces.
  • rrroka
    na ez az ami már annyira mindegy :)))
  • Lammer
    ahaaaa, és játéknál???
  • Devla
    Ez már régebbi dolog és ezerszer lerágott csont, de így van. Magáncélra másolhatsz zenét és filmet, akkor is ha nincs meg az eredeti, DE csak ha nem fizetsz érte. Elvileg SMSWeb illegális mindkét oldalon.
  • Banyapapa
    Igaz:D
    elég csapdahelyzett,mert lekaphatod,de nem oszthatod meg engedély nélkül.
    Akkor ahonnan lekapod a filmet pölö,az megosztja,kell kérni a jogtulaj engedélyét,tuti megvan minden atw/izé oldalon:D

• ZoL AMD
    Ha valami fent van a neten, és az oldal legális, akkor az onnan letöltött dolgokat magadnak másolhatod, de el nem adhatod. Viszont ha valaki feltesz valamit a netre ami jogvédett és a szerző nem járult hozzá, akkor annak letöltése és másolása bűncselekmény.

Ez egy ilyes kiskapus, gecizős marhaságos. Szerintem
  • Lammer
    deakkorisdeakkoris, akkormostezhogyisvan?
  • Banyapapa
    De ök föleg játékokrol irtak itt,és ebben a cikkben nincs a legális játékmásolat benne.
    Vagy én nem láttam.
  • Lammer
    HOPPÁÁ!!!
    "A film- és zeneletöltések miatt egyébként senkinek nem kell bűntudatot éreznie, az ugyanis a magyar törvények szerint magáncélú másolásnak minősül, és ugyanúgy legális, mint rádióból felvenni az Ötödik sebességet. A zeneszámok megosztása viszont már nyilvánossághoz közvetítésnek számít (hiszen ilyen módon azokhoz bárki hozzáférhet), ezt pedig a jogtulajdonosok engedélye nélkül nem lehet megtenni"

forrás: Index cikke
    EZMOSTHOGYISVAN???
    a zokosok (Abby,de főleg házéiksz) hozzászólásait várom...
  • Sephi
    Nekem nagyon keves eredeti PAL jatekom van.
  • aabyssx
    Helyes!

De ha a 3 is megvan eredetiben, akkor ahhoz is hozzájárultál, hogy Európa kárára USA-ban jobbak legyenek az eladási mutatók. >:)
  • aabyssx
    Rágalom! >:)

Én bírom a RE-ket.
    Meg a FF-t és a MG-t is.
  • Sephi
    Latszik hogy 6-ota labon vaok :D

Mostma' ertem. Nekem a FFX es a MGS 1 ,2,3 eredetiben van meg szal en hozzajartam eme nemes celnak!
  • Devla
    Tényleg nem érted? #1196-ban ha kicseréled RE4et a kedvenc játékodra, akkor is igaz az állítás.
  • Sephi
    Azt akarja mondani hogya RE4 verni fogja a FFX-et es a MGS-et?

• Lammer
    bocs, ha én válaszolok, de nekem jött a válasz eredetileg, tudja, hogy én zombifan vagyok és próbálta érthetően fogalmazni az én primitív agyamnak a példát, tudod amikor a parsztnak emondod a réten amikóó kaszál, hogy mi a bajod, vágod??? tehát probált lealacsonyodni hozzám a magas lóról, és neked is ,hogy érthető legyen a felvázolt példa. Tehát fogd meg a commentjét tedd be a Word-be: cseréld ki a rezit FFX-re, mert úgy te is megértöd :Ð
    vágod?
    hőőő
    /pederint eggggyet a hetyke bajuszkáján és visszaül a kombánj volánja mögé
  • Sephi
    Ezt most megegyszer es legszives erthetoen.
  • hzx
    Valóban, de nem is 1-2 millió forintról van szó. És a lakáshitel mögött ott van a lakásom, mint biztosíték, de egy játék mögött maximum az ígéret, hogy király lesz és veszik majd mint a cukrot.