12
  • Mice
    hajrá S3 most már csak a matrix-nak kéne egy kicsit errefelé fordítani a fejét, de állítom nem is törődnek ilyesmivel,

pedig de szép volt amíg volt virgedx-ek, az első gém ami már nem futott olyan rózsásan nálam az a revolt volt, de szögeletes fekete kerékkel is elment valahogy:)
  • a_n_d_r_e_w
    Nettó 31900-ról hallottam, ez elég elszomorító lenne.
  • a_n_d_r_e_w
    Erre minden esély megvan, 9800Pro,XT szintjére lőtték be. 256 bites memória, Crossbar (talán már a DC S4-ben is ez van), majdnem duplájára emelt órajel, nagyságrendekkel jobb driver, PCI express.
  • a_n_d_r_e_w
    Egyrészt mert már az S8 előállítása is komoly problémákba ütközött, előfordulhat, hogy a jelenlegi architektúra nem bírta volna a 350MHz-et, vagy csak néhány, válogatott chip lett volna rá képes.
    Másrészt ez a teljesítmnynövekedés is "csak" a 9600XT szintjére repítette volna talán az F1-et, aminek az előállítási költsége ezzel nem igazán lett volna arányos, ráadásul minek még egy konkurens a mainstream szegmensbe az S8 és S8 Nitro mellé?
  • grebber
    Ja és kiváncsian várom a Gamma Chrome-ot remélem jobb lesz mint egy 9700pro
  • grebber
    Én drukkolok nekik!
    Csak nem értem mért nem adták Ki az F1-es kártyályukat.
  • Sliders
    Egyetértek... Nagyon sok lovét kéne beleölni a fejlesztésekbe ha ott akarnak lenni... Bár reménykedjünk....
    Azért én még mindig megvagyok az ATI-mal, s asszem a következő kártyám is ATI lesz... :)
  • GABOR16
    Imátkozzunk a jó árért :)
  • deyo
    Hát ez az... azt írják, hogy meg kellene célozzák az összes réteget, meg hogy lassabb, mint a konkurensek... de hát ez meg kit érdekel? Ha ár/teljesítmény-ben jobb lesz, mint a konkurencia, akkor asszem igen népszerű kártya lesz... én nem bánnám ha át kellene állnom S3-ra... anno az S3Virge-el nagyon jól elvoltam:-))