16
ASUS DRW-0402P/D kérdések
  • DanRyu
    Bocs a Firmware elírásért, de még nem tudtam ezidáig, hogy hogyan szokták írni a nevét!:D
  • DanRyu
    Hali

Nekem hetek óta nem minden DVD lemezt olvas be az Asus íróm. Haverom tegnap azt mondta, hogy framework frissítés kell hozzá. Honnan tudnám letölteni hozzá a legújjabb framework frissítést? Help!!!!!
  • rolcsi01
    "Az ASUS nem feltétlen a legjobb minőség a cd/dvd írás terén." - ez hülyeség. Csak azért mondod, mert még soha nem volt ASUS íród. Az LG-re nem írok semmit, mert azt meg én nem ismerem.
  • rolcsi01
    Pontosan ugyanilyen íróm van ugyanezzel a 1.07-es biossal és gond nélkül ír minden dvd-t PRINCO-t IS. Igaz csak 2x-esen írom, mert először próbáltam 4xessel, de nem olvasta vissza. De 2x-essel gond nélkül olvassa. Szerintem reklamálj. De remélem a legújabb Nérót használod, mert egy régivel lehet hogy tényleg nem írja.
  • Takezó
    nálunk mondjuk sulinetben 29800, azon kívül 30900... ASUS-nál olcsóbb, de Pio meg NEC picit alámegy
  • EOX
    Nekem Philips DVDRW824K-m van, eddig minden lemezt megírt szépen(Princo-t is)
  • ollie
    Ja és viszonylag olcsó is.
  • Takezó
    LG4082B... tényleg a legjobb... esetleg Pioneer 107D, de az LG-t jobban ajánlanám (ír RAM-ot is...)
  • ollie
    Az ASUS nem feltétlen a legjobb minőség a cd/dvd írás terén. Most pl nagyon jónak mondják az LG-ket. Amúgy ASUS-ból én csak alaplapot vennék/veszek.
  • salist
    Nem örülök neki, mert pont azért vettem minőségi írót, hogy ne legyen ilyen jellegű problémám. Azért köszi a segítséget.
  • ollie
    Ja értem, akkor szerintem bele kell törődnöd ebbe vagy végleg, vagy addig amíg meg nem jelenik egy újabb firmware.
  • salist
    Onnan töltöttem le a 1.07-es verziót és raktam fel, de így sem jó.
  • ollie
    Keress rá a www.asus.com.tw-n az íródra, majd itt a letöltéseknél nézz körül.
  • salist
    Szia,

Én szívessen frissiteném, ha lenne mivel!!!
  • ollie
    Frissítsd a firmware-t. Ha úgy sem jó, akkor bele kell nyugodnod, hogy ezzel az íróval nem fogsz olyan DVD-ket írni.
  • salist
    Sziasztok,

Nekem van egy ASUS DRW-0402P/D íróm és sajna nem tudok vele megírni egy bizonyos Princo DVD-ket.
    v1.07 firmware van fent az írón.
    Van valakinek valamilyen ötlete???

Üdv

Salist