Cross Racing Championship

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Csináltam szervert, valaki nem jön nyomni egyet

Asrock Z97X Killer, Intel 4790K, 16GB (Corsair Vengenance Pro DDR3-2133Mhz), Gigabyte GTX970, Samsung S27D590,2x120G SSD(RAID0),2TB,1.5TB, Logitech G27 origin/steam: szmore84 uplay: szmore84_HUN

Szivesen nyomnák egyet multiban ha valaki csinál szervert!
hogy kell amúgy szervert készíteni hogy az ASE-ben is lehessen játszani?
ADSL-el lehet szervert csinálni?

Asrock Z97X Killer, Intel 4790K, 16GB (Corsair Vengenance Pro DDR3-2133Mhz), Gigabyte GTX970, Samsung S27D590,2x120G SSD(RAID0),2TB,1.5TB, Logitech G27 origin/steam: szmore84 uplay: szmore84_HUN

Buba007
Lesz ma Multi?? Csináljak szervert?

Mert megérdemled!!! Power is nothing without control. http://nfsmwonline.uw.hu

k8bal
megyeget de rohadt kiváncsi vagyok az autókra stb...

\"They don\'t make mistakes. They don\'t do random. To them, everything has a purpose, everything has an objective.\"

M@TriX
amatõr fokozatban sem megy?

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

k8bal
#4661-ra nem tud senki? <#help>

\"They don\'t make mistakes. They don\'t do random. To them, everything has a purpose, everything has an objective.\"

DJ Bee!

Ha az Invictus Live! masnal jo, nalad pedig az alabbi problemat okozza, akkor ajanlom, hogy szedd le a jatekot, majd friss telepites utan tedd fel ra a frissitest.
Ha ez sem segit, szolj nekunk az [email protected] cimen. Segitunk.
Alexease
- Probaltal mar friss jatek installt?
Gregorius
Volt már ilyen probléma. Nem emlékszem, mi volt a megoldás, de meg lett oldva, úgyhogy azért még ne szórd fel sóval!
Esetleg ajánlom figyelmedbe az StarForce remover nevû progit.

Gnihtyreve daer nac elpoep emos. Dluoc ydaerla R143u4r, NospmisRemoh dna. Gregorius\' Corner (http://www.gregoriuscorner.com)

DJ Bee18
tehát ezt látom a Check... után:

HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century

DJ Bee18
na valaki, tököm tele van már, megvettem eredetibe, direkt a 2005 patch miatt is, és nem hajlandó feltelepíteni, így multizni se tudok <#falbav><#falbav> Biztos az a kurva SF védelem kavar be, érzem

Iszonyat jó menetek voltak tegnap!
Látom, (most olvastam vissza 90 hsz.-t) vagyunk már páran aki nagyon akar is :-)
szal tessék lesni a fórumot és Gregorius féle chatot
server vagyok xrv.servegame.com most
Gregorius
Akkor is megbeszéltük azt hiszem, hogy sehol nincs felsorolva az XP a támogatott oprendszerek között, mert a felsorolás mindenhol így hangzik, hogy 95, 98, Me, 2000, NT, és sehol egy XP, szóval én ezt olybá veszem, hogy nem támogatott, de van, akinek biztos megy. Nekem nem, de ha másnak sem megy, akkor tõlem szenvedhet, ameddig akar, neki is beadhatod a linket.
Nekem is recsegett a hang anno, nekem is Live! driver volt fönt, és most kx driver van, és nem recseg.
Lehet, hogy tévedek, nem kell mindent elhinni nekem, de egyelõre tartom az álláspontomat.

Gnihtyreve daer nac elpoep emos. Dluoc ydaerla R143u4r, NospmisRemoh dna. Gregorius\' Corner (http://www.gregoriuscorner.com)

Raho
KÉSZ A SERVER!!!!<#guluszem1><#taps>GYERTEK

VW Jetta II 1,8T

streetracer
Csináltunk szervert, ASE-ban lehet látni! Gyertek játszani!!!!!!<#email><#email><#email><#email><#email><#email>

streeter
Na én is dolgozok egy 'pályaautón'

\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC

streetracer
dehogy, minden van, fák meg minden, úgy a zsír 😄D

arty
Gregorius ne keltsd már a pánikot 😊 igenis van a live! nek NORMÁLIS xp drivere, be is linkeltem, le is irtad, h neked az nemjo a software bundle miatt 😊 ez ok, de ilyen kijelentés, h nem támogatott xp alatt, amikor van hivatalos driver ...

Forza.

Sajnos nem találtam arról infót, hogyan lehet multizni. Mert hiába refresh-elem nem jön be a lista. Vagy ez csak eredetivel mûködik?
bertino
és fák nélkül... ugye ? o_O

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

bertino
én is, no para 😊

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

streetracer
Jó vazz!!! Indítsá szervert! De szóljá', hogy mikor indítod ám gecc! 😛P
Return to Flag Rulz, fõleg ha sokan vagyunk!!!!

Zetorg
én lehet, hogy benézek majd, mondjuk billentyûzettel játszok, szal ne számítsatok semmi jóra 😊

Raho
Én szóltam. És ma is indtok este servert. Remélem többen leszünk.<#wink>

VW Jetta II 1,8T

DJ Bee18
sziasztok, mi a faszért írja ki ezt, amikor fel akarom patchelni 2005-re???
Check...
Error in check crc.
Cancel install...
Install aborted.
Error code: -5
Elõször csak a Check...-t írja ki majd fél percig gondolkodik és aztán írja ki a többit. A játék eredeti. Mi lehet a gond?? Másnál is volt ilyen??

k8bal
bazz tom tök ciki de über láma vagyok és bána láma meg etc...
szal nincs vmi olyan mentés hogy kilesz vive a gém? :s

streetracer
Nektek is volt ma update Invictus LIVE-on?

Gregorius
nem

fireball
de hát már vannak kész autós,meg más cuccok nem??

aprilia etx-cross simson schwalbe-streetfigter

Zetorg
majd innen, ha kész lesznek.

fireball
okés..
és látom,h itt gyártogatnak hozzá kocsikat,azokat honnan tom leszedni???

Istencsászár
simán majd leupdateled a gémet az invictus LIVE!-al

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Zetorg
Invictus LIVE!

fireball
ahaaa,és ezt honna lehet maj leszedni???pénteken meglecc a játék eredetibe😊

M@TriX
röviden: a sima CRC felpatchelt változata a CRC2005

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

fireball
hát nemtom,ez a cseh nyelv nekem nem nagyon megy...😊
de a képek nagyon faszák....crc2005??? ez nem a sima crc??

M@TriX
egy zsírúj teszt a CRC-rõl: link

Gregorius
Én is köszönöm mindenkinek, akivel játszottál, hogy nem szólt! <#vigyor>

Gregorius
Néha faragni kell a népszerûségen, hogy el ne szálljon az ember a magas lóval. <#vigyor>
Viszont itt már több közkedvelt ember is van. <#kacsint>

Gregorius
Jaja, tudom, itt valamiért összeáll a gond egy csomóba, a kártya meg szuper, azzal nincs is gond, szól, mint atom. Fõleg, hogy a Cambridge-es mélynoymós hangfalam hangerõszabályozója elromlott és kiakadt a maximumon, és mindegy hova tekerem, max hangerõn szól. <#vigyor0>
Csak ez a driver mizéria ne lenne. Bár nekem most kx driver van fönt. Ezt elfelejtettem megemlíteni. <#vigyor> Bocsi! <#vigyor5> Szal lehet, nálam azért nem jelentkezik ez a probléma. <#vigyor0>
Meg nekem SF + SBLive! driver kombóval fagyott a progi is. Aztán jött egy patch, meg kx drivert tettem fel, és azóta semmi gond vele. Hogy melyik segített azt nem tudom, de lusta vagyok utánanézni. <#vigyor0>

NzzN
Köszönöm a ma esti versenyeket azoknak akikkel játszottam. Felejthetetlen élmény volt. A kormány jól lefárasztott mire végeztünk. Egy egyszerûbb kormány tuti szétment volna ma, úgy tekertem mint egy õrült<#smile>.

Skype : nzaazn, CRC,LFS : _--NZ--_[HUN] B I K E T R I A L S - OUR SPORT FOREVER trial-gyor.fw.hu

fireball
és az a kevés,ami van,az hol található???

Alexease
Koszi! Probalkozik az ember😊
DannyL
Isteni moderátor vagy, nagy jövõ elõtt állsz. A BF2-ben is volt egy közkedvelt srác, Borg-nak hívják, nem tõle tanultál? Töröld ezt is kiscsillag! 😊

MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu

DannyL
Köszönöm szépen a segítséget!

MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu

Alexease
Sajnos nem sajnos a Warez temat kozosmegegyezessel mellozzuk es toroljuk a topic-bol! Sok problema volt vele, rendesen szetcsesztek a topicot vele, raadasul ezt a temat a keszitok nyitottak. Visszaolvasva vagy mas SF3-as topic-ot bongeszve talan lehet szerezni megoldast. Ha ennyit sem er meg a jatek, akkor kegyetlenul sajnalom... es szanom.
Zetorg
Alexease
Egyelore sok minden nincs... Keszulget nehany auto, a palya DevKit meg nem jelent meg. A banner alatt talasz nehany linket.
fireball
hétvégén meglecc a játék...tök king,maj jövök multizni veletek...😊
kieg kocsikat,meg minden cuccost honna lehet letölteni a játékhoz???