37
  • NEXUS6
    #37
    Az bizti, hogy pedo mindíg is volt mindíg is lesz. Régebben, amíg nem csinált a média ebből olyan nagy divatot cukrosbácsinak hívták az ilyeneket.

    Szerintem az emberek 99.999999999 százalékát abszolút nem érinti a dolog. De ugye ez egy jó kis szenzáció, nem igaz?
    És itt a baj! A média felkapja a dolgot éjjel nappal pedóval meg terroristázással van tele a levegő, miközben nagyobb az esély hogy a villám agyoncsapjon, mint hogy ilyen "jelenségekkel" találkozzunk. A villám ellen még sem háborúzunk.

    De aztán mivel valahogy mindíg ezt halljuk előb rá áll a fülünk, valahogy elfogadjuk természetesnek vesszük, szocializálódunk hozzá és ahhoz is hogy harcolni kell ellene, már észre sem vesszük mikor fognak átvágni.

    Mint a kólával ugye. Az emberek jelentős részét meghüjítik, hogy a kók jobb mint a popsi, miközben mindkét termék mögött ua érdekcsoport van. És itt az átvágás, mert miközben kókosként harcolsz a popsi kóla ellen -vagy fordítva-valójában mindíg kóla lesz a kezedben, és nem sör -amiből viszont nekik nem lenne hasznuk.
  • valaé valaé ná
    #36
    Ugyan már de brutális vagy. Elég lenne kiherélni őket.
  • MaDFoX
    #33
    Akik szerint jo a szuro, az gondolkodjon el a savszelessege csokkeneserol, mert minden szaros packetet atnez egy szuro, meg meg egy meg meg egy, aztan egy masik szerveren ujra es ujra. Aztan mint ahogy mar megjosoltak a "Gyorsulo" net igazabol lassulo lesz a sok-sok szarsag miatt... (+spam + reklamok +adszerverek +spambotok +minden ami ilyen)
  • Piscator
    #30
    viccre fordítva: addigra már tökéletes világban fogunk élni, ahol megszületés előtt kiszúrják a "hibás" egyedeket, és akkor nem lesz semmi baj.
    Nehéz kérdés ez, tény, rengeteg beteg ember van.
  • Piscator
    #29
    Pedofilokat kéne kiszűrni, de élőben.
    Ilyenkor tényleg határtalan az emberi lelemény, csak rossz célra.

    Ez az eljárás két oldalú nagyon, ezt már előttem leírták.
    De írtsák a pedokat, ki tudja miket élnek át szerencsétlen gyerekek.
  • htmm
    #28
    Ne a hozzaferest szuntessek meg, hanem a weblapot magat. Nemzetkozi osszefogassal.
    Par eve meg hulyesegnek gondoltam, de most mar lassan a "default" http -t lecserelhetnenk https -re... Azt szurhetik. Nameg az ilyen szurok az anonymizer szolgaltatasokkal kijatszhatoak konnyen. Hogy csak egy peldat mondjak. Szoval ez nem megoldas, csak altszatintezkedes, amit megint az atlag netezo fog megszivni.
  • Demon Eyes Kyo
    #24
    pontosan, mindjárt ittvan
  • arty
    #22
    szerinted a netes kepek hogyan keszulnek?

    elmegy a pedofil az iskolahoz es... :))
  • asdasdasd
    #20
    Azert az eleg durva, hogy figyelik, hogy milyen oldalakat nezegetek. Mi kozuk hozza?
    Egy IP szerintem azt szolgaltassa, hogy a TCPIP kapcsolatom mukodjon, azt ennyi. Hogy azon mi megy keresztul, az se felelosseguk, se kozuk.
  • JTBM
    #19
    Amig nem vagjak at a zsinort, addig lesz hozzaferese a profiknak barmihez, ami rajta van a neten.

    Viszont a Bena Belak nem fognak hozzaferni a pedofiles kepekhez. A tobbseg Bena Bela...

    Mas kerdes, hogy mit csinal egy pedofil, ha nem kapja meg a napi adagjat? Lehet, hogy elmegy az iskola kornyekere es elkap egy kislanyt... Akkor inkabb nezegesse a netes kepeket...
  • Gabest
    #14
    Pont olyan beteg ez az 5let, mint az amit szűr.
  • Praetor
    #13
    Halott ügy. Jobban fogják korlátozni az ártalmatlan forgalmat, mint az "ártalmasat". A pedofil tartalmak kiszűrését egészségesebb államokban a rendőrség egy osztálya végzi. Ezek pásztázzák a háló különböző részeit, és ahhoz képest egész hatékonyak.
    Csak az a baj, hogy nem minden államban van ilyen.
    Talán valamilyen nemzetközi egyezménnyel kéne az államokat összefogni, és akkor ilyen hülye szűrő ötletek fel sem merülnének szolgáltatói szinten.
  • riska1982
    #12
    Ez szerintem nem arról szól, hogy most működik e a szűrő, vagy nem, hanem magáról az elvről, hogy valamit csinálnak is legalább ezek ellen. Végülis próbálkozni lehet, az nem bűn. Vagy bejön vagy nem...
  • MaDFoX
    #10
    Ne vicceljenek mar, szaros szurokkel nem lehet elerni semmit sem, max altalanos iskolasok nem tudjak megnezni a playboyt...
    A pedo/warez/mittomenmi halozatok mar reg nem weblap jelleguek, csak ugylatszik az okosoknak ez nem tunik fel... ...Averagejoe kedvenc mp3-mait tartalmazo szerencsetlen weblapjat majd nem lehet megnezni a pedofilok/warezosok meg istentudja miket toltenek p2p, ftp es hasonlo proto-kon... :CCCCC Szarsag... :C
  • Darth Sith
    #9
    lassan átfog menni abba hogy lesz a netnek egy külön része ami szűrt, nyugis tiszta, meg egy ahol nem az átlag userek vannak, hanem hackerek, warezolók. tuti hogy a politikusok elintézik azt is, hogy már csak az ő kapányuk reklámja jelenhet meg kezdőoldalként.. :)
  • Darth Sith
    #8
    a pedofília szűrése ok. csak tuti hogy bevezetnek még mást is, és a végén már minden meg lesz tiltva, csaka szolgáltatód odlalára mehetsz fel.
  • Bucser
    #4
    Én is örülök a szűrés gondolatának csak egyetlen kérdésemmarad.... HA valamilyen oldal pedofilia esetéről ad tudomást azt is ki fogja szűrni??? Pl. letartóztattak egy pedoilt... Hopp benne van a szó és már szűri is kifele... így akár a híreket is meg fogják egy idő után szűrni... Warez Mp3 szűréssel semmi bajom, de a kormányok hajlamosak visszaélni helyzetükkel ezt már tudjuk... És nem BÍZOM A POLITIKUSOKBAn.... Sok jó eszmét basztak már el a politika oltárán...
  • Alexease
    #3
    Es akkor mi van?! Teljesen jogos lenne. Az egy dolog hogy kellemetlenul erintene minket - foleg mint csorokat - de teljesen jogos;)))
  • riska1982
    #1
    Én is azt mondom, hogy le a pedofiliával. A szűrőt igen is vezessék be. Nagyon jó ötletnek tartom, remélem működni fog a dolog.