A warez rossz
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
Mikor lépett az első ember a holdra? hülye vagy az első embernek nem is volt ürhajója!!!
Csak gondolj bele aki tizenéves volt a '90-es években a játéktermek fénykorában az tudja hogy napi szinten beledobáltuk az a 200-300 Ft-ot a Shinobi-ba meg a társaiba. Magyarul havonta több ezer forintot, mert azt nem tudtad warezolni az élmény amit adott az meg állat volt, remegõ kézzel vártuk, hogy suli után húzzunk a terembe.
És ez hülyeség, hogy drága a játék csak a pénzt sajnáljuk rá mint állat közbe meg elcigizel havonta 15-20.000,-Ft-ot.
Félreértés ne essék én is másolt játékkal nyomom a 40 game közül 2 db eredeti van.<#vigyor3>#vigyor3><#beka2>#beka2><#wow1>#wow1>
PS4 PSN: angyisz
Asse tudod mirol beszelsz.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
A GTA:SA vegyem peldanak ami tenyleg megrte a penzet (jo en ingen kaptam de ez most nem tema) ... hat vaze tobb 10 ezert warez kopia ment vegig es megis mennyi lett az eladasi erteke? Le sem szarjak.
Itt eppen errol van szo! Egy szar jatekot ugysem vesz meg senki hanem letolti es nem fog neki tecce. Az ami jo jatek azt ugyis megvasaroljak annyian hogy a kiadonak es mindekinek jo legyen. Igaz ha nem letezne warez akkor sokalta tobb penzuk lenne de hat valahogy hoditani kell a nepet.
Ha istenigazabol azt akarnak ezek hogy az o jatekuk ne kerujon ki internetre asziszed nem tiltanak le?
Nezd meg a Nintendo-t bazdeg. Milyen kicsi az eladasi szint? Es ez miert van? Mert nincs warez ra! Az az sok vevo meglat egy ket jatekot es aztan a harmadikat nem veszi meg mert nem tud rola semmit. A Ps2 jatekot letoltom , megnezem, es ha ugy dontom el hogy ez nekem teccik megveszem eredetiben (igaz sajnos vannak olyanok akik nem igy teszik) de igy legalabb latom hogy megerte a penzt es nem adtam ki 17.000 FT -ot a X es Y jatekra es asztan egy nagy szar az egesz.
Pahh....
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
[HUN]Kami*, kiskami*
Mikor lépett az első ember a holdra? hülye vagy az első embernek nem is volt ürhajója!!!
Néhány módot felsorolnék, ahogy játékhoz juthattok:
1. Letöltitek és használjátok.
Ezzel az internet szolgáltatódat, meg a warez list site-on található reklámot támogatjátok.
2. Megiratjátok a játékot.
Ezzel azt a CD írós csávót támogatjátok, aki az 1-es pontban feltüntetettek szerint jár el és még hasznot is húz rajtatok.
3. Megveszitek a kamionról leesett fóliásat.
Ezzel a tolvajt támogatjátok, aki leütötte/lefizette a kamionsofõrt/vámost.
4. Megveszitek a gyárból kigurult dobozost.
Ezzel a tolvajt támogatod, aki a sokszorosítóban dolgozik, de kicsempészte a példányokat.
5. Megveszitek a polcról. Ezzel támogatod a marketinget a reklámmal együtt, a szállítást, a sokszorosítást és némileg a fejlesztõk jövõjét.
A felsoroltak közül csak 1 esetben kerül valami csekély összeg arra a helyre, ami nélkül NEM LÉTEZNE A JÁTÉK (amiért annyira be vagy b*zulva, hogy egész nap játékos fórumokon ülsz). Na vajon hányas pont az?
www.youtube.com/aabyssx
Ismertem egy ugyanilyen fazont mint te aki az is szorta a becsuletet mindekinek es egyszer a baratnojevel felmetem hozza. A pasi nem tudta hogy en vagyok az a Sephi es kezde ott nekem magyarazni hogy o igy tolti le oket es igy jaccik vele meg megvan neki minden uj...
Gondolhatot milyen pofat vagott amikor elarultam neki hogy iserem.
Azota egy szot nem mert tobbet szolni.
Nem mondom hogy te is olyan vagy de mar annyira faraszto ez a szoveg hogy el sem hiszed.
Aby! erre már te is fejet hajtasz ugye???
(végre egy jó példa)
Mer' az gyakorlatilag ugyanúgy warez kategória."
Nem, az nem warez kategória, hanem AZ A LOPÁS!!! Ezzel én sem vagyok kibékülve, fõleg azért, mert ezzel egy ugyanolyan csóri fazon károsítassz meg (ha kamionról leesett, akkor a sofõrön verik le, ha gyárból szökött, akkor a biztonsági õrön, etc...), és nem csak egy fiktív ex-has számot mond a kiadó, hogy ennyi a vesztessége.
Ami pedig a "Honnan is van a JAK III?" kérdést illeti, arra esetleg nem gondolsz, hogy hozatja pölö németországból? Nekem így volt 7e-ért Resident Evil Zero-m, meg Mortal Kombat: D.A.-m, amikor még 12-15e-ért osztották idehaza. Egyetlen baja, hogy német a borító, de ezt majd kiheverek idõvel... 😄
Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx
...amit a "szerencsés megtaláló" jelképes összegért elosztogat. Nem?
www.youtube.com/aabyssx
Gyárból szökött, kamionról leesett példányok?
Mer' az gyakorlatilag ugyanúgy warez kategória.
www.youtube.com/aabyssx
Ti tenyleg csak boltban tudtok vasarolni???
Amúgy tényleg azt hiszed hogy 18 ezerért veszek játékot? Mert hülye azért nem vagyok. Megvárom, míg lemegy az ára. Egy játékkal fogok csak kivételt tenni, az a JAK III azt a karácsonyfa alatt akarom tudni tesómnak. (meg nekem, offkórsz) 😊 így azt megveszem most, amikor még 15e...egyébként NEM veszek ennyiért...
najó én kiszállok, a sok álszent vitézzel(mert otthon nekik is van jogsértõ anyag, ide a rozsdásbökõt) már nem bírok...
beadom a kulcsot....
<#action>#action>
ááááááááááááááá kikászítesz, akkor SEM LOPÁS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
punktum!!!!!!!! <#mf3>#mf3>
Döglik a géped a hsz-okba ágyazott youtube videóktól? Itt a megoldás: http://userscripts.org/scripts/show/137068 KERESEM - http://soundcloud.com/nemesg/sets/track-ids/
😄DDD
télleg ne kezdjünk szavakon lovagolni, mer amugy mindannyian tudjuk mirõl van szó.
Nem szeretem ha a munka vagy a tanulás a szórakozás rovására megy...
www.youtube.com/aabyssx
vááá evvel a bullshittel a világból ki lehetne üldözni vele... LOPNI...
bazdmeg ez fogalomzavar!!!
na mind1!!!
hagggyuk
<#szomoru2>#szomoru2>
Mi letoltjuk es ugy jaccuk ----> nem fizetjuk ki (egy rosz pont)
Mi letoltjuk es ugy jaccuk ----> majd kifizetjuk hogy legyen erdetim amiutan kiprobaltam (egy jo pont)
Ok megcsinajak ----> de nagyon dragan adgyak (egy rosz pont)
Ok megcsinajak ----> de nagyon dragan agyak ----> a jatek egy nagy szar es megis kiadunk ennyi penzt (ket rosz pont)
Ok megcsinajak ----> de nagyon dragan agyak ki ----> viszont a jatek tokeletes (egy jo pont oda)
Eszerint inkabb ugy nez ki hogy ok azok akik roszat tesznek es nem mi.
De ebbe ne menjünk má megin bele, mert csak szarszálhasogatás 😊)))
Nem szeretem ha a munka vagy a tanulás a szórakozás rovására megy...
"szerzõi és szomszédos jogok megsértése"
na ez lopás???
mert ha igen akkor télleg lopunk(direkt többeszám, mert azt ne meséld be nekem,hogy te sem sértesz szerzõi jogokat)
<#bee1>#bee1>
Nem.
De várj! Megfogalmazom a Te logikus nyelveden:
Ne varezojjá', mer' seggbedug egy gorilla!
Így OK? 😄DD
> ezt máshooogy neveztük el
Isten nem bonyolítja túl.
www.youtube.com/aabyssx
<#idiota>#idiota>
Amit önhatalmúlag Te nem adsz, de ennek ellenére élvezed a munkájuk gyümölcsét.
www.youtube.com/aabyssx

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Xbox,PS2,Gamecube->Multimedia&Gaming, akkor PC minek? jah max forum,DVDiras,Starcraft ennyi... :Ð | \"Ott a pont!\" ™
Xbox,PS2,Gamecube->Multimedia&Gaming, akkor PC minek? jah max forum,DVDiras,Starcraft ennyi... :Ð | \"Ott a pont!\" ™
I\'m serial number T-803 Product name: Meowminator
Nem kotekedesnek szanom, de kicsit gondolkozz el azon, amit irtal. Abszolut hulyenek neznek minket a kiadok, 18E egy jatekert, vicc. USAban fele ennyibe se kerul, nagyon passzol a 10xes fizetesekhez, es akkor meg kesve is erkezik hozzank. Nagy kegyesen idelokik a szaros bilit, te meg joizuen falatozol belole. Ki fogja nezni a TE erdekeid, ha te ennyire nem foglalkozol veluk?
nem hiszem, hogy jogosan cselekedek...
" Vagy ha varezolsz ne hidd hogy több jogalapod van rá és ne hidd hogy ez JÓ, dicséretes dolog."
-tudom, hogy nincs több jogalapom, és tudom, hogy nem jó és nem dicséretes...
DE szarok rá, én így cselexem, majd amikor iSTEN(direkt kicsi) színe elött felelni kell(szintén bullshit) akkor majd megyek a pokolba, oké???? <#idiota>#idiota>
ennyi, és nem akarok flémelni, PEACE! <#bee1>#bee1>