55
  • jefferson83
    #55
    Brazil bajnoki (FLU-SCA / SPORTKLUB): Egy játékos igazgatja a sportszárát, ami a sportriporter szájából így hangzott:

    " X.Y. egyenruhája megbomlott, lecsúszott a harisnyája..." LOL
  • ipse
    #54
    hi
  • bens
    #53
    nem ezt mondta.

    szószerint: "...és a finn gerelye messze száll..."
  • szanics
    #52
    Gulyás László vagy mi...
  • Pistike 007
    #51
    upsz már volt
  • Pistike 007
    #50
    a 40# meglepődtem:) Gundel mondta: 11:11 a Fotex javára!
  • Láma!
    #49
    KOKO:"Nem azt kérdezem hogy mi a te tipped a meccsre de mégis szerinted ki fog nyerni???"
  • skristof
    #48
    léderer masztör alkot majd :)))
  • DJ Bee18
    #47
    akkor izzítsük be a topicot, mert sok mondat születik mostanában :DD
  • B0B0
    #46
    Asszem a Gyulai mondta atlétikai versenyen, amikor egy finn versenyző gerelyhajítása volt:
    A stadion légkörét ászelte a finngereje [utána nagy csend vagy 1 percig]
  • [Jakuza]
    #45
    Magyar bajnoki merkozes Gulyas Gyula kozvetiteseben.
    Keresztbe fuj a szel a palyan es ez az ellenfelet segitti.
    Vitar Robert jegkorong kozvetitese.
    Most mi tortent ? Kiallitottak az egesz sort. (Miutan a Kanadai valogatott sort cserelt)
    Hajdu B.
    Ez a biro is inkabb aramot vezetne.
  • hunbasser
    #44
    Palik:montoya megkapta vérnek az ő szemét
  • tujon
    #43
    nagyon faszák:)))
  • skristof
    #42
    inkább adok egy kiba jo linket:
    BAKIK
  • skristof
    #41
    huh
    ez nagyon tömör....
    boccs.......
  • skristof
    #40
    Itt nekem egy pillanatra mindenem elment. (Faragó Richárd, 2002. 02. 11. 0 óra 04 perc, Salt Lake City-i téli olimpia, Ausztria-Németország jégkorong mérkőzés)
    A fésűn nem fognak összeveszni.(2000 futball EB. mikor 2 kopasz futballista cselezgették egymást)
    Jól védekezik a magyar válogatott. Góóól!(vizilabda VB)
    Sípmegvonási tünetekkel kellene kezelni a játékvezetőt. Nincs nagy hibája persze, csak szétfütyüli a meccset. (Faragó Richárd Porto-Juventus meccsen.)
    A legutolsó eredményeket próbálom visszatükrözni. (Mezei Dániel hosszas gondolkodás után megtalálta a megfelelő kifejezést)
    Labdában tartja a játékot (Debnár Tamás-BL-klasszikusok)
    Nem Beckettre várva, hanem Beckhamre várva (Knézi gondolom Beckett: Godot-ra várva c. drámája alapján
    És ez pedig nyilván a himnusz (Vitár, Ausztrália-Uruguay)
    Megvan az összeállítás Knézy Jenő kollégám segítségével és most már a számozással is tisztában vagyunk. (Vitár, az Ausztrália-Uruguay meccs 10. percében)
    Paneira összetéveszthetetlen mozdulattal kezeli a labdát. Várjunk csak, ez nem is Paneira. (ismeretlen)
    Pena, életveszélyes - de ez kevés. (Jenő, Porto-Rosenborg)
    Pelle Anikó... nem volt jó lövés. Bár Wheelernek bravúrra volt szüksége. Jó lövés volt! (Mezei Dániel - vízilabda Vb)
    Primász Ági! Végre megtaláltad a kezed! (Mezei Dániel - vízilabda Vb)
    Reméljük hamar elszáll a szünet!
    Beckham lábában volt a harmadik gól! Egyelőre ott is marad...
    A ferencvárosi ultrák(!) biztatják a kispestieket a bedobásra (Sport1 FTC-Kispest)
    A lényeg az, hogy elszántságban, akarásban felvegyük a versenyt az olaszokkal!-Knézy
    Asszem Gulyás: "A fekete mezes kubai vizilabdázó..."
    Palik Laci: "A jobb kezük felé, ha szemben ülnek a televízióval..."
    Egy-két éve egy unalmas kispest meccsen egy kisfiú teljesen váratlanul belekiabál a pálya szélén levő mikrofonba: "Én vagyok a király!", mire egy kis csönd, majd Hajdu B.: "A királyt hallottuk!"
    Pár éve Fc Porto teremmeccsen, Vitár Robi: Az ellenfél egyszerűen nem tud eljutni a Porto kapujáig, pontosabban el tud, csak labda nélkül..
    Tóth Misi vallomása igazán szerényre sikeredett.:-)))
    Mezei: Forma-1 vasárnap, A futamot 50-60 milliárdan fogják látni. Melyik bolygóról nézik még?
    Palik: 2. helyen futott be Rubens (most fonetikusan írom, hogy élvezhessétek Palik nyelvérzékét) Báricselló
    Szintén Palik: 3. helyen David Culthard érkezett be. Majd helyesbített miután Culthard kiesett az x.körben.
    Tóth Mihály szerény önvallomása a Gólban, miután 2 gólt fejelt a váci ifinek: Köztudott, hogy nagyon jó a fejjátékom!
    Tóth Mihály: "... tudatosan szöktettem hosszan magam..."
    Nem volt olyan jó, de Faragó mondta a Real-Bayern előtt: "...ezt a dalt ha nem haragszanak, nem adom elő, mert aki ismeri, az ismeri, aki nem, az pedig ne tőlem hallja először"!
    Talán Hajdu monda a Marseille-Lazio BL mecssen, mikoris Salas csulázott egyet: -Salas most jó 5 dekával lett könnyebb...
    Valamelyik olimpián női gyeplabda. A hollandok a meccs előtti fogadkozáshoz öszehajolnak, a kamera hátulról mutatja őket. Vitár Robi emberi megnyilvánulása: Hát igen, gyönyörű ez a látvány ... öööö ... khmmm ööööö, ahogy a holland lányok egymást biztatják.
    Ez már elég régi, de jó. Ha minden igaz, Jenő: - Hrutka, jó lövés, bedobás!
    Gulyas az atlétika összefoglalóban a 60m sík döntőjének melegítésekor: " Tilli egyéni csúcsa 661 centimeter."
    Röplabda mérkőzés, magyar - osztrák, a 90-es évek elején. A riporter Vitár Róbert, a szakkomentátor a válogatottól frissen búcsúztatott Demeter György. Vitár kérdezi Demetertől, hogy a röplabdában mekkora sebességgel száguldanak a labdák egy-egy ütés után. Demeter: "Az élmezőnynél kb. 140-150 km/h-val". Közben éppen Botyanszki üt be egy labdát. Vitár: "Botyánszki ütése legalább 149-cel csapódott az ellenfél térfelére." Mire Demeter: "Szerintem jó ha 50-60-nal..."
    Még a nyolcvanas évek elején volt egy NDK-s korcsolyázónő, akit úgy hívtak: Anett Poetsch. (Pöccs). Gyulai István még riporter volt. A szöveg kb. így szólt: " A kis Poetsch, hogy megnőtt tavaly óta !"
    Fradi-Anderlecht BL-selejtező, visszavágó, Deák Horváth Péter:"A labdába bele tudott érni egy szemfüles belga láb..."
    Vitray doktor produkálta egy pár éve egy focimeccs alkalmából: Első perc MÉG MINDÍG nincs gól!!!
    Varbó-Tiszalúc 8:0 Tiszalúc edzője: A kiállítás eldöntötte a mérkőzés sorsát. Pár sorral feljebb. Kiállítva: Kormos 89. perc.
    Alsózsolca-MEAFC 7:1 MEAFC edzője: Akár nyerhettünk is volna.
    Asszem Faragó volt, a Győr-Hali kupameccsen, ami baromi unalmas volt. A Győr vezetett 1-0-ra, és a Hali a meccs végefelé támadott. Mire a riporter: Csak nehogy ebből rúgjon egy gólt a Haladás, mert akkor hosszabítás lesz, és azt is végig kell szenvednünk!
    Szintén Kispest - DVSC, nagypályán Kispesten. Aki emlékszik egy 0-0-ás bűnrossz meccs volt és lefújás után a Hajdu Pista így búcsúzott: " Kedves nézőink, ha valaki felvette ezt a meccset videóra két dolgot tudnék ajánlani neki: azonnal törölje le, vagy adja oda nyugodtan egy szívbeteg ismerősének - ettől sose lesz infarktusa..."
    Hajdu egyik értelmetlen beszólása egy régi BL meccs alatt mikor a szünetben épp a Holdat mutatják pár pillanatig: - Hát igen! Ha élnének emberek a Holdon most kitűnően látnák a meccset
    Hajdú B. és a köpés: Ez pár hónapja történt egy Milan meccsen, Maldini kihagyott egy helyzetet, majd a kamera ráközelített, ahogy (háttal neki) kocog visszaféle. Ahogy az már ilyenkor szokásos, köpött egyet oldalra, de nem egészen sikerült, mert a nyál az arcára ragadt és szépen lengette a szél. Aztán egy-két másodperc múlva letörölte. Hajdú B. a köpést egy "No!" felkiáltással kommentálta, majd hozzátette: "Bent maradt, ami kijött volna."
    Ez is régebbi eset Hajdú prof. szellemi terméke: Cruyff-ot mutatja a kispadon a kamera, ahogy nézi a meccset és közben nyalókázik. Egyszer csak kiveszi a szájából a nyalókát és "ON AIR" köp egy hatalmasat. Erre Hajdú meg sem emelve a hangsúlyát megjegyzi: Igen kedves nézőim, kell a hely a nyalóka számára.
    Az 1996-os labdarúgó EB-n hangzott el - sajnos nem emlékszem melyik meccsen - Crazy Jenő szájából a következo mondat: "Fantasztikus milyen gyors: 2 méter hátrányból 5 méter alatt 3 méter előnyt szerez."
    Az ominózus Magyar-Jugó (1-7) szünetében Csank nyilatkozik a TV-nek: - Nem gondoltam volna, hogy egy-két játékosom ilyen béna. - És mit lehet ilyenkor mondani a játékosoknak? - Azt biztos nem, hogy csak így tovább...
    Ez akkor történt, amikor bevezették, hogy a tartalékbíró a cseretáblán jelzi a várható hosszabbítást. Kopeczkynek senki sem szólt ... Eurosport, Inter-Milan meccs, első félidő vége. Jelzik, hogy 1 perc hosszabbítás lesz. Kopeczky: "Kapust cserél az Inter." Természetesen nem tűnt fel neki semmi. Második félidő vége, jelzik, hogy 4 perc hosszabbítás lesz. Kopeczky: "Az Inter lecseréli a négyes számú játékost ... ööö ... De hát azt már lecserélték ... öö ... nem értem."
    Eszembe jutott egy régebbi sztori: BL-meccs, F.Ricsi adta Pestről, stúdióból. A közvetítés közben egyszer csak elhallgatott, majd zörgött valamivel. Kisvártatva, egy köhintés után így folytatta: "Elnézést, csak leesett a mikrofonom, és fölnyomtam magamnak!"
    A Magyarország - Angola kézimeccs szünetében Gulyás így szólt Mezeihez a foci vb sorsolás kapcsán: "annyi esélyünk van, mint a trójai falónak az epsoni derbyn".
    Két Gulyas örökzöld
    1. négyszáz gátas futamon a magyar versenyző a nyolcas pályán startol. Laci: "nagyon jól sikerült a start, már befogta a mögötte indulót..."
    2. női futószám az olimpián, a bemelegítő hölgyekről Laci rövid jellemzést ad. Például imigyen: "az angol versenyzőnő civilben katona."
    Hajdu B-t mindig nagyon birom... Néha még az egyszerű mondatokat is olyan hangsúllyal mondja, hogy rögtön dobok egy hátast tőle.. Péntek, Vasas-Lombard szünete, utolsó reklám: "Pannon GSM, az elvonal..."Erre kapcsolják a pályát, mire Hajdu papa: "Vasas-Lombard: Na, ez is az ÉLVONAL...
    Jó régen történt, a Vidi az egyik portugál csapattal játszott kupameccset. Visszavágó itthon, a portugálok állnak továbbjutásra és persze húzzák az időt. Egy összecsapás után az egyik portugál a földön marad. Hamarosan minden épeszű ember látja, hogy itt tényleg baj van, a közönség is abbahagyja a fütyülést, bezzeg Gulyás: "Kérem szépen, ez még is csak felháborító! Nyilvánvaló időhúzás! Az ilyen játékosnak sárgát kellene adni! Ilyen sportszerűtlen magatartást! stb., stb." Mintegy két perc múlva: "Úgy tűnik, mégis történt ott valami, lecserélték a portugál játékost." Másnap az újságból kiderült, hogy a "szimuláns" portugált azonnal mentő vitte a kórházba. Eltört a lába.
    Best of Gulyáslaci: '98-as vébé: "Bergkamp elpattant a labda átvételénél."aztán:"Tore Andre Flo a Chelsea játékosa, egy éve szerződött az Arsenalhoz. Mellesleg házi gólkirály a liverpooli csapatban."
    Vitárrobi: "És most 22-es számmal beáll....a 22-es számú játékos!"
    A legnagyobb kedvenc Siklós Erik, MTK-Vlagyikavkaz UEFA-meccs: "De nagy gólt lottél Preisinger! Mondhatnám, hogy ez a Bélák napja, de hát ő nem is Béla, hanem Sándor!"
    Hajdú B., ZTE-MTK: "Az előbb azt mondtam, hogy két jó passzban lévő csapat találkozik, hát most ártana két jó passz..."
    Knézi, BL-döntő: "Hát azt mindig is tudtuk, hogy a németek nagyon tudnak harcolni...(csönd)... elnézést, persze a focira értettem!"
    '98-as vébé, horvát-japán: "Suker...Hoovaa lövi?? Kapufa!!" Persze ez is a Jenő volt.
    1. Atlétikai világverseny (EB? VB?), női 800 m. Az orosz csaj kiválóan taktikázva lefutja a mezőnyt. Gyulai István (talán a legjobb riporter) extázisban közvetít, és a célbaérkezéskor elkiáltja magát: "Hogy tud egy nő ilyen okosan futni!" (utána lett is némi balhé a nőegyletekkel)
    Szintén atlétika, Fülöp László egy budapesti fedettpályás versenyen. Ffi 60 gát, rajtsorrend (fonetikusan írom majd a nevet). "Négyes pályán a jónevű görög Szteliosz Bizbasz."
    Körkapcsolás úgy tíz éve, Vasas meccs, Vass István Zoltán: "A Vasas kapusa, Kakas dobja ki a labdát, amely Farkashoz kerül, aki jól passzol Nyúlhoz. (kis csönd) Kedves hallgatóink! Ha hozzáteszem, hogy a játékvezető Maczkó, akkor itt az egész állatkert."
    89-es öttusa VB Pesten, futás. Mizsér óriásit fut, beér a célba, alig kap levegőt. Rögtön odaterelik V.-hoz, aki barátilag megkérdezi: "Rizsa, elfáradtál?" Mizsér: "Ez egy hülye kérdés volt."
    És ha már itt tartunk: kézimeccs, a szünetben Gulyás odahívja a pálya szélére a balátlövőt (nagy, benga gyerek) és a következőt meri megkérdezni: "Mégis, mire gondolsz felugrás közben?"
    Dunaferr-Ljubjana kézilabda meccs nem is olyan régen. Az egyik szlovén játékos látványosan feldobja magát a hetesen belül. Mire Gulyás: "Úgy eldobta magát, mint katona a kibiztosított rakétát!"
    Talán Hajdú B. mondta egy vizilabdameccsen. (Magyarország - Olaszország?): 1. Úgy fejbe vágta, mint rotációs kapa a vakondot... 2. Lepattannak róla, mint ázott verebek a TV antennáról...
    Most meg egy Bajnokok Ligája összefoglalóban, amikor a védők összehozták, hogy a gyerek a teljesen üres kapura vezette a labdát 20 méterről: - Na erre mondom azt, hogy ezt még talán én is berúgtam volna!
    Egy régi sztori (70-es évek vége). Bájos bemondónő (a szépség és az ész szorzata állandó?) a TV-ben: "Kedves nézőink, közvetítést adtunk a Magyarország-Csehszlovákia KÉZILABDARUGÓ mérkozésről".
    Vitár R. - 1980-as évek eleje. Volt egy ruszki röplabdázóházaspár: Bjelov-Bjelova A mi Robikkánk a nő meccsét közvetítette. "Bjelova a nyitásnál. ... HÁTULRÓL. Ahogyan a FÉRJE SZOKTA."
    Gulyás a VB-n Ha El Hauer(?) továbbra is így véd, előbb-utóbb oázist fognak elnevezni róla. (Tunézia-Kolumbia)
    Gulyás az Albacomp-Falco meccsen igazán sziporkázó formájában volt. Ilyeneket eresztett el például: "Kálmán egy az egyben könnyen megverte Matust. Igaz, kettő a kettőben nehéz is lett volna."
    "Dzurjak Csöpi a felső sarokba gurított"
    Kedvencem a Gulyás: a legutóbbi épületes dumája az Albacomp-Rytas kosármeccsről:...elég kemények ezek a litvánok, ütik a magyarokat, mint titkárnő a varrógépet...ja nem, írógépet.
    Vitar Róbert, kb 3 éve az eurosporton, argentin -??? korosztályos mérkőzésen: - Az argentinok vezetik a támadást, majd történik valami a 16-oson belül, nem is értem, micsoda, hoppá, egy gól, úgy néz ki tizenegyes volt. Érdekes döntés. De lássuk csak, az argentinok újabb támadást vezetnek, lekopirozzák az előző akciót, és tizenegyes, újra, és újabb gól. Azazhogy bocsánat, ez az előbbi gól ismétlése volt.
    Faragó vagy Hajdu egyszer véletlenül Zsidóczky-nak a Zsivó-t, még amikor az MTK-ban játszott. Utána fél órán át alig bírt megszólalni.
    Régen volt egy Kelbaszta nevű faszi a csehszlovák válogatottban. Egy kihagyott helyzet után Vitray: "Kelbaszta, Kelbaszta, de el .... rontotta"
    Valamilyen BL-közvetítés néhány éve. Közvetlenül a meccs kezdete előtt vagyunk, kamera rázoomol a Holdra. Knézy: "Lám, lám... Egy potya nézőnk is akadt!"
    A Herta-Milan meccs 84. percében a sérült Dárdai helyett egy fekete bőrű, amerikai játékos állt be (a nevére most nem emlékszem). Első labdaérintése után Knézy kijelentette: - Darabos a fiú mint a dorogi brikett!
    Győr-Haladás kupameccsen 0-0-nál. "A szögletarány 2-2, tehát négyszer annyi szögletet láttunk mint gólt."
    Knézy Egy orosz-xyz meccsen: 12. perc: ""Daszajev" Szép mozdulattal húzta le a labdát...". 39. perc: ""Daszajev" hosszú kirúgása utan..." 77. perc: "Hatalmas vetődessel "Daszajev" szögletre menti a ...." 89. perc (második fele): "Hát most látom nem is "Daszajev" áll a kapuban"
    Viray: '90-es vébé: Hollandia-Egyiptom meccs - Dobnak az olaszok...
    '92 EB-döntő /dán-német/- Milyen ügyes ez a kis japán csapat...
    Faragó dobta be BL meccs elött egy hónapja a stúdióból: És most következzen a meccs. A riporter: Fara..... öhh (kis szünet) hi-hi-hi-hi de hiszen az én vagyok! A meccset Hajdú B. I közvetíti....
    Még a vizilabda EB-n mondta a Hajdu Béla: "Belemártja a vízbe, mint német túrista a virslit a mustárba a Balatonparton".
    Kopeczky mondta, még akkor, amikor kivertük teniszben az Ausztárlokat (emlékszik még valaki?): -Igen, itt van Noszály Sanyi... Egy klasszis, világsztár... (betipeg a képbe egy kb 2 éves kisgyermek) És itt va a kisfia is... Ő is nagy tehetség...
    Gulyás: Egy 0-0-ra álló meccsen rendkívüli szakmai "hozzáértésről" téve tanubizonyságot kijelentette: "Még egyik csapat sem szerezte meg a vezetést"
    Knézy olimpiai közvetítés alkalmával: "És igen, itt jön a magyar zászló! A felső szín piros, a középso fehér, az alsót pedig nem látom"
    Schumacher a boxban, a mi Lacink kommentál: "Köszi-puszi, süti, üdítő megvolt és máris vissza a pályára", " Ó szegény fiú! Túl nagy rössel abszolválta a kanyart."
    Dávid beszólások: "Ezek után jön egy jobb vagy bal kanyar, majd az egyenes végén valami hasonló.", "Schumacher most állt ki a boxba, vagy a másik Ferrari."

    Az EuroSport női riportere: (egy síelőnőről mondta) "x.y. legrosszabb teljesítménye, amikor nem került be az első 10-be: Park Cityben (v. vmi hasonló) 8. lett..."
    Krézijenő, 1998-as vb, horvát-holland. "Suker vezeti a labdát. Mit csinál?? Nem. Nem jó. Ez így nem jó. Gól."
    Vitárrobi, Eurosport, Afrika-kupa: "A néger fiú vezeti a labdát"
    Gulyás, ezer éve egy Bp. Honvéd-meccsen: "Bodonyi gurít... fölé!"
    Az egyik svéd-akárki mérkőzésen. (Ha jól emlékszem a legutóbbi EB-n) Riporter: Tipikus svéd kapus. Beáll a kapuba, s véd.
    Őt a Dripnyo Dripnyopretrovszkból igazolták, de nem mondom ki mégegyszer (ifj. Knézy Herta - Bremen meccsen)
    Mindjárt vége a negyedik harmadnak is. (Knézy Magyarország - Spanyolország Vízilabda EB)
    Irvine ott butáskodik ... mögött ( Palik Laci, amikor Magny-Coursban Irvine épp előzni készült)
    Ha Montoya tartja ezt a tempót, talán holnap délután utoléri M.Schumachert
    M. Schumacher most halad el az étterem mellett. Hát nem valószínű hogy most ugrik be osztrigát enni ( Palik Monacóban)
    Schumacher szépen kikerülte azt a bigyót (Palik)
    Az előzés közben Coulthard behúzott farokkal visszazárt (Palik Laci)
    A döntőt két kenyai nyerte. Tehát az első kenyai, és a második is honfitársa. (Vitár)
    (Közeli a kapu előtt:)Figo és a kapufa. Fehérben a kapufa (asszem Hajdú B.)
  • skristof
    #39
    tudom, bocsi
    nem válogattam, csak copyztam ;)
  • pilboy
    #38
    Van néhány, ami már volt, de nagyon lolok :D
  • skristof
    #37
    Roma-Juvén Fülöp: "Collina utóljára 1995-ben volt vezetőedző a két csapat mérkőzésén"
  • skristof
    #36
    Knézy Jenő, MTK BL-selejtező:
    "Nagyon jó labda, meg lehet iramodni, Henk ten Cate a bal oldalon!"
  • skristof
    #35
    1. Hatalmasak ezek a belga játékosok, betöltik az egész képernyőt. (Knézy)
    2. Elszállt Andersson lába, most hozzák vissza a stadionba. (Knézy)
    3. Az angolok szokás szerint meglepően agresszívan kezdtek. (Hajdú B.)
    4. Azt kell mondanom, amit már Dobó István is mondott 1566-ban az egri vár védése közben: feljöttek a törökök. (Hajdú B.)
    5. Tipikus svéd kapus: beállt a kapuba, s véd.
    6. A kapusnak komolyan kell összpontosítania, hogy ne dőljön el addig, amíg a labda odaér. (Hajdú B. )
    7. Abdullah próbálta meghúzni, ehelyett őt húzták meg. (Faragó)
    8. Mint egy romboló, odakúszik. (Knézy)
    9. A gól nélküli döntetlen végeredménye nulla-nulla (Vitray)
    10. A pálya nem esik messze a stadiontól. (Szonyi)
    11. Mező rúgja ki a labdát a róla elnevezett mezőnybe. (Vass István Z.)
    12. Most pontot tehetett volna a továbbjutás kérdőjelére. (Hajdú B.)
    13. Az ellenfél egyszerűen nem tud eljutni a Porto kapujáig. Pontosabban el tud, csak labda nélkül. (Vitár)
    14. Hrutka, jó lövés, bedobás. (Knézy)
    15. Elnézést, csak leesett a mikrofonom és flnyomtam magamnak. (Faragó)
    16. És most 22-es számmal beáll a 22-es játékos. (Vitár)
    17. De nagy gólt lőttél Preisinger! Mondhatnám, hogy ez a Bélák napja, de hát ő nem is Béla, hanem Sándor. (Siklós Erik)
    18. Dzurják a felső sarokba gurított. (Gulyás)
    19. Tizenegyes, érdekes döntés. De lássuk csak, az argentinok újabb támadást vezetnek, szinte lekopírozzák az elózó akciót és tizenegyes újra.
    Azaz bocsánat, az előző ismétlése volt. (Vitár)
    20. Nem mondom a játékos nevét, mert nem látom mi van a hátára írva. (Vitár)
    21. Most látom, nem is Daszajev állt a kapuban. (Knézy a meccs végén)
    22. És most következzék a meccs! A riporter Fara..., de hisz az én vagyok. A mérkőzést Hajdú B. közvetíti. (Faragó)
    23. És szenzációs gól!..Lett volna, ha kapura megy. (Gundel Takács)
    24. Most nem akarok beleszólni, mert gyásszünet van. (Knézy)
    25. Lássuk, Somogyi vajon el tudja-e végezni a bedobást? (Knézy)
    26. Szegény Koszta, biztos elátkoszta ezt a pillanatot. (Gundel egy öngólról)
    27. Taffarel nem volt lesen. (Gundel a brazil kapusról)
    28. A Vasas kapusa, Kakas dobja ki a labdát, amely Farkashoz kerül, aki jól passzol Nyúlhoz. Ha hozzáteszem, hogy a játékvezető Maczkó, akkor itt az egész állatkert. (Vass István Z.)
    29. És góóóól, nem oldalháló, góóóól, oldalháló. (Gundel)
    30. Milyen jól el lehetne adni ezeket a játékosokat, ha gépkocsik lennének. Az eladónak csak annyit kellene mondania: ezt nézze uram, alig futott. (Vass István Z.)
    31. A kapuban Király, Sebők, Mátyus, Fehér. (Rokob P.)
    32. Zamorano kicsit későn tette be és nem is volt jó. (Gundel)
    33. Zidane eltéveszthetetlen stílusban kezeli a labdát. Hoppá, most látom ez nem is Zidane (Knézy)
    34. És igen, itt jön a magyar zászló! A felső szín piros, a középső fehér, az alsót nem látom. (Knézy az olimpián)
    35. Belemártja a vízbe, mint német turista a virslit a Balatonon. (Hajdú B.)
    36. Hogy tud egy nő ilyen okosan futni! (Gyulai)
    37. Kobaljov megvárja, míg ki áll a pattogás a labdából. (Gulyás)
    38. Négyes pályán a jónevű görög: Szteliosz Bizbasz. (Fülöp)
    39. 11:11 a Fotex javára. (Gulyás)
    40. Hátulról, ahogy a férje szokta. (Vitár a Bjelova-Bjelov röplabdaházaspár nőtagjáról)
    41. A pilóta kiszalad. Az autó elég. A szerelők szomorúak. (Palik egy boxtűzről)
    42. És most kiállították az egész csapatot!... Ja nem, sorcsere. (Vitár egy hokimeccsen)
    43. Az embernek tátva marad a szeme (Gulyás)
  • pilboy
    #34
    ja, van 1-2 eléggé fárasztó beszólása, de jobb, mint pl. Gulyás, Mezei, Lédere, Vitray...
  • OPM
    #33
    "még mindig Knézy Jenö lenne a legjobb ezen a téren"

    jaja, őt én is imádtam!

    de ezek a poénok nekem nagyon eröltetettek
  • robotnyk
    #32
    én nagyon bírom, hasonlít Hajdú B-re a stílusa
  • Dani20
    #31
    nekem qvvara bejön az egri viktorka pihent agyu viccei..
    én emiatt tuti nem kapcsolnám ki a tv-t max mégjobban felhangositom hehehe..

    gondold el mi lenne ha mondjuk vitray tamás közvetitene.. azon 1 poén nem lenne és még el is aludnál.

    még mindig Knézy Jenö lenne a legjobb ezen a téren :((
  • OPM
    #30
    tegnapi lett-német meccsen: (lett játékos=xy)
    "Ballack mászókának használta xy-t, pedig xy nem mászóka, meg amúgyse lehetne az mert a gyerekek nem tudnák kimondani a nevét..."

    na itt volt az a pillanat, ahol kikapcsoltam a tv-t
  • [Jakuza]
    #29
    Gulyas ur egy Eto-FTC meccsen.
    "Keresztbe fuj a palyan a szel es ez az ETO-t segitti."
  • b-type
    #28
    igen ez a 'ha szemben ülnek a tv-vel' :DDDD ez óriási volt...
    világbajnok duma..
  • pilboy
    #27
    Belökte Kertészt a hatoson belülre, mint hazatérő gazda a kertajtót. (Gulyás, a norvég-magyar kézilabda mérkőzés)
    Nick van Exel dobja a büntetőt, aki még mindig igen csúnya. (ifj. Knézy)
    Hát igen, gyönyörű ez a látvány, ahogy a holland lányok egymást bíztatják. (Vitár 1 gyeplabdás összehajlásról, amit a kamera hátulról mutat)
    És most... kiállították az egész csapatot... Nem, sorcsere. (Vitár egy hokimeccsen)
    Nagyon jól sikerül a start, már befogta a mögötte indulót. (Gulyás egy 400 méteres gátfutásról)
    A következő labdamenet megnyerésével lehetősége lesz ellenfele adogatógémje elnyerésének a lehetősége. (Kaplár F. József a Rolland Garroson)
    Ha szemben ülnek a képernyővel, akkor a bal alsó sarokban... Ja persze, miért ülnének a TV háta mögött. Szóval a bal alsó sarokban. (Palik)
    Az embernek tátva marad a szeme. (Gulyás az atlétika vb-n)
    De hová tűnt Damon Hill? (Palik)
  • badoer
    #26
    palik laszlo:élen haladt mikor kiesett a 4 helyrol.
  • spatz
    #25
    Gundel Takács Gábor: Nem lehet könnyű sors ideges edző szájában rágóguminak lenni.

    Kevin Kuranyi:(VfB Stuttgart): „Ha megnyerünk egy bajnokit, vasárnap mindig focizunk, ha viszont vesztünk, akkor erdei futás van másnap. Ezért inkább mindig nyerünk.”

  • robaggg
    #24
    Helyesen: a Finn gerelye messzire száll. Igy volt ez nem? Már csak mert igy poénos a félreérthetőség miatt :DD
  • pilboy
    #23
    Belemártja a vízbe, mint német turista a virslit a Balatonon. (Hajdú B. István a vízilabda EB-n)
    A finn gerely gyorsan száll. (Gulyás László)
    Hogyan tud 1 nő ilyen okosan futni? (Gyulai István)
    Egy csehszlovák hidegburkoló arckifejezésével koncentrál. (ifj. Knézy Jenő egy NBA mérkőzésen)
    Kobaljov megvárja, amíg kiáll a pattogás a labdából. (Gulyás)
    A négyes pályán a jó nevű Szteilosz Bizbasz. (Fülöp László)
    Ezeknél az autóknál már 4 kerék hajtja a motort. (Palik László)
    11-11 a Fotex javára (Gulyás)
    A pilóta kiszalad, az autó elég. A szerelők szomorúak. (Palik egy box-tűzről)
  • OPM
    #22
    van benne valami :DDD (lásd német meccs)
  • pilboy
    #21
    Szegény Knézy Jenőét nem merem beírni, hátha megszólna itt vki érte...
  • 0ppika
    #20
  • pilboy
    #19
    Vitár Róbert: (eurosport, korosztályos válogatott meccs) "az argentinok vezetik a támadást, majd történik vmi a 16-oson belül, nem is értem, micsoda, hoppá 1 gól, úgy néz ki 11-es vol. Érdekes döntés. De lássuk csak az argentinok újabb támadást vezetnek, lekopírozzák az előző akciót, és 11-es, újra, és újabb gól." Kis idő múlva: "...bocsánat, ez az előbbi gól ismétlése volt."

    '80-as évek eleje. Volt 1 szovjet röplabdázó házaspár, Bjelov és Bjelova. A nő meccsén Vitár: "Bjelova a nyitásnál. ...Hátulról. Ahogyan a férje szokta."
  • Garcia
    #18
    a mi csapatunk ahol én játszom zöld szerelése van (ezt tudni kell).
    az edző bonyolult taktikai utasítást ad: csak a ZÖLD-nek passzolj...
  • tujon
    #17
    elég érdekes némaik!
  • DONGUBA
    #16
    Es amikor schumacher kettos labtorest szenvedetta palik meg aszongya schumacher a boxban:)