Lamborghini FX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

(.bin .cue, .iso...)

Iso-ban van?

12346
heh ez nekem is megvan. csak még az eredeti, régi feltört kivitelben (Lamborghini.American.Challenge-PARADOX)😊
régen nyomkodtam én is, de annyira nem jött be.

Baromi jó gém, én is mostanában találtam meg.

Sorry...

traXion
nem játszotok vele!!!!!!!!!!!!!!!!!

Loál János
Lámborgíni!

Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.

12346
pedig g-vel kell ejteni. lesd meg az olaszokat, õk is g-vel ejtik😊

M@TriX
2004. 3. negyed...

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

traXion
G-vel ejted a Lamborghinit? Én nem. 😊

RelakSfromhome
de még nem volt Lámbordzsinis játék. 😄

Khmmm... lamborGini a kiejtés. Ha nem hiszed, akkor NFS]|[ elõ, és fülelj! 😊

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

Tufa16
szerezd meg az nfs sorozat valamelyik részét és ha ugy támad kedved hogy bántani akarod az autót akkor üsd a monitort vagy egyéb hardver alkatrészt! 😊

Abit NF7-S v2.0/AMD Barton 2600+@3200+/Thermaltake Silent boost/2x512DDR ram(430mhz)/Coolink COOL AP450DX Casetek CS-C1016/Seagate barracuda 200GB-8mb/ Chaintech 6600GT/3dmark03:8425

Kit--Kat
Én csak a nagy Lambo választék miatt fogom kipróbálni.
Rika az, hogyha egy Countachal vagy Miurával futkoshat az ember.

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

traXion
Vagy csak elkavarodtak a kedvenc netes újság címei, így nem tud hírezni... 😄

CSOCSO
mar volt Nintendo64 re.. ott i szarsag volt... itt is az lesz..
Lacc
Nem, azóta ír.
hykao
Hmm, grebber elaludt, vagy mi? 😊
traXion
gyorsabb voltam 😄 😄

CoolStuff
Nézd meg a GamersHell.com-on!

Wow, de nosztalgikus olvasgatni a 18 évvel ezelőtti agymenéseket.:-) Am prohardver: M0Dair

zaki
megjelenés?

CoolStuff
De volt Lambós gém, a Lamborghini American Challenge...
Az nem ilyen arcade xar volt, mint ez!

Wow, de nosztalgikus olvasgatni a 18 évvel ezelőtti agymenéseket.:-) Am prohardver: M0Dair

hykao
Ja, ez egy játék? Már azt hittem lokista12-rolspeed-bránermaister nyitott egy újabb autós topikot...
traXion
Ugye? 😄

seAke
Ez mi?????
Jézusom ki vesz ilyet?
Hiábavaló ezen dolgozni!

[allstars™] www.subaruklub.hu Az itt megjelenő vélemény regisztrált látogató magánvéleménye,

Lacc
Leesett az állam nagyon kirááály öcsém LILA VILLÁMOT LÕ A LAMBRODZSINI ÁÁÁÁ EZ KELL NEKEM!!!!
Taranov
lessz = lesz

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Taranov
Nagyon fantastic 😊

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

bodesz
áááááá imádom lambikat fõleg a diablót mégse töltök le arcade gamet semmiképpen nagyon szar lessz sztem

(¯`·._/¯`·._.·]\\BodesZ/[·._.·´¯\\_.·´¯)

traXion
Lambi rajongók tuti kipróbálják. 😊

bodesz
najó graf szép 1. képen

bodesz
hát pff nem túl jó graf amint így nézem a képet de lehet csak szarul lett ekpva.
látom ez is arcade ilyen rázás meg ilyesmi nézd meg mi az a lila izé ott a képen pff ronda megint ilyen fos game lessz

traXion

Elég árkádosnak tûnik... lehet, hogy nem lesz nagy durranás, de még nem volt Lámbordzsinis játék. 😄

traXion

Szegény 😊