A warez rossz

← ElőzőOldal 125 / 125

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Anubys
"Ha mindenki ilyen f*sz mentalitással gondolkozik és mindíg csak mástól várja az eredményt, akkor nem is fog változni semmi." (ezt meg egy másik topicból hoztam ide, szintén tõled származik)

Ha mindenki megvenné a cuccokat 16-17e-ért, akkor pedig még magasabb lenne az ára, mert "ha adnak érte ennyit, talán kérhetünk többet is".

Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx

Anubys
Jajj menjél már ezzel a hülye fagyis példáddal. Ha 16-17 rugóért adnának fagyit, akkor otthon csinálnám magamnak, de valszeg miután egy-ét fagyizó becsõdölni, azt is büntetnék... 😊

Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx

Legjobb helyeken szerintem adnak demo fagyit 😊))

Nem szeretem ha a munka vagy a tanulás a szórakozás rovására megy...

aabyssx
Fagyiba sem nyalsz bele elõre, mielõtt kifizeted.
Vagy mégis?

www.youtube.com/aabyssx

KillYou
Akkor elkezdem. A warez jó és azért mert nem kell megvenem egy játékot letesztelhem. (lehet hogy nincs is rá pénzem) Viszont ha a játékba sok játékidõt öltem akkor a végén csak megveszem.

http://www.agumi.hu/

aabyssx
Nem kell. Lesz itt elég.

www.youtube.com/aabyssx

másold át ide az össze fórumról gyorsan a warez hszeket 😊)))

Nem szeretem ha a munka vagy a tanulás a szórakozás rovására megy...

aabyssx
Állandó téma és mindíg veszekedés van belõle (én legalábbis állantóan felhúzom magamat rajta). Ráadásul ott, ahol ez valójában OFF. Ezért nyitottam egy ilyen topikot. Én szívesen vitatkozok errõl a témáról, mert remélem, hogy jó irányba tudom változtatni egy-kettõ játékos társam nézeteit.

www.youtube.com/aabyssx

← ElőzőOldal 125 / 125