CPU használat 100%on????
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Die Hard 3 ugye... Bruce Willis.
Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!
Csinálj egy logot a futó progikról!
Rakd be ide!
Vírusírtó ment?
Nyafogással nem segítesz magadon!
Legalább foglald össze, hogy mit próbáltál eddig ki!
Kaptál egy csomó kérdést - válasz semmi!
kérdeztek: #8 #10 #18
Válasz???
Életfogytig tartó büntetés a Cat8 börtönszigeten HJT Log elemzők: www.hijackthis.de www.help2go.com
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
Szabad ember szabad országban szabad akaratából, azt tesz amit szabad...
Ram 512van es nemfut bekapcsolaskor hudesok prog szal en vmi aware progra gyanakszom, szal winreinstall lesz belole.
Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!
Alaphelyzetben sok progi futhat, de ha nem "dolgozik" akkor nem is terheli "nagyon" a procit.
0-10% max. A 10% már sok.
A 100% terhelés mindig vírusgyanús lehet.
Kivétel, ha valamelyik progid a háttérben dolgozik valamit.
Mondjuk frissíti magát a netrõl.
De az se 100%-os terhelés
Tûzfal?
Vírusírtó?
Életfogytig tartó büntetés a Cat8 börtönszigeten HJT Log elemzők: www.hijackthis.de www.help2go.com
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
Én is azt mondom, hogy nézd meg melyik progi a bûnös. (vagy vírus)
Amúgy emiatt kár volt új topicot nyitni. Itt is van XP-s topic,
de a www.index.hu/forum -on is van egy szupi XP topic.
a 256 ram tényleg nagyon kevés szerintem is 512 a minimum! és megjegyzem minimum! a memóriát már aprópénzért lehet kapni és azonnal érezhetõ a gép teljesítményén a megléte
ha van elegendõ ramod akkor már a virtuális memóriát le is lehet csökkenteni néhány megára
Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
Retteketet
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |
Ui: A kérdésnek miért kellet új topikot nyitni? Nem lett volna jó akármelyik XP-s topik, vagy a legáltalánosabb "Segítséget kérek?"...