Eredeti filmek fóruma

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

artschiatwork
😊
a 2. <#eljen>

😄DDDDDDDDDD

REAL MADRID

Na ma mielõtt elmntem volna készülni a szigolatra tettem egy kis kiruccanást a debreceni Média Marktba.

Eredmény...

Amelie Csodálatos Élete
Batman: Begins

Jó tanulást nektek is. 😊
artschiatwork

Mike
hát most punker megmutatta neked
szal szépen szaggasd meg a ruhádat

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Punker
szerintem nem bonyolult

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

artschiatwork
Szellemileg nem vagyok sérült, elfelejtettem odaírni, hogy ha több filmet rendelek és nem pipálom be a csoportos rendelés opciót, akkor is egyesével küldik ki a filmeket. Ezt korábban beszoptam, csak azért merészeltem leírni.

A netpiacnál nincs ilyen, ott egyértelmû az egyszerre több film rendelése, azaz a legkésõbb megjelenõ film után küldik ki az egész pakkot.

Mike
ebben a tekintetben sokkal jobb mint a netpiac
nem kell folyton odarohangálni
egy hónapban csak egyszer veszem át a filmeket, fizu után 😊

Punker
vagy az is megoldás.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Mike
nem irunk csúnyán! 😊

Mike
ha sokat renmdelsz akkor már nem 30 napra tesznek félre 10 filmet, hanem 45-re 15-öt
bállítom maxra, és utána úgy ütemezen az átvételt másfél hónapon belül, ahogy nekem jól esik

Mike
nem akarok személyeskedni de ha neked mindent azonnal kiküldenek, akkor szerintem ne rendelj tõlük mert egyszerüen szellemileg sérült vagy

már bocsánat

artschiatwork
igen, de a sima Különben dühbe jövünket még csak VHS-n láttam korábban, DVD-n nem...

😄DDDDDD

REAL MADRID

Punker
azért én 2 nyers lemez árát nem adnám 😊

hzsolt
Vannak új akciók az Xpress-en, többek között (valaki a múltkor kereste itt) a Leon a profi, most akcióban 2000 HUF.

Totális stratégia: http://totalwar.hu/

hát azért néha 😞 #1621 😄DD

REAL MADRID

Punker
ahol soha semmi nincs 😞

egyébként a bud spencer, terence hill filmeket (mindet) ennyiér lehet kapni mindenhol!

REAL MADRID

jahh nálunk is csak egy rohadt tecó van!!! 😄D

REAL MADRID

Punker
szakadjál meg bazzeee, itt semmi ilyenre nincs lehetõség 😞

zaki
Tegnap turkáltam egy Mementot az Auchanban 950ft-ért. <#eljen>

Punker
át kell állítani hogy többet küldjenek, nekem min3-ra van megadva a beállításoknál.

artschiatwork
990 Ft-ért meg lehet rendelni a Különben dühbe jövünket!!

Egyébként nem értem az xpress rendelési elvét, hogy minden filmet külön kiküldenek horror (1.200 Ft-os) szállítási költséggel, kivéve, ha bejelölöd a csoportos megrendelés opciót... a netpiacnál meg evidens az (mindenféle opció megjelölése nélkül), hogy megrendeléskor a legkésõbb megjelenõ film _után_ egy szállítási költséggel (ami még feleannyi mint az xpress-nél) küldik ki az összes megrendelt filmet...

Jön szinkronosan az Idétlen Idõkig! Ha a régi szonkronm van rajta akkor bizosan megveszem!
artschi
maradok a szinkronosnál, azért köszi.

Mocsok macsók meséirõl vki tud vmit?

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

zaki
Teszkóban a féktelenül 1-2 pakkot láttam egy ezresért (feliratos).

artschi
3.690,-

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

fifi
Mylord-ok mennyibe kerülnek?

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

Mike
30 napig félretesznek bármit
nem egy hete rendeltem ezeket

artschi
Üvegtigris 2-bõl még mindig lehet kapni a dedikáltat? Amióta megrendeltem és megkaptam, azóta nem is láttam az xpress-en ezt a verziót.

elõrendelve:

Csengetett, Mylord? 1. rész
Csengetett, Mylord? 2. rész (2 példányban)
Féktelenül (szinkronos változat)
A suttogó (asszony szülinapjára)

Kérdés: a Mocsok macsók meséi c. sorozatot látta vki? jó? érdemes megvenni?

Mike
SWAT-nál talán a tok, ami ér vmit 😊

én is vettem egy kis ezt-azt

májusi elsõ bevásárlásom:

Harry Potter és a Tûz serlege (2 DVD) 3690 Ft
InuYasha 1-4. 1475 Ft
InuYasha 5-12. 1475 Ft
InuYasha 13-20. 1475 Ft
Narnia krónikái - Az oroszlán, a boszorkány és a ruhásszekrény (2 DVD) 3890 Ft
Üvegtigris 2. (DEDIKÁLT VÁLTOZAT) 2990 Ft

az xpress-tõl

zaki
Így van!

Lköltöttem ma az utolsó fillérjeimet is, vettem 3k-ért 4 filmet egy sráctól az elõbb... <#zavart1><#vigyor>

Nincs bocsánat
Philadelphia
SWAT
13 kísértet

A nincs bocsánatot újonnan is meg akartam venni (2k), és a Philadelphiát is, de arra már nem nagyon lett volna 3k-m, a SWAT+13 kísértet meg 1k-t megér, még ha a szódával szódával elmennek kategóriába is tartoznak! 😛

artschiatwork
egyetértek 😊
bár volt már könyv és film is, amit több mint 10x megnéztem/elolvastam 😊

Mike
A DVD nalam olyan mint a konyv, nem baj, ha nem nezem meg 10x, egy konyvet sem olvasok el 10x
lenyeg a birtoklas, illetve az, hogy barmikor megnezhetem ha ugy tartja kedvem 😊

Mike
es latjatok milyen rendes? az osszes filmet belinkelte

ez igen! <#eljen>

zaki
Super Size Me is 990 ft volt, csak lemaradt az ára... <#zavart1>

zaki
Thx!

Most pár hónapig megint nem tudok semmit venni... 😄

artschi
ezzel én is így vagyok, de szvsz Zaki mostani szerzeményei (fõleg ennyi pénzért) elég jók.

Punker
de most tényleg, az új filmek nagyrészét meg se nézem nem hogy megvegyem, félelmetesen sok szemét jött ki mostanában 😞

Punker
jó? hát nem tom, ezek nagyrésze szerintem max egyszer nézhetõ, jó ideje már csak klasszikus filmeket veszek 😊

artschi
bakker, sok pénzed van 😊
jó vételek <#eljen>

zaki
Ehh, ezeket vettem a Pesti úti tacskóban:

MIIB - Sötét zsaruk 2. (2 DVD) 990
Ál/Arc 1490
Ellenséges terület 690
Tapló télapó 990
Született július negyedikén 990
Minden héten háború (2 DVD) 690
Hosszú jegyesség (2 DVD) 990
Collateral - A halál záloga (2 DVD) 1490
Én, a robot (2 DVD) 1490 (Ez egy kicsit ramaty állapotban van, a papírtok tetején van egy gyûrõdés, az oldalán pedig a pánt annyira szoros volt, hogy behorpasztotta a szélét, ráadásul letört a mûanyag tok középen, de sebaj, ezt ki tudom cserélni...
Super Size Me - Extra változat (2 DVD)
Adaptáció 950

<#vigyor3>

Na akkor megvan mit veszek a jövõ héten. 😊
zaki
2k

A Batman Begin mennyi most?
zaki
Xpressre felkerültek az új akciók...

Mike
Itt csak eredetiekrol irunk!
a masolas rossz, ertem?