Eredeti filmek fóruma

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Botond
Pedig az nem dupla dvds. Nekem az egy 1-2 volt duplacsomagban vmi 2300 forint,mind2re rá van írva,hogy dupla dvd,de csak a 2 volt dupla dvd,az egy nem. Megvehettem volna 2ezerért külön külön,akkor mind2 dupla dvds lett volna,a dolog szépséghibája,hogy mind2höz tartalmilag ugyanolyan az extra lemez.
Mike at home
hát, ha visszaviszed szó nélkül ki fogják cserélni

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

zaki
Auchanban vettem pár filmet

Leon, a Profi 2DVD 1990
Trója 2DVD 1990
Matrix 1-2-3 2DVD 1490

bazze, hazaérek, lecsekkolom a filmeket, erre a Matrix 1-hez csak egy lemez van, holott "duplalemezes extra változat". még jó, hogy megvan a blokk. életemben nem láttam még ilyet. fel vagyok háborodva <#merges3>

Mike at home
nem hagynatok fel ezzel az egesszel? htx

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Loál János
Akkor sírtam volna igazán.

De õszintén, miért akarod rámerõltetni az ízlésedet? Nekem kurvára tetszik a magyar szinkron (AZ EREDETI), ezért kb. hidegen hagy az angol hang. Nem hagynál fel ezzel az erõszakossággal? htx

Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.

mit csesztek el? george macfly nevetését? marty hangját? jobb lett volna, ha teljesen más emberekkel forgatják újra a szinkront? akkor nem sírtál volna?

csak arra céloztam, hogy nem tetszik a szinkron, akkor ott a felirat. eredeti hanggal mérföldekkel jobb.
quack
Donnie Darko rendezõi változatát lehet vhol mo-n kapni dvd-n? mert rákerestem googlen de nem talaltam<#zavart2>

PSN(US): QuackyHU Silence is golden. Duct tape is silver.

Segítség, apa lettem! 990 Ft + 5% kedvezmény, ElectroWorldben

Loál János
Megint kötekszel? 😊 Leírtam mindent, nem tudom, mit nem értesz.

Ezek a gyíkok meg elcseszték

mit csesztek el a gyíkok? a szinkron meg amúgy sem ér fel az eredetivel.
zaki
teszkóból száll a kakukk a fészkére (2dvd) 1990
mm-ból elemi ösztön (2dvd) 1491

ezeket vettem tegnap

Mike
nézzed eredetiben

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Loál János
Sajnos igen.

Mike: Életemben nem röhögtem sz@rrá magam annyira egy szinkronon, mint amilyen a BttF-é volt, fõleg az elsõ részé. George McFly nevetése egyszerûen totálkész. Ezek a gyíkok meg elcseszték. Olvasom is netszerte, hogy csomó rajongó kizárólag emiatt nem vette meg a díszdobozos trilógiát - hát én sem fogom, pedig 5 rongyért igazán remek ajánlat lenne. :C

Mike
why?

Mike
érdemes ránézni a senditre
hatalmas mennyiség a januári akciójuk

www.sendit.com

zaki
ezek szerint újraszinkronizált? <#shakehead>

mondjuk én még nem láttam a régi szinkronnal se, bár megvannak vhol az 1ik biztonsági dvdn 😊

Loál János
Megvan a válasz - sírok, de nem veszem meg. :CCCCCCCCC

Loál János
Valaki mondja meg plíz, hogy a Vissza a Jövõbe trilógia újraszinkronizált, vagy csak újrakevert régi szinkron?

artschiatwork
OFF
hepibörzdéj!
ON

artschiatwork
DVDCenter dec.-jan. szám: New York bandái
bár felénk csak melléklet nélküli verziót láttam...

hzsolt
A CD galaxisban csökkentek.
Például A Tenkes kapitánya már csak 950 ft. :-)

Totális stratégia: http://totalwar.hu/

Mike
nagyon kiváncsi vagyok a DVD árak fognak-e csökkenni az áfa változása miatt

zaki
netpiacon vannak jó kis akciók, ezeket valszeg meg is rendelem:

Ocean's Eleven 1990
Ocean's Twelve (2DVD) 2490
Leon, a profi (2DVD) 1990
Matrix 1-2-3 (mind 2DVD-s) 1490

Trója, az utolsó szamuráj 1990, meg ilyenek

zaki
akkor miért kérdezné? 😛

hát én elõbb voltam lent, kb ezekre emléxem vissza: Erin Brockovich, Titokzatos folyó, Passió, Nagy Sándor a hódító, az élet szép, az angol beteg, Elemi ösztön (2 dvd), több nem jut eszembe.

Punker
tudod vannak olyan városok ahol nincs MM

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

zaki
menj el, és nézd meg 😄

Atkamon
Milyen DVD-k vannak a Média Marktban 1490-ért?

Atkamon
Sziasztok! Mennyi igazság lehet abban, hogy decemberben valamelyik újsághoz a Bosszúvágy volt mellékelve?

Mike at home
akkor egy idõ mûéva megkérdezik, hogy kéred-e a rendelés bontását
ha kéred, akkor 2x szállítanak, igen, vagy rendelsz mellé még vmit
egyébként el is mehetsz érte: Hõsök tere, 30-as busz, Petneházy utcáig, buszról le, jobbre be
nincs vészesen messze

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

zaki
de van

Punker
erre mondtam hogy nézd meg a beállításokat, xpress-nél meglehet adni mi a min szállítási mennyiség, ott nincs ilyen?

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

zaki
még nem redenltem meg a filmeket, csak kérdezem mi a helyzet ilyenkor. persze azt szeretném, ha egyszerre hozzák ki az összes filmet, de mi van akkor, ha köztük 1-2-nek a szállítása bizonytalan? akkor majd hozza, mikor tudja, és akkor megint fizessek a kiszállításért? pl erre a filmre gondolok

Punker
mir eállítottad a szállítást? nekem xpress-en 3-ra van téve, hogy ne egyesével kelljen futárt fizetnem.

zaki
ha a netpiactól megrendelek mondjuk 5 filmet, és abból az 1iknek aszállítása bizonytalan, akkor mi van? kihozzák a 4 filmet, és majd vmikor a másik 1et is, és akkor megint fizethetek a kiszállításért?

Mike at home
én egy anime sorozatot akartam volna itthonra behozni, mondjuk 2 évre megvéve a jogokat
min 15 misi, szinkronnal együtt
jóhogy ha bejön, van rajta haszon is, úgy 10 millió, de ha beszopom, kinyir a maffia

Mike at home
jól sejtettem 😊

Mike at home
Universal DVD-ket akarsz forgalmazni közép-európában? 😊

zaki
2 lemezes elemi ösztönt már kicsit megbántam, hogy nem vettem meg 1500ft-ért, na de majd legközelebb <#smile>

zaki
Media Marktból 21 Gramm DVD 1294 HUF<#eljen>

Botond
Elsõ 50 randi 1990 a tescoban :-D Best of kategóriás film :-D
artschi
jaaa 😄

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

Loál János
Úgy értem a Universal filmek forgalmazására. 😮)))

artschi
Vissza a jövõbe féláron, meg Pitch Black, A mexikói, esetleg ezek érdekelnének, de a többi nem.

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

Punker
Nagy Balhét megrendeltem.

Loál János
Vazz, erre most kéne lecsapnunk. 😄

artschi
Boldog Karácsonyt minden, akciós DVD-t vásárló topiktársamnak! <#vigyor2>

artschi
Ez viszont szomorú hír:

KIVONUL A UNIVERSAL

Kivonul a magyarországi DVD és VHS forgalmazásból a Universal Pictures. A
kiadó 2006. januártól nem csak magyarországi mûködését szünteti meg, hanem
kivonul az egész közép-európai régióból: Szlovákiából, Csehországból és
Lengyelországból is, mivel ez a terület egy igazgatás alá tartozott.
A Universal 2003-ban vette át saját filmjeinek videoforgalmazását a UIP-Duna
Filmtõl, amely azóta teljesen felszámolta ezt az üzletágat, így most teljesen
bizonytalan, hogy ki fogja a Universal Pictures és a DreamWorks filmjeit
DVD-n fogalmazni. (A moziforgalmazást változatlanul a UIP-Duna Film végzi.)
Egyelõre tehát a Universal filmjei közül már csak azok vásárolhatók meg,
melyek saját, illetve nagykereskedelmi partnerünk készletén megtalálhatók, a
kiadványok késõbbi utánpótlása sajnos teljesen bizonytalan.

<#szomoru1>

Universal DVD-k raktáron a netpiacnál

artschi
Január 10-én KÖZÖNSÉGES BÛNÖZÕK (szinkronos!!) 2.990 Ft-ért!
Elõrendelve a netpiacról 😊

zaki
jah, tegnap megvettem a taxi 1et egy pénzért. van rajta magyar dts is pl <#eljen>

zaki
nem is lesz 3. rész, legalábbis még nem jelentették be 😛