Eredeti filmek fóruma
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
REAL MADRID
Eredmény...
Amelie Csodálatos Élete
Batman: Begins
Jó tanulást nektek is. 😊
szal szépen szaggasd meg a ruhádat
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
A netpiacnál nincs ilyen, ott egyértelmû az egyszerre több film rendelése, azaz a legkésõbb megjelenõ film után küldik ki az egész pakkot.
nem kell folyton odarohangálni
egy hónapban csak egyszer veszem át a filmeket, fizu után 😊
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
bállítom maxra, és utána úgy ütemezen az átvételt másfél hónapon belül, ahogy nekem jól esik
már bocsánat
REAL MADRID
Totális stratégia: http://totalwar.hu/
REAL MADRID
REAL MADRID
REAL MADRID
Egyébként nem értem az xpress rendelési elvét, hogy minden filmet külön kiküldenek horror (1.200 Ft-os) szállítási költséggel, kivéve, ha bejelölöd a csoportos megrendelés opciót... a netpiacnál meg evidens az (mindenféle opció megjelölése nélkül), hogy megrendeléskor a legkésõbb megjelenõ film _után_ egy szállítási költséggel (ami még feleannyi mint az xpress-nél) küldik ki az összes megrendelt filmet...
Mocsok macsók meséirõl vki tud vmit?
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
nem egy hete rendeltem ezeket
elõrendelve:
Csengetett, Mylord? 1. rész
Csengetett, Mylord? 2. rész (2 példányban)
Féktelenül (szinkronos változat)
A suttogó (asszony szülinapjára)
Kérdés: a Mocsok macsók meséi c. sorozatot látta vki? jó? érdemes megvenni?
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!
én is vettem egy kis ezt-azt
májusi elsõ bevásárlásom:
Harry Potter és a Tûz serlege (2 DVD) 3690 Ft
InuYasha 1-4. 1475 Ft
InuYasha 5-12. 1475 Ft
InuYasha 13-20. 1475 Ft
Narnia krónikái - Az oroszlán, a boszorkány és a ruhásszekrény (2 DVD) 3890 Ft
Üvegtigris 2. (DEDIKÁLT VÁLTOZAT) 2990 Ft
az xpress-tõl
Lköltöttem ma az utolsó fillérjeimet is, vettem 3k-ért 4 filmet egy sráctól az elõbb... <#zavart1>#zavart1><#vigyor>#vigyor>
Nincs bocsánat
Philadelphia
SWAT
13 kísértet
A nincs bocsánatot újonnan is meg akartam venni (2k), és a Philadelphiát is, de arra már nem nagyon lett volna 3k-m, a SWAT+13 kísértet meg 1k-t megér, még ha a szódával szódával elmennek kategóriába is tartoznak! 😛
lenyeg a birtoklas, illetve az, hogy barmikor megnezhetem ha ugy tartja kedvem 😊
ez igen! <#eljen>#eljen>
jó vételek <#eljen>#eljen>
MIIB - Sötét zsaruk 2. (2 DVD) 990
Ál/Arc 1490
Ellenséges terület 690
Tapló télapó 990
Született július negyedikén 990
Minden héten háború (2 DVD) 690
Hosszú jegyesség (2 DVD) 990
Collateral - A halál záloga (2 DVD) 1490
Én, a robot (2 DVD) 1490 (Ez egy kicsit ramaty állapotban van, a papírtok tetején van egy gyûrõdés, az oldalán pedig a pánt annyira szoros volt, hogy behorpasztotta a szélét, ráadásul letört a mûanyag tok középen, de sebaj, ezt ki tudom cserélni...
Super Size Me - Extra változat (2 DVD)
Adaptáció 950
<#vigyor3>#vigyor3>
a masolas rossz, ertem?
mod