6215
A warez rossz
-
MacrosTheBlack #1968 "btw: meg mindig az eredeti szoftver oldalon maradok, de de..." vs. "en a DVD9es God of Wart tolom vinyorol... hdloader 0.7c" lál? :D -
#1967 szétégsz -
#1966 :DDD copy/paste ezt nem hagyhattam ki, amikor olvastam a mondatot, remeltem a vegen 'hogy megvegyem az eredetit' lesz... :D
from "PS2 játékok winchesterről"
"Engem nem érdekel az online gama, sem a hálózat, nekem csak arra kellene, hogy az új gamákat teszteljem, hogy érdemes-e kiírni cd-re, vagy DVD-re." mar a 100 Ftos DVDn is zsibolyog :Ð -
MacrosTheBlack #1965 Aabyysx!
Megvannak a tolvajaid!! -
#1964 A cserélős boltokról meg nem is hallottál, mi? LOL :(
A baromság inkább az amit írsz barétom.... :) -
#1963 Ha neked még a hatezer is sok, akkor tényleg ne foglalkozz a játékokkal barátom.
Bár te még csak ne is sírj, hogy nem lehet egy játékot kipróbálni, mert a Pc tábor jól el van látva, hogy mit is vegyen meg, de egy konzolos? A demókat sem lehet legálisan letölteni!!!! Aki meg akar bizonyosodni egy játékról, hogy az milyen az warezban szedi le, a jó eset az, ha ezek után megveszi a játékot. -
#1962 -
MacrosTheBlack #1961 -
MacrosTheBlack #1960 Van egy mégjobb mondás: a vér nem válik vízzé. -
#1959 Régebben már kifejtettem bővebben a véleményemet,csak meglepődtem hogy még mindig él ez a topic és vannak olyan elképesztően ostoba emberek akik szerint a warez rossz,és inkább megveszik 15ezer pénzért a játékokat hogy aztán otthon kiderüljön hogy egy nagy fos.:)
Grat....
Én mindenesetre warezolok ezerrel és csak abban az esetben veszek meg valamit ha arról kiderül warezon keresztül tényleg hogy hossszúúúú hossszúúúú kikapcsolódást jelent (Finalk fantasy-k,Gran turismo,stb)....És lehet mondogatni hogy erre vannak a demo-k,stb...Nos nem a demo-k és képek/videók számtalanszor vagy kamuk vagy negatív benyomást keltenek....
Innentől kezdve a warez rossz? Nemigen...Akkor baromság a topic? Az...:)
-
#1958 Elnézést, ezt a hozzászólást nem is vettem észre. Pedig igazad van... -_- -
#1957 nem gond..nem veszem fel,mert ha ezt tenném naponta kapnák agyvérzést.... -
#1956 jook! az idiot meg eros volt enbocs... -
#1955 hopp ezt elnéztem....bocsesz
haha még én pofázok figyelmetlenségről...na ezt jól megkaptam de igazad van... -
#1954 Nem jobban az, mint az értelmes és erőtől duzzadó hozzászólásod. -
#1953 Ez a topic egy baromság:) -
#1952 te idiot, ezt a rendorokre mondtam... -
#1951 oksa -
#1950 igen ezt még Liquid is elismerte.... -
#1949 Akkor nevessünk együtt. -
#1948 szánalmas??? az. tényleg szánalmas ha valaki figyelmetlenül olvas és hülyeségeket beszél.
szigor??? nem nem az...dehogy, csak nem szeretem ha mások hozzászólásait nekem tulajdonítják....
LOL??? igen az...én is nevetek az egészen... -
#1947 Ne mentegetőzz amit leírtál a 1889-ben szerintem teljesen reális. -
#1946 ne felejtsd el van erre egy nagyon jó mondás...:
a rablóból lessz a legjobb pandúr...(és milyen igaz)... -
#1945 :)))) -
#1944 jujj ez szigor, vagy inkabb LOL, vagy inkabb szanalmas? most melyik szot alkalmazzuk jelen esetben, jajjjdenemtudom eldonteni -
#1943 mit hoztam fel? azt hogy ki és mit csinált??
akkor nem jól olvastad el azt amit írtam, én azt írtam le hogy itt nálunk hogyan alakult ez ki és miért nem tartják az emberek ezt rossznak.
olvasd el még 1x légyszi hogy KI?és mit irt....THX
egy kis segítség hogy ne kelljen keresgélned:
#1189 én
#1893 én
#1894 Luiprima...na ezt olvasd el!
#1895 Anubys....válaszolt rá!
#1093 Macros...konkretizált!!!
én kérek elnézést.... -
#1942 Ez a rovat igenis a személyeskedésről szól már jó ideje megy a tolvajozás ha valaki be mert ide írni az legkevesebb ki vagy te piti tolvaj megszólítást kapott. Csak azért szóltam hozzá hogy hátha a lánglelkű lovagok meglátják hogy a világ nem csak fekete és fehér és nem csak egyféle igazság létezik. De látom kár volt sorry. Peace. -
#1941 Jó , elnézést, akkor nem egy ideje célozgatsz. Bár te hoztad ezt fel. Ha nem hozod fel, mások nem célozgatnának. Te pedig konkretizáltál a végén, mégha "csak" egyszer is. Én kérek elnézést :D -
#1940 "nem célozgatnál már egy ideje, és nem ilyen egyértelműen.."
apám...egy hozzászólásból én már célozgatok egy ideje??????előszőr olvasd el ki és mit írt azután dumálj. -
#1939 "az előző hozzászólásomon kívül"
Öltem én embert valaha ?? Leszámítva a 65'ös Birminghami mészárlást???? O.o -
#1938 ha jobban megnézed Luiprima reagált egy hozzászólásomra...tehát én egy mukkot sem szóltam róla és nem is célozgattam senkire kivéve a #1930-as hozzászólásban.
a másik aki reagált az Macros volt...tehát akkor sem én vetettem fel nem???? -
MacrosTheBlack #1937 Ki tudja, lehet már az oviban is terítetted az anyagot. :DDD -
#1936 te összetévesztesz valakivel hol olvastál az előző hozzászólásomon kívül tőlem bármilyen utalást arra hogy ki és mit csinált????ha megnéznéd nem én írtam azokat..!!! -
#1935 hmm ez érdekes ...a minap voltam bent egy barátomnál(nyomozó a lelkem-nyugi nem ilyenekkel foglalkozik) és túl sok eredeti lemezt nem láttam...sőt ők még talán frissebbek is voltak mint némelyik warezcápa ahogy néztem a dvd felhozatalt...és mindezt pofátlanul az épületen belűl nyílvánosan egymásnak ajánlgatták...na ez mi ha nem warez????ez csak egy példa de biztos vagyok benne hogy nem egyedi dolog.... -
#1934 Érintett? Warezbolt ügyben? LOL :D Akkor még 4-5 éves lehettem, szóval kissé belelovalltad magad :) -
MacrosTheBlack #1933 Csak nem te is érintett vagy a warezbolt ügyben? Mik ki nem derülnek... Ezek után bsa fannak lenni elég loál. -
MacrosTheBlack #1932 6 rongy is sok. Ezeket az árakat az amcsi fizetésekhez találták ki, vagyis még ahhoz se, mert ott is olcsóbb, nálunk ennek max tizedrésze lenne a reális (fizetések arányát nézve). Ez olyan 1000-1200 ft. Persze meg lehet próbálni pofátlanul lehúzni az embereket, de nem kell sírni ha nem sikerül. Itt az emberek nem olyan hülyék mint amcsiban. -
#1931 Ha nem a személyeskedésről szólna, nem célozgatnál már egy ideje, és nem ilyen egyértelműen... legközelebb ügyesebb légy a "nem személyeskedés"-ben... -
#1930 igen tudom kiről beszéltek...az egyik emberke most főszerkesztő a másik bolthálózattulajdonos.....
direkt nem írtam róla mert ez nem a személyeskedésről szól...... -
#1929 ööööööööööö..izé juj.
hamár platinum ami nagy átlagban 6k rupia, azok hamarabb mint 1 év és a ár leszálloágba kerül.
Igaz a FF-X meg a APE2 rox példa, az jovval öregebbek,deee jobb késön mint soha:P
Akkor cumi ha a játék itthon ki se jön/vagy már nem is kapni.