Újabb nVIDIA chipkészletet dobott vissza az ABIT

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ttt ttt
>n4cr
Teljesen egyetértek! Ha lenne az AMD-nek egy stabil, jól húzható chipsete még komolyabb lehetne a verseny, és avval mi járnánk jól :-)

Hozzászólás v1.02:

Ez szép, csak az nem derül ki, hogy pontosan mi is a problémája az nForce3 250-el az ABIT-nak...

:P

Hi! I\'m a signature virus. Copy me into your signature to help me spread.

[NST]Cifu
Én meg a konkrétumokra lettem volna kiváncsi :)

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

Lehet rosszul emléxem, de valamely NForce chipset-be annó raktak SATA-t, csak olyan jól sikerült, hogy összes alaplapon külsõs SATA vezérlõt kellett szerelni. Szóval jó, hogy siet a SATA-300-al, de azért olyan nagyon nem kéne.
Ha olyan mint a VGA szinten, akkor itt is minden második NVidia cucc a nyerõ :)
Tehát szivélyesen várjuk az NForce 4-et.
Amúgy a Gigabite Ethernet mitõl nagy dolog?

Amúgy elég sokan vesznek KT600-at AMD-hez, mert ugyan a ramkezelése lasabb, de az IDE meg a SATA is sokkal jobb, én nem néztem utána, de sokan állítják.
Amúgy ha jól tudom mostanság A64 vonalon a VIA jobban tuningolható szokott lenni, vagy tévednék?

TeszteloPontHu
Ott van az 1. bekezdésben, bár sok konkrétumot nem tudunk meg.

Tesztelo.hu -- Hardver, digit.fényképezõgép, MP3-lejátszó, mobiltelefon, autó és sok minden más... Csengõhang, oplogó, képüzenet, háttérkép, hangos üdvözlet, videó, JAVA játék. Írható CD és DVD

[NST]Cifu
Tanulj meg kultúráltan kommunikálni, és akkor nem moderálnak ki. :)
A normális hangnemû kritikát ritkán szokták moderálni...

Gondoltam hogy ezzel jössz. De attól hogy mod vagyok, még nem én ganéztalak ki innen. Bár erõsen gondolkodtam rajta én is...
sztm értelmes modnat, nforce2 marhajó chipset, aki amdt vesz és nem hülye azt választja (nekem is ilyen alaplapom van)

Szerintem csak azt hiszi, hogy attól, hogy minden topicban más néven ír, még nem lehet tudni, hogy egy és ugyanaz a személy. Elég csak az emelt szintû tudását, és kifinomult stílusát megnézni.
Ja, és lehet, hogy azt sem tudja, hogy a moderátor látja a hostokat? ;)
Szánalom power...
[HUN]PAStheLoD
nForce 3 még ráér pár hónapot , és legyen olyan elõrelépés mint nForce 2 ...

hátö .. az elõzõ aláírásom sokkal jobb volt :]

[NST]Cifu
A nicked alapján te meg a tágyilagosság úttörõje lehetsz :)))

Már csak azért is, mert a cikk szerintem talán túl kiméletes is lett: nem tudtuk meg, mi is a problémája az ABIT-nak. Azt erõsen kétlem, hogy amiatt dobja vissza az ABIT az nForce3-as lapkakészletett, mert bármi bajuk lehetne az nV-vel... Inkább az a gond, hogy tényleg valami gáz van az nForce3-al...

cifuatwork
Izé, így este felé már gondjaim vannak a magyar nyelvel :)))

Hozzászólás v1.01:

Ez szép, csak az nem derül ki, hogy pontosan mi is a probléma az nForce3 250-el az ABIT-nak...

cifuatwork
Ez szép, csak az nem derül ki, hogy a probléma az nForce3 250-el az ABIT-nak...