Elfogadta a HD DVD-ROM 1.0-ás szabványt a DVD Forum

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

arty
ennél nagyobb baromságot :D

még hogy kétoldalast olvas a lejátszo forditás nélkül :D lehet, hogy létezik/létezett ilyen lejátszó, de h 50 darab sem kelt el belõle az tuti, és neked biztosan pont nem ilyen van :)

Forza.

EOX
Nekem meg elég lett volna, ha emberibb hangnemben javítasz ki, de téma lezárva

Retteketet

EOX
Basszus nem vagyok hajlandó ezt másodszor is elkezdeni. Moderátor kitörölhetted volna a 20. hozzászólásomat is.

Retteketet

papabear
Senki nem beszélt két rétegrõl. Hanem két oldalról. Te nem olvasod el, amihez hozzászólsz?
(Képzeld létezik két rétegû, két oldalas lemez is...)
EOX
Ti mirõl beszéltek???A kétrétegû lemez nem azt jelenti, hogy két oldala írható, hanem azt, hogy egy oldalára van két írható réteg préselve, és precíz fókuszálással a kettõ egymástól függetlenül írható meg.

Retteketet

azt nem értem, hogy miétr mindig a rosszabb szabványt eröltetik rá a vevõkre.

ilyen feltételek mellett nem éri meg... ez az egész nem tetszik.. ..-ohh.. már látom a fényt az alagút végén!.. -te h*lye.. az csak a vonat!...

TeszteloPontHu
"az újraírható mínuszos DVD"

Már megint ez a mínuszos... Az ott :kötõjel: !!!

Tesztelo.hu -- Hardver, digit.fényképezõgép, MP3-lejátszó, mobiltelefon, autó és sok minden más... Csengõhang, oplogó, képüzenet, háttérkép, hangos üdvözlet, videó, JAVA játék. Írható CD és DVD

TeszteloPontHu
Azért nem egészen. A karcolást ki lehet javítani csiszolással, ha az adatréteg sérült, azt már nem nagyon...

Tesztelo.hu -- Hardver, digit.fényképezõgép, MP3-lejátszó, mobiltelefon, autó és sok minden más... Csengõhang, oplogó, képüzenet, háttérkép, hangos üdvözlet, videó, JAVA játék. Írható CD és DVD

[HUN]PAStheLoD
a legkisebb karcolás csak felületi , elvileg amíg nem éri az adathordozó réteget nem veszik el semmi ... max. az olvasó többet kell hogy szenvedjen

hátö .. az elõzõ aláírásom sokkal jobb volt :]

Ez mind mind szep amit itt leirnak, de konyorgom, hogy fog reagalni a legkisebb karcolasra a korong? Szerintem nem jol. Emiatt elonyben reszesitem a SONY cuccat. Csak ne lenne olyan draga.
Punker
gyakorlatilag a blu-ray úgy fog járni mint a DVD-Ram sok tekintetben jobb mint a +/- dvd-k de nem terjedt mégse el annyira mint a másik 2 szabvány

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"

Punker
igen a blu-ray már kapható, viszont astúdiók ezen fogják kiadni a filmeket

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"

Punker
mert nagy mennyiségben ez olcsóbb, amúgy mondtam hogy úgyis a HD-t fogadják el :)

Tetsuo
Mér nem találnak már ki vmi rendes tárolót??
Ez az optikai technológia 1 rakás szar. Sehol sem használják, ahol profi(tényleges) adattárolás kell. Ráadásul az íróval írt lemezek 5-15 éven belül lebomlanak. A winyó meg lemágnesezõdik pár év alatt. A köcsögök miért nem a MO lemezeket fejlesztik?

https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8