68
Megéri?Honnan?Mit?
-
#28 Hmm... most mindent be lehet hozni, nincs korlátozás, a regisztrációs adótábla pedig itt van -
#27 DanilelT! és most mik a szabályok hányas évjárattól lehet behozni? VAgy van olyan oldal ahol tipus szerint kitudom nézni? -
#26 Eddig Németo. -
#25 Addig is javaslom mindenkinek a legjobb kereső honlapot.:
Autoscout -
#24 Honnan ?
Németországból ? Vagy Belgiumból ? -
#23 Nem, csak magamnak. -
#22 mert te is foglalkozol a behozatallal ? -
#21 Nah, erről beszélek, így kell csinálni. -
#20 A régebbi, 6 -10 éves autókat, amik igazán megérnék, már nem éri meg behozni.
De a barátomék most hoztak azért Hamburgból egy 3 éves Audi 1.9 PdTi autót.
3.4 millióba került nekik.
Itthon meg 4.2 millió egy olyan kocsi.
regisztációs díj volt 350 ezer forint.
Fapados repülővel mentek ki Hamburgba.
Előtte már lebeszélték az autószalonnal, hogy mennek a kocsiért.
És egyszerűen hazajöttek az autóval.
Télleg gyönyörű autó. -
#19 Inkább privátba küldöm... -
#18 És milyen verdákat hoztál eddig? -
#17 Gyakorlat:
1. nagy portálokon körbenézek neten
2. felhívom a "kocsit" és megbeszélek mindent
3. kimegyek
4. ha tetszik megveszem
(Eddig soha nem mentem hiába, azonnal vittem a verdát) -
#16 ...és te körbejárod Európát? -
#15 Ár miatt nem éri meg, viszont SOKKAL nagyobb a választék Európában mint Mo. -n (asszem ez nem meglepő) ezért veszek kintről autót. -
#14 200k-1milkáig terjedhet egy átlagos autó behozatalának a regadója. -
steweee #13 10 milliós felett megéri, bár ez típusra válogatja.de ha egy nem túl messzi tagállamban jelentősen olcsóbb egy nagy értékű autó, akkor regisztrációs adó ide vagy oda, 1-2 milliót is lehet vele nyerni -
#12 ??? Amcsi gépeknél? Én majd 10 éve dobtam az amcsi gépeket...
Amúgy az én véleményem az, hogy itthon is lehet venni olcsón, jót, csak keresgélni kell...
Ha kimegy az ember, az egy lutri, arról nem is beszélve, hogy kint a jó az bizony drága! Ami olcsó, az a szar, amiből meg itthon is van jócskán (hisz már régótamegy a betárazás kintről...) -
#11 Azért érdeklödöm a külföldi behozatal iránt is mert láttam az egyik kereskedésbe egy Kangoot és az gagyarászta az ürge hogy kintröl hozták 2000-es évjárat,1.2benzines, 1.8 FT de csak benzinest éri már meg kintről behozni dizelt egyáltalán nem.Nem tudom mi lehet az igazság? -
#10 Nem csak 5 évesre telne és még azt se tudom hogy benzin vagy dizel?mondjuk egyben lenne munkaezköz és családi autó ( 3-an vagyunk az asszony ,a gyerek ,és én,). -
#9 Újaknál lehet, de Maffya nem újat akar venni. -
#8 új autóknál azért nem, egész baráti az adó -
#7 És részlet fizetésbe mik a tapasztalatok? Euro vagy Forint alapú?
Hykao! Azért nyitottam 1 új topikot mert ti már rég az amcsi gépeknél vagytok.Én itt vidéken örülök ha egy 5 éves Partnert tudok venni.Ilyen kisárúszállitokba van tapasztalata valakinek? PARTNER,BERLINGO,KANGOo Dizel -benzines minden érdekel. -
#6 az AUTÓMÁNIA topikban már párszor ki lett tárgyalva a téma...
...ott esetleg több segítséget, és hozzászólást is kapnál... -
#5 Nézz utána. Többe kerül a behozatal(átszámítva az előző rendszerhez képest). -
#4 Annyira sok a reg.adó? -
#3 Sajnos a regisztrációs adó miatt megváltoztak a jogszabályok, és már nem lehet olcsóbban behozni, sőt.
Itthon vedd meg, nem annyira macerás, és ugyan azt megkapod. -
#2 Sziasztok! Szeretném a segitségeteket vagy tapasztalatokat kérni hogy érdemes-e még behozni autót kintről?Mik a jogszabályok? Mit lehet,mennyi az adó vagy vám vagy mit szednek le még rólunk itthon, ha már egyszer kint megvettük és beakarjuk hozni.
Az az igazság ,hogy jövö év elején szándékozok venni egy újjabb autót ( amilyen tip. szóba jöhet:Citroen-Berlingo,Renault-Kangoo,vagy Peugeot-Partner olyan1999 vagy 2000 -es évjáratból) ami természetesen személyautó,és ha lehetne talán egy dizel.Azon gondolkodtam hogy ilyen járgányt itthon vagy kint lenne érdemesebb venni?Szivesen venném bárki hozzáértö véleményét,tapasztalatát. -
#1 Mostmár nem. Csak antik, vagy nagy értékű autókat. :D