25
-
#25 >n4cr
Teljesen egyetértek! Ha lenne az AMD-nek egy stabil, jól húzható chipsete még komolyabb lehetne a verseny, és avval mi járnánk jól :-) -
Mice #22 Hozzászólás v1.02:
Ez szép, csak az nem derül ki, hogy pontosan mi is a problémája az nForce3 250-el az ABIT-nak...
:P -
#20 Én meg a konkrétumokra lettem volna kiváncsi :) -
Inquisitor #19 Lehet rosszul emléxem, de valamely NForce chipset-be annó raktak SATA-t, csak olyan jól sikerült, hogy összes alaplapon külsős SATA vezérlőt kellett szerelni. Szóval jó, hogy siet a SATA-300-al, de azért olyan nagyon nem kéne.
Ha olyan mint a VGA szinten, akkor itt is minden második NVidia cucc a nyerő :)
Tehát szivélyesen várjuk az NForce 4-et.
Amúgy a Gigabite Ethernet mitől nagy dolog?
Amúgy elég sokan vesznek KT600-at AMD-hez, mert ugyan a ramkezelése lasabb, de az IDE meg a SATA is sokkal jobb, én nem néztem utána, de sokan állítják.
Amúgy ha jól tudom mostanság A64 vonalon a VIA jobban tuningolható szokott lenni, vagy tévednék? -
#18 Ott van az 1. bekezdésben, bár sok konkrétumot nem tudunk meg. -
#17 Tanulj meg kultúráltan kommunikálni, és akkor nem moderálnak ki. :)
A normális hangnemű kritikát ritkán szokták moderálni... -
Borg #14 Gondoltam hogy ezzel jössz. De attól hogy mod vagyok, még nem én ganéztalak ki innen. Bár erősen gondolkodtam rajta én is... -
Cat #11 sztm értelmes modnat, nforce2 marhajó chipset, aki amdt vesz és nem hülye azt választja (nekem is ilyen alaplapom van) -
Borg #8 Szerintem csak azt hiszi, hogy attól, hogy minden topicban más néven ír, még nem lehet tudni, hogy egy és ugyanaz a személy. Elég csak az emelt szintű tudását, és kifinomult stílusát megnézni.
Ja, és lehet, hogy azt sem tudja, hogy a moderátor látja a hostokat? ;)
Szánalom power... -
#7 nForce 3 még ráér pár hónapot , és legyen olyan előrelépés mint nForce 2 ... -
#6 A nicked alapján te meg a tágyilagosság úttörője lehetsz :)))
Már csak azért is, mert a cikk szerintem talán túl kiméletes is lett: nem tudtuk meg, mi is a problémája az ABIT-nak. Azt erősen kétlem, hogy amiatt dobja vissza az ABIT az nForce3-as lapkakészletett, mert bármi bajuk lehetne az nV-vel... Inkább az a gond, hogy tényleg valami gáz van az nForce3-al... -
#2 Izé, így este felé már gondjaim vannak a magyar nyelvel :)))
Hozzászólás v1.01:
Ez szép, csak az nem derül ki, hogy pontosan mi is a probléma az nForce3 250-el az ABIT-nak... -
#1 Ez szép, csak az nem derül ki, hogy a probléma az nForce3 250-el az ABIT-nak...