58
PLC programozáshoz leírás
-
#18 Nem tudom miről beszélsz. :) Yahoo.com Google.com orosz honlapok.. -
#17 Te hol találtál a step5/7-hez törést? -
#16 Jaj, de hülye vagy, édes egykomám. Csak egyet kellett volna visszaolvasni. Barom. -
#15 Nem muszáj eredetiben megvenni, ugyanis van hozzá törés. Mégha a Siemens másolhatalannak is hiszi az 1db kulcslemezt. (Persze a krekk a progit írja át.) -
#14 valami alap doksi anyagot küldhetnél
[email protected]
nagyon nehéz a PLC programozás?
-
tajfun #13 "Progit nem akarom, mert 700.000 huf :)"
Gondolom te is megvetted eredetiben... -
#12 Siemens cuccokkal érdemes amúgy sztem foglalkozni, szal a Step5/7 körül nézegetnék. -
#11 Miért, ezt ki mondta? -
#10 ha nem lenne értelme, nem hozhattál volna össze ennyi értelmetlen hozzászólást -
#9 azt ne mond hogy magánpénzedből megvetted 700000 pénztért. -
#8 Step7-em van itthon + szimulátor, eccer oda tudom adni az összes a cd-n lévő doksit. Progit nem akarom, mert 700.000 huf :)
Kandón tényleg tanítják a cuccot, én is most szopok vele. Számítógépes Irányító Rendszerek könyvet meg laborgyakorlatos cuccokat tudok adni, privben talán. -
blackgamer #7 nagyobb könyvesboltokban (pl. Libri) lehet kapni róla kezdő könyvet
azon rágjad át magad
utána pedig már a neten is eligazodsz
a könyv cimét sajna nem tudom
-
tajfun #6 Jaja, ispLSI rulez. :D -
#5 hümm.
jobb mint szar függvényeket számolgatni aminek semmi értelme.. -
#4 lol, menj el a kandóra, ott nézz szét a tanszéki könyvtárakban, mert még tanítanak is PLC-t programozni -
#3 nem, ipari gyártáshoz kellene leírás
-
#2 Jaaj de szép téma!
Közlekedésilámpát akarsz programozni?
Ha komolyan gondolod nézek vmit. Igaz csak FST404-hez van. -
#1 Hali!
PLC programozáshoz keresek leírást, ehhez kellene egy kis segítség.
Most nagyon gagyi netem van és a google eleje csak álláshirdetéseket dobott fel, aki tud valamit a PLC programozásról, az linkeljen ide.
Milyen ez, nehéz csinálni?