442
...avagy ami nektek tetszik, amiben szívesen laknátok. Saját, jelenlegi otthonotok, és általatok elképzelt lakások is témába vágók, lehet tanácsot adni/kérni ezekkel kapcsolatosan. (Külső és beltér eg
-
#442 Olyan tipikus Sims ház, látszik hogy rengeteg pénz, de ezzel együtt másnak az ízlése van benne. -
Stockbauer33 #441 -
Stockbauer33 #440 -
#439 2. -
#438 Lehet voltak már
-
#437 Steam Bent Shingles
-
#436 Imádom ezt az épületet. Rengetegszer voltam már benne, belülről is gyönyörű :) -
#435 Art Nouveau
-
#434 Nem túl tágas ház a sarokban.
-
#433 Egy kis arts and crafts!
-
#432 Jó a kilátás. -
#431 Nem tudom volt-e már?
-
#430 A célnak nyilván megfelel, de nem látok benne semmi különlegesen szépet. -
ubulka #429 Jó kis hely, 2007 be jártam ott, de nekem az út tetszett ami felvezetett oda, semmi kátyú. -
ubulka #428 szépház
-
#427 Eredeti. Én a siófoki evangélikus templomot láttam élőben Makovecztől, van mit tanulmányozni rajta. -
Átadták Makón Makovecz által is tervezte fürdő komplexumot.
Csúsztak egy kicsit az átadással de nagyon szép a kinti élménymedencés is ))
-
#425 Szerintem is. Valószínűleg a kétméteres nyílászárók miatt (leginkább). Meg hát az egész nagyon nyers, hiányzik belőle a lakályosság, mint ahogy az a modern épületeknél szokott lenni.
Állítólag a városligeti műjégpályát is „sikeresen” modernizálták. -
#424 Év háza 2011
Amúgy szerintem inkább motel, mint parasztház feeling-je van. (ennek a homlokzatnak)
video -
#423 A teteje elég réginek hat. -
#422 Azt nem tudom. Cikk nincs mellé? -
#421 Én csak azt nem értem, hogy ez mitől az év háza?
Városonként vagy 5 biztos van valami hasonlóból. -
#420 Pedig van terasza, téglafal, cseréptető, ablakok. Mindene megvan, egész normális háznak tűnik. -
Kimaradt a 2011-es év háza.Még mindig nem tudtam megbarátkozni vele. -
#418 jók nagyon! :) -
#417 ez aztán szimetria
ui: most jöttem rá h csak tükrözve van :D -
#416 Ken Wyner honlapja
Hu Desi mit találtam neked )) -
#415 Tessék:Prehistorische dorpen in Nederland -
#414 Na itt ősszel ha beindul a lombsöprű... -
#413 -
#412 -
#411 Bauhaus. :) -
#410 [URL=http://i-deco.blog.hu/2011/04/29/az_en_hazam_az_en_varam_7#more2863724]"atombunkeres" ház :)[/URL]
-
#409 Mai ajánlat:
Bulgária, Várna, régen: link -
#408 „Nyáron meg ugrás a vízbe...”
Ja, akár a tetőről. :D
Amúgy Dánia igen, Koppenhága, Sluseholmen. -
#407 Én egy tv műsorban ugyanilyen megoldást láttam holland módra, és ott csak a ház mögött volt csatorna/folyó, a ház előtt meg hosszabb kert, kocsibeállóval.
Szvsz csak akkor laknék itt, ha nem csak egy emelet lenne a tulajdonomba, hanem egy egész ház. Nyáron meg ugrás a vízbe... -
#406 kurva jó, én laknék itt.. nem kocsival állsz be a ház elé, hanem csónakkal.. reggel meg öltönyben csónakkal munkába XD -
#405 Dánia -
#404 Hollandia talán? -
#403 huh, durva :) modern Velence feeling