Lamborghini FX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
régen nyomkodtam én is, de annyira nem jött be.

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
Khmmm... lamborGini a kiejtés. Ha nem hiszed, akkor NFS]|[ elõ, és fülelj! 😊
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
Abit NF7-S v2.0/AMD Barton 2600+@3200+/Thermaltake Silent boost/2x512DDR ram(430mhz)/Coolink COOL AP450DX Casetek CS-C1016/Seagate barracuda 200GB-8mb/ Chaintech 6600GT/3dmark03:8425
Rika az, hogyha egy Countachal vagy Miurával futkoshat az ember.
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Wow, de nosztalgikus olvasgatni a 18 évvel ezelőtti agymenéseket.:-) Am prohardver: M0Dair
Az nem ilyen arcade xar volt, mint ez!
Wow, de nosztalgikus olvasgatni a 18 évvel ezelőtti agymenéseket.:-) Am prohardver: M0Dair
Jézusom ki vesz ilyet?
Hiábavaló ezen dolgozni!
[allstars™] www.subaruklub.hu Az itt megjelenő vélemény regisztrált látogató magánvéleménye,
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
(¯`·._/¯`·._.·]\\BodesZ/[·._.·´¯\\_.·´¯)
látom ez is arcade ilyen rázás meg ilyesmi nézd meg mi az a lila izé ott a képen pff ronda megint ilyen fos game lessz
Elég árkádosnak tûnik... lehet, hogy nem lesz nagy durranás, de még nem volt Lámbordzsinis játék. 😄