52
  • arty
    mert? 1:1ben ua, csak se dual chanel, se MCP-T déli hid...

ez nem magyarázat semmire :)
  • Praetor
    Hát aki -Xes szériát vesz az ASUStól, az ne is csodálkozzon. Ellenben a nem -Xes lapok, főleg az nForce2-esek egész jók. Igen stabilak. Volt párhoz szerencsém.
  • arty
    olcso-tuning-elromlik mint bármi más=abit

elhiteted magaddal, hogy a legstabilabb=ASUS

fenktikettőszar,különcvagyok=egyéb

Mindenki a sajátjára esküszik. Én a P2B óta nem veszek ASUSt. Pénteken vettem egyet, az nf7emben 400on müködő ramjaim 333on sem voltak stabilak, tuning ohne, stb. Eladó. A7N8X-X. Szóljon, ha valakit érdekel :D

Marad az nf7-s.
  • Bee
    Szerintem nem kellene beszűkülten nézegetni a dolgokat, akkor sem, ha történetesen USA állampolgár vagy ;-). Azért nem tudunk arról, hogy ilyen probléma miatt beperelték XY cégeket, mert ennek NINCS HÍRÉRTÉKE. Ha egy MSI a célpont, akkor viszont már ömlik a hír a médiából. Pont azért, mert az MSI az élvonalban van. Most pedig nosza, cáfolj meg!
  • tajfun
    Hat nemtom, nekem Abit IS7 van, tok jo. Vala nekem ASUS is, asse vo't rossz. Ellenben benn a cegnel a markas Compaq, Dell gepekkel mindig csak a baj van, ezt nem lehet ra telepiteni, az nem mukodik, a driver cd meg 1enesen letszukseglet hozzajuk, mer a tomatonal 10* gagyibb alkatreszeiknek meg a gyartojat se ismeri senki, nemhogy drivert hozza letolteni a netrol...
  • Inquisitor
    "sztem az ASUS-ban mindig meg lehet bízni ..."
    Szerintem (mint Asus tulaj bízvást állíthatom!) meg nem! Amikor ólcsósítás céljából (az amúgy még baromi drága!) P4 alaplapok Mofset-jeit alulméretezték, aztán jött a reklamáció, mert 3,2GHz helyett max. 2,8-ig vitték a procikat!
    Vagy amikor bizonyos Asus alaplapokban nem mentek az Asus!!! GeForce3-4 kártyeszek.
    (Aki nem hiszi kérdezzen utána szervizeseknél!)
    Ennek ellenére most is bátrabban vennék Asus-t, mint pl. Abitot, amiből 4x-5x annyi a selejt, mint az übergagyi kategórás ECS, Matsonic, stb. lapokból!
  • YencY
    Én most cseréltem a második Epox 8rda+ lapomat. Az első csak kb. minden 60. ki-be kapcs után volt hajlandó bekepcsolni a második meg egyszer csak kifagyott és bár a gép elindul, de a videókari nem, úgyhogy most Gigabyte-ra váltottam. Legalább ez a gyártó ad a minőségre!
  • Tetsuo
    Eddigieket olvasva, én örülhetek az apróbb hibáknak ami fel-felbukkan a PCmben! :)
    Azért az felháborító h az ember megveszi nagypénzért, aszt nemcsak Lavul, hanem tutira tönkre is megy 3 év alatt..
  • SoDI---
    Mi értelme van ennek a pernek?
    Egy-másfél év alatt úgyis veszel egy új alaplapot, mert kell cserélni a procit is.
  • Anee
    Nekem az MSI lapom úgy szált el hogy miután 1.5 éve ment egyszercsak szétsült a memóriafoglalat....szerencsére a ramot nem vitte magával
    A csávó meg mit mondott:fordítva tetted be a ramot......
    A csere azó is tökjól megy...MS6330
  • Borg
    És szar táppal...

1 éve megy napi 16-24 órát a mostani epoxom, és semmi baja.
    Előtte volt 2 abitom is ami kondik miatt halt meg.
  • [HUN]PAStheLoD
    én megvenném gari nélül is ASUS ban bízom ...
  • Ligend
    Oszinten szolva az MSI-t nem nagyon ismerem ilyen oldalarol, de az Abit lapokkal valoban sok problema volt az elmult evekben. De tekintettel arra, hogy az ara kedvezo, a teljesitmenye a legjobbak kozott van, es tobb forras is arrol cikkezett, hogy mar csak markas kondenzatorokat hasznal az Abit, januarban ismet ugy dontottem, hogy a hu maradok a markahoz. Igy tettem szert egy IC7-G-re (amit a decemberben elhunyt BE7-ert kaptam ertekegyeztetessel).

Aztan eltelt 3.5 honap...

Jelenleg 5. hete varom az elhalalozott IC7-G-m cserejet. :-) Ha tehetem, azt hiszem hallgatni fogok a jo szora, es Asus-ra valtok (ismet).
  • tajfun
    Szanalmas mar ez az x+1. szellel szembe hugyozasod.
  • Punkerwork
    lol :)
  • Runo
    Nekem az 1 év garis abit alaplapom kondenzátorával is csak 1 gond volt eleddíg....a cd író behelyezésekor leszakítottam az alaplapról 1-et :)
    persze a lába benn maradt a lapban, úgyhogy pillanatforrasztóval kiszedtem, majd egy ugyanolyan kondenzátor beforrasztása után tökéletesen működött minden :))
  • Seaweed
    Nem tudom mirol beszelsz!
    Abit meg Asus lapokra is 3 ev garancia van!
    Nem kell csempeszett szart venni, hanem hivatalos disztributortol kell venni! Jah hogy az dragabb?! Akkor meg ne frocsogjunk, hogy csak 1 ev garancia van ra...
  • tajfun
    Sztem direkt csinaljak, hogy mindig ujat vegyel.