3025
DVD filmekről, Blu-Ray kiadványokról általában
>- Akciós DVD-k, Blu-Ray lemezek itthon és külföldön - Események - Érdekes linkek - Legújabb szerzemények (mit hol mennyiért vettél) -
Csak EREDETI kiadványok! warezzel itt nem foglalkozunk!
-
#135 mennyi volt akkor? -
#134 én megjelenéskor megvettem, ezek szerint hiba volt -
#133 hmmmm, ezt már láttátok? -
#132 Csak nem tudtam mit írjak:PP -
#131 hmmm-hmmm...! -
#130 hm? -
#129 hmmm... -
#128 :DDD -
#127 rutinos futár :) -
OPM #126 netpiac
elég érdekes volt a futár :) leparkol a házunk előtt az ifájával az út közepén, hogy még véletlenül se férjen el senki mellette, majd toll és pénz nélkül csak a csomaggal, meg az aláirandó papírral elinul a házunk felé. esély se volt rá, hogy vissza tudjon adni :D -
#125 máskor én is többet rendeltem, de most megszívtam, tegnap jött a Vaskereszt pénteken meg talán már jön a Torrente 2. -
#124 Végülis honnan jött meg?? -
#123 Ezé' kell többet rendelni...én is 4-et rendeltem...abból a 3 volt a saját 1 a kollégáé...a költség meg ugyanannyi -
#122 -
#121 ja, nekem nincs futár se csak 890-ért posta -
OPM #120 nektek? nem vagyok bp-i
890 volt a futár, de a posta is 700 körül lett volna -
#119 jó nektek, én csak postával tudok rnedelni :(
és a posta költség majdnem annyi mint 1 akciós film -
OPM #118 nah épp most hozta meg a futár a két 999-es DVD-t.
azért nem semmi, hogy ifával járnak... :D -
#117 Csak még újságosnál nem láttam... -
#116 -
xido #115 részemről xpress-es vagyok és futárral..a legbegbízhatóbb..vagy személyesen ugrok be pár helyre:)) -
OPM #114 már rájöttem :), és én hibáztam, hogy fateromra bíztam a feladást, én biztos nem levélkén adtam volna föl -
#113 jó, levélben soha nem szabad értékes tárgyakat küldözgetni, mert úgyis lenyúlják (pénz, ékszer, cd, stb...) -
#112 nem semmi... :( -
OPM #111 én azóta nem bízom bennük, miután elromlott az mp3 discmanem, vissza akartam küldeni postán, mert még volt rá garancia, de valahogy nem érkezett meg a céghez... :( aztán kiderült hogy faterom levélként adta fel és mondták a postán is, hogy lehet vmielyik alkalmazott nyúlta le... 40 ezer Ft... -
OPM #110 dvdabc-ről postával
netpiacról futárral -
#109 Mondjuk 3 napot vártam csak de...a postában nem szabad bízni...:D -
#108 Alap...családnak,szülőknek mond meg ne vegyék át ha jön...
na persze ha már megjött a másik helyről...
De ugye nem postával rendelted? -
OPM #107 már megrendeltem ma a netpiacról, úghogy ha mégis küldi a dvdabc, a te módszeredet alkalmazom :D -
#106 Hmmm-hmmm... -
OPM #105 még múlthét szerda körül rendeltem meg, aztán ehéten kb kedden láttam, hogy várni kell rá, rögtön küldtem nekik mailt, hogy meddig kell várni? +csütörtökön még 1 mail másik címükre, de arra se jött válasz -
#104 Nem csináltam,mert most rendeltem elöször neten :D -
#103 nem de én ezt csinálnám...
azt nem mondtad=mióta szivatnak?? -
OPM #102 te csináltad már ezt? :) -
#101 -
#100 azt én még tavaly megvettem akkor a tesco-ban volt akciós :) -
#99 vissza küldöd=nem veszed át...:) -
#98 megint tettek fel pár új filmet 999-ért...
bár ezek engem nem érdekelnek...
Mondjuk a Nyugaton a helyzet változatlan-t asszem megrendelem..:) -
#97 Egyébként postával kérted??
Mert sztem inkább az szórakozik...
Mit mondjak...megadtam a címet(nem lehet eltéveszteni,mert a melóhelyre kértem,az pedig elég feltünő)de azért sikerült a barom postásnak rossz helyre vinni...LOL
Mehettem én a postára érte...
-
#96 Mivan akkor?? Megjön 1 hónap múlva,max azt vissza küldöd...
A netpiacról 3 nap alatt itt volt..:)