8
Ha nem érdekelnek a klánok, de szeretsz multizni
 • antijedi
  #8
  ott a pont :PPP
 • Cat #7
  én se igazán értem mire jó ez az egész
  ja de
  lehet neki topikot nyitni
 • HuAn82
  #6
  Pyx nem is játszik. Vagy igen?!
 • radeer
  #5
  Anyám már az első hozzászólás ilyen okostóni aki sosem akar csinálni semmit mert minden nagyon szép minden nagyon jó. Én nem mondtam, hogy nem alakul ki közösség a topikozó emberkék között, csupán írtam van egy ilyen lehetőség ami talán jó valakiknek.
 • Pyx #4
  a játékok topikjaiban általában kialakul egy multizo közösség, aki ugy tud játszani, mintha egy klán tagjai lennének.
 • radeer
  #3
  Jah jól látod, itt sem arról van szó hanem egy játékoktól független online közösség kialakításáról.Akik mindenféle játékokat beszélgetnek meg, illeve akár jelentkeznek beta tesztekre közösen + ezer és ezer dolog.
  Ami mellesleg még mindig jobb mint a public hent, mert van kontaktod a többi emberkével.
 • Pyx #2
  klán nélkül is lehet multizni
 • radeer
  #1
  Sziasztok!

  Majd 4 éves klánmúlt után alakítottam ezt a klub-ot. Pontosabban alakulgat.
  Voltam SAWT 3,Wolfenstein és Ut2k3 klánok alapítói.Most azonban eljutottam arra a következtetésre, hogy van egy csomó játékos aki nem akar akkora kötöttséget mint amit egy klán kíván. Folyamatos jelenlétet,edzést, szerverbérlést. És ha valami nem ment, folyamatos volt a szemrehányás merre jártál stb...Arról nem is beszélek, hogy egy-egy nemzetközi meccs miatt akár az embernek elment az egész estéje mire összehozta a gémet, melyből akár menet közben is leléptek az ellenfelek ha nem úgy alakult a dolog ahogy szerették volna.

  Nos azok közé tartozom sok-sok ismerősőmmel egyetemben akik már csak játéknak és nem életcélnak tekíntik a multis gémeket, és nem csak egyfajta játékot akar játszani, hanem folyamatosan szeretném látni mik az újdonságok és mit tudnak akár többjátékos módban.
  Hogy könnyen megtaláljuk egymást, gondoltam csinálunk egy klub-ot ami teljesen FUN és csak a szórakozásról szól. Mindenki hírezhet, játékokat hírdethet meg az oldalon amik lehetnek akár kupák vagy bajnokságok is. Már túl is vagyunk egy jó kis hét végi Colin 4 kupán.

  Nos ha felkeltettem az érdeklődéset egy haveri társaság iránt akikkel sok-sok játékot próbálhatsz ki látogass el az oldalunkra és jelentkezz a klubba ami semmiféle kötöttséggel csak előnnyel járhat..legalábbis szerintem.

  Cyber Gamers Club