49
Game Type: FPS
-
#49 segítsetek elakadtam!
azt írja az egyik pályán, hogy szerezzek egy rendőr uniformist.
hol találom ezt meg? már kockásra járkáltam a területet, kinyírtam mindenkit, de sehol sem találom a rendőr ruhát!
Please help !!!!!!!! -
#48 A lefolyócsővel:) -
#47 Verd szét a falat ... -
Preryfarkas #46 Nekem eddig nem volt bugos, viszont mikor felrobbantottam a bombákat, a kijáratnál vártak a zsaruk! Mondanom sem kell, hogy a cellámban ébredtem, a feladat pedig az, hogy jussak ki a börtönből.De hogyan????? A zsernyák nem jön közelebb, a cellámban a vízcsapokon és a budiülőke mozgatásán kívül nincs semmi érdekes! Mit kell csinálnom, hogy kijussak? Aki végignyomta, segíthetne!!! -
#45 sry,de már letöröltem...még az iso-t is:P -
#44 hmmmm....akkormost miapélot csináljak? Ekkora bugg lenne...?
Esetleg van e pálya utáni mentésed? -
#43 Nálam semmi ilyesmi nem volt :I -
#42 lenne egy problémám....amikor 5 üzletnek a széfjét szét kell robbantani és kivenni belőle a pénzeszsákot....nos 4-et megcsináltam de a Smiths's üzletének a széfjében nincs semmilyen pénzeszsák..gondoltam egy bugg lesz...ezért még 3* ekiálltam a pálynak. Különféle sorrndet is csináltam de Smiths's -ben nincs pénzeszsák. Pedig a feladato őgy szól hogy ott van....help!!!! -
#41 ÉN :P
4 óra alatt... :) -
#40 ki vitte végig? -
#39 hmm....megint megcsináltam at a pályát de megint csak a smitsh's -nél nem volt pénzzsák a széfben....miapélo lehet? -
#38 hmmmmmmm.....ez mekkor szívás illetve bugg -
Szabyka #37 Már töröltem a gamat :( -
#36 volt olyan buggom hogy tod amikor a két testvért meg kellett ölni ...megöltem erre nem történt semmi....4* probáltam és 4. re jött a movie...lehet hogy itt ez a baj, demár elmentettm és nincs az elötti mentésem.. -
#35 tom de NINCS ott ááááá azt írja hogy a smith nél kell lennie az uccsónak.eerre nincs ott... grrr....ezutáni pálya után van mentésed? -
Szabyka #34 En mar vegigvittem, pedig ott kell a penznek lennie a szefben! Lehet mar jartal ott ...
Ha megnyomod az ESC-et(?) behozza hol jartal es hol nem ... -
#33 valaki végigvittemár? elakdtam, ott hogy 5 db bombát kell az üzletek széfjére helyezni felrobbantani és elcsorni a pénzt...én 4-et elloptam de az 5. nél (smith'S)-nél nem volt a széfben a pénz....hol lehet? -
#32 Szia! -
#31 A Játék bármennyire gyengére sikeredett, én azért összedobtam lelkiismeretesen - mivel imádom a NOLF-sorozatot, adóztam ennek a játéknak is ennyivel - a Mob Enforcer 1.0 HUN-t!
Ezzel egyúttal búcsúzom is 2 hónapra, találkozunk szeptemberben, sziasztok...!
-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004®
----------------------------------------- -
#30 NOLF=NOLF 2 -
#29 Hát én kipróbáltam a játékot.. :I
Egy az egyben olyan mintha egy NOLF-mod lenne...
Gondolom azt a motort használja...
A játékkal kb. 10 percet játszottam csak,de már látszik hogy olyan mint a Contract Jack volt
Szal asszem uninstal.. :II -
#28 még nincs kész :D -
Gear #27 érdekelne ha lehet:) -
#26 én csinálom :) -
Gear #25 A magyarítást honnan szerezted? -
#24 800x600 @Low
A 2,3. képen a kurzornyíl nincs ott csak ahogy loptam ottmaradt :D -
#23 Hello!
Igéret szép szó ha ... :
Nem a legszebb a game :) -
#22 ok -
#21 hu de gagyinak tunik :D
-
#20 Jónak tűnik:P -
Zatoichi #19 Mob Enforcer (c) ValuSoft
Game Type: FPS
Size: 26 x 15MB
-
#18 1 db CD az is : 3** MB : A Játék se hosszú és a mérete se nagy!Ok!DU. felé berakok pár saját készítésű képet!most nem érek rá! -
#17 Nyomjál már be pár in-game shotot (saját készítésűt), hadd lássam milyen is! Megéri-e letölteni. Hány cd amúgy? Történet jó, vagy valami kalács? -
#16 Mafia, The City of Lost Heaven Ez már nem mai darab, de csuklóból veri ezt a "csodát". -
#15 Hmm!érdekes!
télleg szép!
vagy ezek a képek szarok és kicsik vagy én vagyok hülye :) -
#14 Gondolom ez olyasmi mint a Contract Jack... -
#13 lál -
#12 Az,hogy jó a graf,egy kicsit túlzás..:P
-
#11 Elég gyenge a graf.
-
#10 Itt vannak hozzá képek. De szerintem az Activison Value neve magáért beszél ... Felejtős.