27
-
Cat #27 ja, jol irtad, onnan hogy vannak automatikus hibajavítási mechanizmusok a cdiroban, és a gyári cdre direkt raknak rá ilyen hibákat, tehát ha javítja az iró, akkor az másolt cd -
Devla #26 Olyan helyekre irnak a lemezen, ahol a szabvanyok szerint nem lehetne adat ezert egy sima file masolasnal nem kerul at, vagy direkt olvashatatlan reszeket hagynak a lemezen, esetleg a ketto kombinalva.
Sok program sima masolasnal file szinten dolgozik, de a legtobb masolasvedelem atkerul clonecd es hasonlo programoknal, amik a cd tartalmat masoljak at, hibak kijavitasa nelkul es lead-in/lead-outok lemasolasaval is.
Javitsatok ki, ha valahol pontatlan volt vagy hulyeseget irtam. -
Devla #24 En is ilyesmire gondoltam :) -
#23 "szabadsag hazajaban"
LOL
Amerikara gondoltal?
Amerika: szabad orszagban, szabad akaratodbol, azt csinalsz amit SZABAD!!!!!! -
#22 Az EU + nyal nekik 1000rel! :( -
#20 jogvédök sux -
Devla #18 A pert az nyeri, akinek tobb penze van, es nem az, akinek igaza(a torveny szerint is! - lasd backuphoz valo jog porba tiprasa). Ugy latszik a torvenyek se egyenloek mar a szabadsag hazajaban, lassan alapitvanyt kell inditani a hatranyos helyzetu torvenyeknek, amiket mindenki magasrol le...
#7: Szerzik? A jobb csapatoknal alapkovetelmeny, hogy mindenki maganak irja meg a hasonlo programokat. -
pafi #13 Az Alcohol 120% jobb. :-D -
#12 És azokkal a weboldalakkal mi van ami a krekket adja tök ingyen a másolatokhoz? Az legális.
Azt hittem az USÁban rendezett a jogi háttér, ha még ott sem akkor qrvanagy balhék lesznek még! -
#10 "A 321 Studios mindössze 60 dolláros áron árulja"
bazz ez rohadt drága! -
#9 A pert megnyerhetik. A játékmásolatok elleni küzdelmet már kevésbé... -
Mice #4 vazz pedig hányszor vertem már fejem a falba amikor ilyen miatt kellett újra beszereznem
eddig bármelyik gémet megvettem az első szinte mindig az volt, hogy duplikáltam
bezzeg állítom ha a szocializmus nem dőlt volna össze, akkor most használhatnánk acélbevonatú optikai disceket is :D -
#3 pontosan ezt akartam írni .. mivel a program erre készült .. amire törvényes joga annak aki megvette -
An-Dee #1 :))