ASUS a7v8x-x hang hiba
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Oke elhiszem de meg egy kerdes es utana kussba maradok. A hangero pulton azert mert nincs ott a csuszka mondjuk a hatso hangfalaknak attol meg lehet hogy csak nem jeleniti meg. /beallitasok/tulajdonasagok/
Nem vagyok olyan láma, mint láccik.Ha lehetne variálni valószínüleg megtaláltam volna már,de nem. Nincs olyasmi hogy swap front/rear vagy bármi ami erre utalna. Vagy pedig én vagyok nan láma mégis
AMúgy meg szólaz, csak iszonyú halkan.
tehát ha pl 10es értéket veszünk a frontra akkor a center/bass és a rear kb 1 vagy inkább fél. Ez mia szömõ?feltettem már 1000x a hangkari softvert meg másmilyet meg minden, de sehogyan sem tudom felhangosítani....

AMúgy meg szólaz, csak iszonyú halkan.
tehát ha pl 10es értéket veszünk a frontra akkor a center/bass és a rear kb 1 vagy inkább fél. Ez mia szömõ?feltettem már 1000x a hangkari softvert meg másmilyet meg minden, de sehogyan sem tudom felhangosítani....

A fán nem lehet motorozni...
Na, hangero/volume control.
Vezerlopulton variald a front/rear hangsugarzokat.
Valaki jólelkü!Szólnak a dobozok,csak nan halkan.Szóval van 5.1, de a két front nagyon erõs, a többi meg éppenhogycsak a rátapasztom a fülem akkor hallom,hogy szól. Ez mitõl lehet?Vagy hogyan tudnám felhangosítani?
nagynak nem nagy,de 5.1et kéne tudnia.
Akkor nem tucc segíteni?
Hogyan lehet a bemenetet kimenetre átállítani?A mic és line int kéne.
Akkor nem tucc segíteni?
Hogyan lehet a bemenetet kimenetre átállítani?A mic és line int kéne.
Nem, ez télleg nem Realtek kari.
Ez ADI Soundmax.... Én nem hallottam még errõl a chiprõl, de nem lehet valami nagy szám.
Ez ADI Soundmax.... Én nem hallottam még errõl a chiprõl, de nem lehet valami nagy szám.
Köszönöm.Sajna ez az ami nem mûx. Letöltöttem, de nem lett jobb.uez a progi van a Cdn is.:(
Szerinted a Realtek driver jó lenne?
Szerinted a Realtek driver jó lenne?
Ezen az alaplapon tuti, hogy ERealtek ALC650-es hangchip van. Nemtom mi az a soundakármi, de sztem valami asusos csiliviliporgi. Szépen szedd le a lenti linkrõl az OPrencceredhez való drivert, telepítsd fel. Alul jobbra a taskbaron lesz egy ikon a hangkarihoz. Na ott tudsz beállítani mindent. Nekem is volt ilyen,igaz Abit lapban...
A cdn amit adtak a laphoz SoundMAX hangkari szoftver van.Abban is beállítottam hogy 5.1es hangot szeretnék de semmi.AD1980 SoundMAX.És nem találtam benne olyan lehetõséget,hogy cserebere a kibemenetet.
A bemeneteket pedig a hangkari kezelõszoftverében kell állítgatni.Amíg ezt nem teszed meg, tuti hogy nem szól az összes hangfal.
Ez ugye nem Soundstorm, hanem Realtek ALC 650?
Ez ugye nem Soundstorm, hanem Realtek ALC 650?
Nem kapcsoltam át, mert nem tom, hogy kell :(
Hogy kell? Meg directxre sem tom hogy kell átállítani. Segíts kérlek!
Hogy kell? Meg directxre sem tom hogy kell átállítani. Segíts kérlek!
Átkapcsolgattad a bemeneteket, kimenetre? És asszem direcX-re kell állítani a hangkarit is, nem elég a wave out vagy alapértelmezett.... asszem....
Aha.Szóval XP van a gépen és a deszka meg tudná Lméletileg az 5.1et. Igen beállítottam hogy 5.1ben szeretném hallgatni a dolgot, de semmi. a hátsó meg sem nyikkan.
A lapkához adtak CDt is, amin van vmi szoftverszerû cumó ehhez. Fel is tettem, ott is beállítottam, de amikor a tesztet futtatnám már abban sincs hang a 2 fronton kívül.
A lapkához adtak CDt is, amin van vmi szoftverszerû cumó ehhez. Fel is tettem, ott is beállítottam, de amikor a tesztet futtatnám már abban sincs hang a 2 fronton kívül.
1. biztos tud az 5.1et?
2. ha egyébként szól, akkor a hang inkább windows beállítás kérdése nem pedig alaplapprobléma
rakat helyen kell állítani:
- oprendszer
- hangkártyadriver
- használni kivánt médialejátszó
- kodek
- ac3filter
stb. Bármelyiket kihagyod, már nem szól 5.1ben
2. ha egyébként szól, akkor a hang inkább windows beállítás kérdése nem pedig alaplapprobléma
rakat helyen kell állítani:
- oprendszer
- hangkártyadriver
- használni kivánt médialejátszó
- kodek
- ac3filter
stb. Bármelyiket kihagyod, már nem szól 5.1ben
Sziasztok! Most vettem egy zsír új lapot (ASUS a7v8x-x) benne egy Athlon 2500+ dorombol amit egy 400Wos táp meg némi (256)memória tart életben. Az a problémám, hogy az alaplapon lévõ integrált hangkártya nem 100%ban mûx. Amikor még csak 2 hangszórós beállítással használom, akkor semmi gubanc. A gond a 4 és az 5.1es rendszerekkel van. 1xûN nem ad ki hangot csak a már egyébként is mûködõ 2front.Se bass/center se Rear. Na ezzel mitévõ legyek?
A leírásban megadottak szerint kötöttem rá a lapra a hangszorókat, de semmi. Csak a front szól. Valaki, ha tud nagyon kéne a help! Köszönöm.
A leírásban megadottak szerint kötöttem rá a lapra a hangszorókat, de semmi. Csak a front szól. Valaki, ha tud nagyon kéne a help! Köszönöm.