250
Stadionok, arénák, sportlétesítmények...
-
szép új stadionja az olimpiakosz pireusznak:
-
ilyen volt:
ilyen lett:
-
nem lehet megnézni, hogy hogy néz ki jelenlegi állapotában a stadion? mert a hivatalos honlapon 2004 június óta nincs frissebb kép... -
LeedsRWhite #166
AZ ANGOL FOCI VARÁZSA ÉS FELSŐBBRENDŰSÉGE -
forzajuve #165 Zakit nyugdíjazták?:D -
nagyon szép stadion, tavaly belülről is megcsodál6tam :) meg a múzeum is szép -
forzajuve #163 -
forzajuve #162 -
zsír :) -
forzajuve #160 RIVER - Boca '02/'03
-
lol -
hm,ott lehetne popcornt árulni meg hot dogot :D -
voltak ott már 200 ezren is :) -
most mondják a copaamerica előzetesbe hogy a marcanaba 170000 néző volt. -
naja, le kéne bontani a g*cibe, és valami normális stadiont építeni a helyére, amilyet megérdemelne a magyar nép -
nem tom minek foltozgatják összevissza abból úgyse lehet egy rendes modern stadiont csinálni..... -
na erre kíváncsi leszek -
Megújul a Puskás-stadion
NS, 2004-07-01
Sajtótájékoztatót tartott Gyurcsány Ferenc gyermek-, ifjúsági és sportminiszter a Puskás Ferenc-stadion és Létesítményei fejlesztésével kapcsolatos pályázatról, amelyre külföldi és hazai befektetők jelentkezését várják. A beruházás célja egy minden igényt kielégítő, modern sportkomplexum kialakítása a mintegy negyvenhektáros területen. Az előzetes elképzelések szerint a Puskás-stadion a felső lelátók lebontása, majd mobil elemek építése után 50 ezer- néző befogadására lesz alkalmas. A beruházók kilétére legkésőbb 2005. január 4-én derülhet fény. Gyurcsány Ferenc elmondta még, hogy a tárgyalások során várhatóan nagyon sok jogi és várostervezési probléma merül majd fel, a tegnapi bejelentés tehát egy hosszú "mérkőzés kezdőrúgása" volt.
info: NSO -
jah,igaz.egyszer a magyarok is eljutnak ilyen szinter.van még több 1000 év.addig biztos -
az biztos, csak a kijelzők többe kerülnek, mint egy-két magyar pálya tokkal-vonóval -
jó sok pénzt kaphattak -
kíváncsi vagyok, hogy elkészül-e az olimpiára teljesen az athéni olimpiai stadion (sztem biztos, de necces lesz :)) -
pedig úgy volt, hogy nem lesznek készen a stadionok az eb-re, és mégis! nem semmi munkát végeztek a jómunkásemberek :) -
ja,én is azt néztem.kibaszott jó volt -
áááááááá, kegyetlen jól néz ki ez az új portói stadion -
lehet hogy grundfocit -
és ez Prágában van. kíváncsi vagyok miket játszanak itt, mert az biztos, hgoy nem focimeccsekre építették -
asszem igen -
jövö hertája volt már?mert ha nem berakom :) -
lol.nincs kedvem visszanézni csomo stadiont :D
keresek valami egyedit amit biztos nem raktatok be:) -
most megnyitja ÁÁÁ hülye vagyok hülye a gép..hiába 25 perc és EB -
ez is volt már :)
attól függetlenül szemet gyönyörködtető -
nem nyitja meg -
Olimpiai Stadion -
és itt egy elég nagy kép a pályáról :) -
Abuja Stadium, Nigeria (60 000)
-