50
hogyan csinálják?
-
#50 -
Bhalage #49 focistaknak : BUNDESZLIGA HAJ fortehwin!!!!!!!!!!oneoneoneoneoneoneeleven
:) -
#48 Kata: no rinya...ájáj! :DDD
Aug Gigo:
spanyoloknál meg Morientes azt hiszi, hogy ő Urzaiz! :))
Raul Bravo = Carlos
Raúlnak is érdekes a haja -
Augustus Gigo #47 Új Totti hajat láttátok? LOL:D 11 kis fonott tincs a copf alatt a 11 játékost jelenti:D -
#46 No rinya, majd linkelek, ha nem leszek épp lusta. -
#45 ez a kaja, nem a bigbrada -
#44 FMH? igen, valóban értéknövelő újság :))
Mint a CKM, a Cosmo, meg a többi... -
#43 Amúgy az FHM tényleg kiemeltem foglalkozik most a témával -
#42 nemééééééééééér én akartam ezt felhozni
nemis tudtam, hogy csajok is olvassák az kedvenc férfimagazinom
jó benne a bundesliga fizu P -
#41 mondjuk a jobbak haja nincs is belőve:
Macsó Lajos mindig kócos
a jó focisták nem nagyon törődnek a hajukkal a pályán, de nem is azért nézik őket olyan sokan. -
#40 Zizou haj -
#39 bekem haj -
OPM #38 -
#37 miért nem jó a hagyományos citrony-díj? Amúgy meg simán gumitéma...
HÉÉ!! Linkelsz Musztángot vagy nem? Csak etettél, ugye? -
#36 csaóka
A haj is mint sok egyéb ma marketing & üzlet, persze nem minden focistánál mert "Kovács D. Lacinak nem érdeke hogy haja ápólt és designe legyen mert Ő focizni jár a pályára :) nem bemutatóra -
#35 Jah, meg akartam dícsérni a topig értelmességét. :) Kéne valami "Vadmálna díj" vagy mi az ilyeneknek. :D -
#34 hiába, a Bánfi hajszesz csodákra képes!
Az öcsém haja a legjobb, bár ő sohasem fejel.
Utálják is miatta...hehehh -
#33 Bekem hol kopasz hol nem. Vagy parókát hord vagy k*rava gyorsan no a haja :)) -
#32 Az FHM mostani focis mellékletében Todo Kazuyuki sérója a nem semmi! -
#31 :D -
#30 Szerintem Beckham-é. Csak ő focizni nem tud :) -
#29 Bajzát: ehhehehehehehe ,télleg!! régi idők focija, minden hétfőn csak itt a sropt egyen.... -
#28 sztem hijjátok meg Bajzátot vendégelőadónak
Amúgy davidbutabekkemet egy zselégyár szponzorálja
de ő most levágatta a haját- egyeztetés nélkül. és emiatt kicsit kiakadtak rá P -
#27 paróka van mindegyiken ! :D -
#26 khrrmm, csúúúú [köpés], horrkk, na jóvan fijam, menny és fussá ötkört! :DDDDD
Amúgy Károly Róbert haja a legjobb a Realból. -
Prank #25 használj hajhálót:) -
#24 lol :DDDDD -
skristof #23 köszönöm az útbaigazsgatást mezster -
#22 :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD -
#21 najazér!! :DD
még egy jótanács: az is kell ahhoz, hogy jó fodzizsta legyél, hogy rendesen tudd az orrodat túrni, vakarni a t*köd, valamint orrot fújni úgy, hogy az egyik orrlyukadat befogod. Meg sokat kell káromkodni. Na ezek a jófodzizsta ismérvei. Lehet még cifrázni olyanokkal, mint a másik seggére pacsizni, de ezt nem ajánlnom, mert esetleg komoly inzultusnak tennéd ki magad, ezáltal rontva közérzeteden, valamint testi épségeden. -
skristof #20 bocsikaaaa
[HANGOSAN FELRÖHÖG, MRET YÓÓ! :))] -
#19 héééé!!! ne nevess ki :DDDDDD -
skristof #18 "Szoliba is el kell menni, meg gyúrni kicsit, igazából ezektől lesz valaki jó focista.
"
loooooooool
ez a baja a mi focinknak! :DDDDDD -
#17 A megoldásra a pontot a #4 és a #9-es hozzászólások gazdái vihetik... :DD
Alternatíva: hajólakk
Z receptje: ha bezselézted, kicsit várj, amíg szárad egy pár perceet, és akkor fújj rá hajlakkot is, betonkemény lesz a hajad, s ekkor akár bézbólsapit is felvehetsz. Mikor leveszed még mindig ugyanúgy fog állni a hajad. Az más kérdés, hogy a fejbőröd fájni fog, mint egyszer...
Még egy fontos dolog: nagypályán játszol, vagy kispályán? Mert nagypályán szerintem, felesleges belőni a sérót, olyan messze vannak a nézők, hogy ha nem tévés meccsen szerepelsz, akkor tök mindegy milyen a hajad. Viszont kispályán érdemes egy kis gondozás és kényeztetés a hajadnak, mert ott közel vannak a nézők, és nem mindegy, hogy milyen a fizimiskád. Viszont kispályás meccsek előtt meg is kell rendesen borcsizni. Szoliba is el kell menni, meg gyúrni kicsit, igazából ezektől lesz valaki jó focista.
Na sok sikert! -
#16 :DD -
Garfield #15 Kedves nézőink!
Önök "Az élet nagy kérdései" c. sorozatunk legújabb epizódját láthatják. A reklám után folytatjuk. -
#14 a profiaké marad csak tökéletes -
pilboy #13 sztem nem futnak, nem is izzadnak és úgy marad a hajuk -
#12 Jóvannna:)) -
OPM #11 most mér kell kinevetni?? :DD