IP cím lekérdezés
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8
nem proxy rol van szó
Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8
tud valaki olyan programot ami megtudja nézni hogy melyik ip cim foglalt és melyik nem (automatikus keresés) és ha talál akor a meglévöt átkapcsol arra
weboldat megprobál azonositani engem ezt nem akarok hogy megtörténjen
anonimproxyk vannak, de azzal se tünik el, csak max. a célhelyen nem látják
de csak meghatározott protokollokra igaz, és csomo dolognál nem tudsz csalni (pl. vásárlás)
Keresek ip cim eltüntetö programot tudtok irjatok URLt
Sztem jó lenne ha kicsikarnál egy egy emailt mind2bõl, és pl. ha azonos böngészõt, oprendszert, smtp-t használnak akkor már gyanús lehet.
Amúgy meg a netszolgáltató nem biztos hogy mérvadó, én is ha saját magamat virtual route olom, akkor kijön hogy pest... mert a freestartnak ott van a kp.ja, közbe egészen máshonnan netezem..
*hihi ** *
Tavasszal ugye elolvad a hó. De hova tűnik a fehér?
\"Bombing for paece is like fucking for virginity.\"
Van két felhasználónév a fórumban, és az üziket mindketten bács-kiskuni fibernetrõl irták, holott az egyikük pesti. És csak meg szeretném nézni, hogy ugyanaz a felhasználó(elõfizetésrõl, címrõl) irta-e minda kettõt
Bogyi007 a legtitkosabb titkosügynök, a titkát sosem tudhatod meg, akik megtudták már nem tudják elmondani....
Igen, épp az a kérdésem, mivelaz ilyen IP QUERY címek általában csak a szolgáltatót írják ki. Keresgettem, de nem találtam olyan topikot ahol hasonlóról lenne szó, habár lehet, hogy nem néztem át elég topikot, de akkor meg egy link is jó lenne.
Amugy arról lenne szó, hogy egy fórumban van két felhasználó, és érdekelne hogy szórakozik-e az egyikük, hogy a másik kódját használja is írogat be, vagy pedig tényleg 2 különbözõ helyrõl írtak.
Már egy párszor volt errõl szó bakker. Ha valaki nagyon pancser annak biztos ki tudod deríteni a nevét, ha meg nem lámer akkor meg még tán a szolgáltató sem tudja...
Az emil címes dolgot nem igazán értem. Neked van meg az email cím, és abból akarsz teljes nevet visszakeresni?
*hihi ** *
Engem elsõsorban az érdekelne, hogy IP cím alapján ki lehet-e deríteni, hogy ki ül a gép mögött. Mivel az általános IP címkeresõk csak a szolgltatót írják ki, a felhasználót nem, ezért gondoltam, hátha létezik alaposabb progi.
És emil cím esetén hogyan lehet kideriteni a "beirt" nevet (pölö freemail címnél)?