23
XviD MPEG-4 Video Decoder-t keresek.
-
Mikilaci #23 Helló!
Az AVI-kat a lejátszók nagyon sötéten jelenítik meg és ha a színeket állítgatom akkor se lesz olyan aminek lenni kell..
Próbáltam már xvidet, k-lite-t, divx-et, xp codec... MMCompView-el is szórakoztam, de mindig sötétség, világos filmrészeknél alig alig valami..
Ha jól gondolom XVID-nek kellene valami codec, de mi ? Leírták már ezt valahol ?
Ha nincs megoldás, hogy lehet minden codecet leszedni és akkor mi lenne a bevált codec? Mindenki mást mond... KÉRNÉM A KÖZÖNSÉGET SEGÍTSEN !
-
frc0032 #22 Helló mindenkinek!!
Ez nemtom h ide tartozik e de aki tud az segíccsen mert fontos: hoyg tzudom megcsinálni, hgogy 1 mpeg fájlhoz ne kelljen a feliratfájlja, tehát h a felirat bele legyen keverve a videóba??? vagy azt hogy lehet, hogy a feliratfájlos mpegeket lejáccani a hollííwood kártyámon??
üdv:
FRC#0032
-
#21 köszi a segítséget.
ha leszedem az AC3at és MPC vel nézek filmet, megoldothat a probléma (az épp hogy észrevehető akadás)?
ffdshow nem tudom már, hogy fenn van -e, a programok hozzáadása -ban nincs, akkor gondolom nincs felrakva. -
Mpxplay #20 Ja, nálam az MPC sajnálatos módon összeakad a(z) (újabb, feb. 4.-i) FFDSHOW-val (page fault-ot köp Win98SE alatt mikor kilépek az MPC-ből), még akkor is ha nem használod, csak fel van installálva (mármint az ffdshow). Bár ez nem tudom mennyire általános eset másoknál... -
Mpxplay #19 A lent említett két beállításon kívül (Support generic MPEG4, Disable Logo) nálam minden ki van kapcsolva, a Post processing és a film effekt is (magyarán a Disable post processing be van pipálva, a film effekt meg nincs).
Ilyen "kicsit akadozás" nálam akkor van/volt, ha AC3-as hang van a video mellett, de a hang nem frame-módban van befűzve az AVI-ba. Én a hangot a VirtualDubMod 1.4.13-mal fűzöm hozzá a képhez, mert ezen a programon kívül nem tudom melyik másik csinálja meg ezt jól (az 1.5.xx VirtualDubMod verziókban ez a funkció szerintem hibás).
Ha MP3 hang van az AVI-ban akkor nem tudom...
Mellesleg én az Intervideo egy régebbi directx filterét használom AC3-hoz (iviaudio.ax, mpgaudio.ax).
Filmnézéshez amúgy az MPC-t (Media Player Classic: http://www.sourceforge.net/projects/guliverkli) használom, ennek van beépített MP3,AC3,DTS dekódere is. -
#18 tipp ? -
FoToS #17 Sziasztok van egy .nrg kiterjesztésü filmem ,hogy tudok belőle .mpg csinálni mert nem tudom megyitni. -
FoToS #16 A windowst simán látom,de filmet nem tudok nézni!! Ezt elfelejtettem oda irni! -
FoToS #15 Sziasztok.
Tudom nem ide tartozik,de miért van az kiteszem a képet a tvre és elinditom a filmet a monitoron megy a film ,de a tvn fekete a kép. -
#14 szted az mitől lehet, hogy néha, a filmben épp hogy észrevehető akadás van ? -
#13 köszi.
ez bevállt.
-
Mpxplay #12 Divx Decoder settings -> Quality Settings -> Support Generic Mpeg-4
Egyébként én az Xvid filmekhez is a DivX decoderét használom, mert szerintem jobb képet ad (magyarán én a helyedben úgy hagynám a beállítást, max. a Disable Logo pilinszkát bepipálnám, s akkor nem fog a DivX logo a képernyőn virítani)... -
#11 nincs ötlet ? -
#10 az mé van, hogy xvid -del kódolt filmek nézzek, de a divX logo látszik ? -
galocza #9 http://www.roeder.goe.net/~koepi/ -
#8 milyen verziójú xvided van fennt?
nandubhoz lhet h nem jó az ffdshow..
xvid homepage -
Frobi #7 Hy mindenkinek
Nekem ez a problémám
---------------------------
Nandub Error
Couldn't locate decompressor for format 'XVID' (unknown)
VirtualDub requires a Video for Windows (VFW) compatible codec to decompress video. DirectShow codecs, such as those used by Windows Media Player, are not suitable.
OK
Erre kéne nekem megoldás de nagyon
SOS
Egy oldalt is adjatok ahonnan le tudnám tölteni ha lehet akkor magyar oldalt mert nem tudok angolul.
Elöre is köszi -
#6 Nekem XviD es kódolás kéne, azaz hogy mi mit jelen a beállításai között.
Kétmenetes tömörítés az megy.
A többit mir érdemes állítani ??? -
#5 Kösz a segítséget! Nekem is 98-am van, jól működik nálam is. -
tegretol #4 Véletlenül jártam itt.
Nálam(Win98-am van) k###a jól műkődik a #3-on megadott címről letöltött decoder.(Ami filmem akadt, az most nem teszi.)
Bocs a közbepofázásért.2004. 06. 06. -
#3 ha előzőről nem menne, bocsi :
http://download.betanews.com/download/1043648426/XviD-1.0-RC4-05042004.exe -
#2 http://www.roeder.goe.net/cgi-bin/fetch?file=XviD-1.0-09052004.exe -
#1 XviD MPEG-4 Video Decoder-keresek akár a föld alól is.