Játékgyártók perelték be a másolóprogram fejlesztõjét
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ja, jol irtad, onnan hogy vannak automatikus hibajavítási mechanizmusok a cdiroban, és a gyári cdre direkt raknak rá ilyen hibákat, tehát ha javítja az iró, akkor az másolt cd
Olyan helyekre irnak a lemezen, ahol a szabvanyok szerint nem lehetne adat ezert egy sima file masolasnal nem kerul at, vagy direkt olvashatatlan reszeket hagynak a lemezen, esetleg a ketto kombinalva.
Sok program sima masolasnal file szinten dolgozik, de a legtobb masolasvedelem atkerul clonecd es hasonlo programoknal, amik a cd tartalmat masoljak at, hibak kijavitasa nelkul es lead-in/lead-outok lemasolasaval is.
Javitsatok ki, ha valahol pontatlan volt vagy hulyeseget irtam.
Sok program sima masolasnal file szinten dolgozik, de a legtobb masolasvedelem atkerul clonecd es hasonlo programoknal, amik a cd tartalmat masoljak at, hibak kijavitasa nelkul es lead-in/lead-outok lemasolasaval is.
Javitsatok ki, ha valahol pontatlan volt vagy hulyeseget irtam.
En is ilyesmire gondoltam :)
"szabadsag hazajaban"
LOL
Amerikara gondoltal?
Amerika: szabad orszagban, szabad akaratodbol, azt csinalsz amit SZABAD!!!!!!
LOL
Amerikara gondoltal?
Amerika: szabad orszagban, szabad akaratodbol, azt csinalsz amit SZABAD!!!!!!
Abit IP35 Pro, QX6700 @ 3500MHz, 4GB OCZ RAM, PNY 280 GTX
A pert az nyeri, akinek tobb penze van, es nem az, akinek igaza(a torveny szerint is! - lasd backuphoz valo jog porba tiprasa). Ugy latszik a torvenyek se egyenloek mar a szabadsag hazajaban, lassan alapitvanyt kell inditani a hatranyos helyzetu torvenyeknek, amiket mindenki magasrol le...
#7: Szerzik? A jobb csapatoknal alapkovetelmeny, hogy mindenki maganak irja meg a hasonlo programokat.
#7: Szerzik? A jobb csapatoknal alapkovetelmeny, hogy mindenki maganak irja meg a hasonlo programokat.
Az Alcohol 120% jobb. :-D
És azokkal a weboldalakkal mi van ami a krekket adja tök ingyen a másolatokhoz? Az legális.
Azt hittem az USÁban rendezett a jogi háttér, ha még ott sem akkor qrvanagy balhék lesznek még!
Azt hittem az USÁban rendezett a jogi háttér, ha még ott sem akkor qrvanagy balhék lesznek még!
https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8
A pert megnyerhetik. A játékmásolatok elleni küzdelmet már kevésbé...
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
vazz pedig hányszor vertem már fejem a falba amikor ilyen miatt kellett újra beszereznem
eddig bármelyik gémet megvettem az elsõ szinte mindig az volt, hogy duplikáltam
bezzeg állítom ha a szocializmus nem dõlt volna össze, akkor most használhatnánk acélbevonatú optikai disceket is :D
eddig bármelyik gémet megvettem az elsõ szinte mindig az volt, hogy duplikáltam
bezzeg állítom ha a szocializmus nem dõlt volna össze, akkor most használhatnánk acélbevonatú optikai disceket is :D
Hi! I\'m a signature virus. Copy me into your signature to help me spread.
pontosan ezt akartam írni .. mivel a program erre készült .. amire törvényes joga annak aki megvette
hátö .. az elõzõ aláírásom sokkal jobb volt :]
:))