37
Captain Blood
-
JonasSandor #37 Van rá remény hogy kijön valaha is? -
JonasSandor #36 Ez a törölt játék? -
Zero 7th #35 Igen, csak azt felejted el, hogy _ténylegesen_ te nem mész fel, és írsz fel hülyeséget. Elvi lehetőséged meg van, de nem teszed.
Az meg nem igaz, hogy nem ellenőrzi senki.
Persze, a kutyát nem érdeklő cikkeknél nagyobb a hiba esélye, meg a kutyát nem érdeklő nyelveknél is. A magyar wiki tényleg egy tál fos. Az angolt viszont szerkesztik pár százezren.
Mellesleg hogy forrás-e vagy nem, azt ellenőrizheted lenn, a kis linkecskéken, minden valamirevaló wiki oldal tömve van eredeti információra hivatkozással. -
Carmageddon #34 Pedig amikor bemutatták 2006-ban az e3-on akkor még azt írták hogy még abban az évben kijön hát tévedtek azóta nem hallani róla semmit se. -
ratgab #33 Felejtsétek már el ezt a wikipedia-zást az nem forrás! Azt bárki szerkesztheti (beírhatok én is hülyeségeket is akár a kutya nem ellenőrzi), ergó totál hiteltelen információkat tartalmaz nagyrészt. -
Zero 7th #32 Szerintem hiába várod.
Itt a trademark státusz a Captain Blood címre:
http://www.trademarkia.com/captain-blood-78424374.html
Status: Abandoned/Faliure to respond or late response.
Úgy tűnik nem lesz ebből semmi.
A wikipedia egyébként az Akella elkészült játékai közt sorolja, de aztán persze megjelenési dátumot nem tud rá mondani.
Egyébként meg tökmindegy, Akella féle egykaptafa kalózos téma lett volna. -
Carmageddon #31 Erről a játékról nem tud senki semmit? -
Carmageddon #30 Törölték ezt a játékot? -
Carmageddon #29 Lehet ezt kiadni a postal 3 után. -
Carmageddon #28 Ezzel a játékkal mi az isten van már???? -
ratgab #27 Ez egész ígéretesnek tűnik: megjelenésre én a valamikor 2010-ben "dátumot" találtam. -
#26 Új képek + Trailer
Soha nem jelenik meg basszák meg! -
#25 Új képek -
#24 hmm nem is hallotam erről a gameről, de nem tűnik túl jónak de rossznak sem -
#23 Az Augustus 19 - 23 között tartandó GamesCom rendezvényre viszi a gamet az 1C Company! Most már megjelenhetne már végre!
-
#22 16 új kép -
#21 1C Company's Gamers Day 2008:17 kép + 1 Trailer -
#20 Van valami új fejlemény erről? -
#19 2007 Q1-re tolták a megjelenést :( -
#18 Kis info:
A Playlogic aláírt egy kiadási megegyezést Captain Blood játékra. A Rafael Sabatini regényeire épülő alkotásról biztosan tudjuk, hogy újgenerációs konzolra és PC-re is készítik majd. A játékot az Akella fejleszti és természetesen kalózos akció lesz a hivatalos stílusa. A megjelenés valamikor jövő év tavaszára várható.
info: Gamestar -
#17 Új képek
Valami pofás vidó is jöhetne már! -
#16 Új képek -
#15 E3-ra viszik a kicsikét. -
#14 Haladunk, haladunk... :-) -
#13 2006 Q1 :( -
#12 10 új kép -
#11 keptön blád -
#10 Jöhetne valami új infó.Mert már Q4 van rendesen. -
#9 kíváncsi vok, hogy fogják azt megoldani hogy nehézkes legyen a játék eleje is hiszen az Arabella alapból egy komoly csatahajó... (már ha a könyv alapján van persze) -
#8 végülis mind1 mind2-vel fogok jáccani -
#7 vajon felveszi-e a versenyt a Pirates! remake-el??
-
#6 jéé ezt a könyvet olvastam -
#5 E3 2004 trailer -
#4 aha -
#3 Királynak tűnik a game.
Genre: Action/Sailing Sim
Developer: Akella
Release date: Q4 2004
Platform: PC, Xbox -
#2 Features:
Classic Pirate Adventure
Live a life of the most noble and brave pirate in realization of the best book of Rafael Sabatini. Follow the pirate star in a search of gold, glory and love.
Step on a sail-ship deck
Steer your ship "Arabella" through numerous battles with overwhelming enemies: capture enemy ships and destroy forts with cannon fire. Shatter masts, break hulls, rip sails and hit gunpowder casemates to win naval confrontations.
For the first of time feel real swashbuckling action
Rush into fiery hand-to-hand boarding with your swashbuckler companions and fight enemies using complex fighting system with many combos and feints. Feel yourself in a middle of a battle and use cutlasses, pistols, muskets, throwing knives and hand bombs to dispose opponents. Don't forget about dirty pirate tricks!
Enjoy cinematic visuals
Game graphics and camera work provide the player an impression of being a pirate movie hero. Beautiful sea landscapes and boarding crowd scenes looks more convincing than in real life.
Enhance your power
Get experience points for battling pirates and soldiers and develop new fighting techniques and feints. Earn gold in your adventures and upgrade your "Arabella"!
See and feel the interactive environment
Game world changes as the player goes through the story. Watch the living surroundings of a large-scale battle or board ships under enemy fire.
Captain Blood weblap
[2004-06-13 @ 09:01 - ZeroCool]
Az Akella megnyitotta a nagyvilág előtt Captain Blood című alkotásának hivatalos weboldalát. A játékos egy bátor és nemes kalózt alakít, az ő kalandjaiba csatlakozhatunk az 1685-ös évben. A játékban szárazföldi és vizi csatákkal egyaránt szembe kell néznünk, különféle hajókat használhatunk majd, és persze nem marad el a kardpárbaj se. Érdemes meglesni, ha még esetleg nem ismernéd.
weblap
-
#1 Ennek mar a neve is gyanus vazz :)))