Eredeti filmek fóruma
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
Leon, a Profi 2DVD 1990
Trója 2DVD 1990
Matrix 1-2-3 2DVD 1490
bazze, hazaérek, lecsekkolom a filmeket, erre a Matrix 1-hez csak egy lemez van, holott "duplalemezes extra változat". még jó, hogy megvan a blokk. életemben nem láttam még ilyet. fel vagyok háborodva <#merges3>#merges3>
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
De õszintén, miért akarod rámerõltetni az ízlésedet? Nekem kurvára tetszik a magyar szinkron (AZ EREDETI), ezért kb. hidegen hagy az angol hang. Nem hagynál fel ezzel az erõszakossággal? htx
Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.
csak arra céloztam, hogy nem tetszik a szinkron, akkor ott a felirat. eredeti hanggal mérföldekkel jobb.
PSN(US): QuackyHU Silence is golden. Duct tape is silver.
mit csesztek el a gyíkok? a szinkron meg amúgy sem ér fel az eredetivel.
mm-ból elemi ösztön (2dvd) 1491
ezeket vettem tegnap
Mike: Életemben nem röhögtem sz@rrá magam annyira egy szinkronon, mint amilyen a BttF-é volt, fõleg az elsõ részé. George McFly nevetése egyszerûen totálkész. Ezek a gyíkok meg elcseszték. Olvasom is netszerte, hogy csomó rajongó kizárólag emiatt nem vette meg a díszdobozos trilógiát - hát én sem fogom, pedig 5 rongyért igazán remek ajánlat lenne. :C
hatalmas mennyiség a januári akciójuk
www.sendit.com
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
mondjuk én még nem láttam a régi szinkronnal se, bár megvannak vhol az 1ik biztonsági dvdn 😊
Például A Tenkes kapitánya már csak 950 ft. :-)
Totális stratégia: http://totalwar.hu/
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
Ocean's Eleven 1990
Ocean's Twelve (2DVD) 2490
Leon, a profi (2DVD) 1990
Matrix 1-2-3 (mind 2DVD-s) 1490
Trója, az utolsó szamuráj 1990, meg ilyenek
hát én elõbb voltam lent, kb ezekre emléxem vissza: Erin Brockovich, Titokzatos folyó, Passió, Nagy Sándor a hódító, az élet szép, az angol beteg, Elemi ösztön (2 dvd), több nem jut eszembe.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
ha kéred, akkor 2x szállítanak, igen, vagy rendelsz mellé még vmit
egyébként el is mehetsz érte: Hõsök tere, 30-as busz, Petneházy utcáig, buszról le, jobbre be
nincs vészesen messze
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
min 15 misi, szinkronnal együtt
jóhogy ha bejön, van rajta haszon is, úgy 10 millió, de ha beszopom, kinyir a maffia
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!
KIVONUL A UNIVERSAL
Kivonul a magyarországi DVD és VHS forgalmazásból a Universal Pictures. A
kiadó 2006. januártól nem csak magyarországi mûködését szünteti meg, hanem
kivonul az egész közép-európai régióból: Szlovákiából, Csehországból és
Lengyelországból is, mivel ez a terület egy igazgatás alá tartozott.
A Universal 2003-ban vette át saját filmjeinek videoforgalmazását a UIP-Duna
Filmtõl, amely azóta teljesen felszámolta ezt az üzletágat, így most teljesen
bizonytalan, hogy ki fogja a Universal Pictures és a DreamWorks filmjeit
DVD-n fogalmazni. (A moziforgalmazást változatlanul a UIP-Duna Film végzi.)
Egyelõre tehát a Universal filmjei közül már csak azok vásárolhatók meg,
melyek saját, illetve nagykereskedelmi partnerünk készletén megtalálhatók, a
kiadványok késõbbi utánpótlása sajnos teljesen bizonytalan.
<#szomoru1>#szomoru1>
Universal DVD-k raktáron a netpiacnál
Elõrendelve a netpiacról 😊