3025
DVD filmekről, Blu-Ray kiadványokról általában
>- Akciós DVD-k, Blu-Ray lemezek itthon és külföldön - Események - Érdekes linkek - Legújabb szerzemények (mit hol mennyiért vettél) -
Csak EREDETI kiadványok! warezzel itt nem foglalkozunk!
-
#2244 Atlantisz:
Luc Bessont újra megihlették a tengeralatti világ csodái, és a Nagy Kékség után egy újabb lenyűgöző hatású filmalkotásban ünnepli annak szépségét. Történet és párbeszédek ezúttal nincsenek, a főszereplő a szavakkal le nem írható természet. Fantasztikus tengeralatti felvételek és Eric Serra hipnotikus hatású zenéjének nagyszerű kombinációja ez a film, izgalmas, lírai és rejtélyes is egyben. Atlantisz, az elsüllyedt világ megigéző képei, bálnákról, delfinekről és játszadozó cápákról sokáig megmaradnak emlékezetünkben. -
gettobuxa #2243 a nikita ugye ismert, bérgyilkosos fasza film
az élethalálharc inkább olyasmi mint a nagy kékség, kicsit elgondolkodtató, fekete-fehér, szavak nélkül, mint a koyaanisquatsi, ha láttad :)
a metró meg ugye a föld alatt játszódik, mint a kontroll, csak faszább és undergroundabb :)
az atlantiszt nem ösmerem, de én megvenném a csomagot a helyedben :) -
#2242 Még nem vettem meg miért te láttad a filmeket?Mi a véleményed róluk??? -
gettobuxa #2241 csomagban vetted? hol? -
#2240 régi változat fakó szinekkel, régi szinkronnal
sazl ha neked ez kell, rajta -
#2239 Esetleg volt már időd megnézni az Asterixet? Érdemes megvenni? -
#2238 Nem láttam 1ik filmet sem, de ha Besson rendezte, akkor nem lehet rossz. -
#2237 A nikita szerintem jó film, a többit nem ismerem, de én szeretem Luc Besson filmjeit (mármint amit rendezett). (Leon, Nagy kékség, 5. LM) -
#2236 Na mi van már senki sem látta a filmeket??? -
#2235 Erősen gondolkozom hogy megveszem ezt a 4 Luc Besson filmet dvd-n 5000-ért:
Atlantisz
Élethalálharc
Metro
Nikita
Aki esetleg látta már vmelyiket az elmondhatná hogy megéri-e!
-
#2234 Nagyon nagy film. -
gettobuxa #2233 végre rászántam magam:
boogie nights 3990.-
alexandra -
#2232 Teszkó járat, persze h dvd nélkül nem lehet onnan kijönni:)
Superman Visszatér ( Duplalemezes extra változat ) - 2990 ft
Rémecskék - 2990 ft ( majd a többi részét is, fokozatosan :) )
Sin City - 990 ft -
#2231 Amityville horror /remake/
990-
ez sztem marha jó film, meg is vettem... -
#2230 Nálunk itt a Pólusban a MM-ban azt hiszem láttam a filmet nem is oly rég. Jó dolgokat lehet itt találni, aki erre jár, érdemes benéznie. -
#2229 Én karácsony előtt rendeltem meg Xpress-en a 2Dvd-s verziót 1990Ft-ért de még nem küldték!:(
Azt írják hogy a szállítási idő bizonytalan! -
#2228 Az Xpresshez megérkezett a Kubrick díszdoboz, ha érdekelne valakit rajtam kívül :)
Remélem ma már hazavihetem! -
#2227 Nézd meg angolul és a szinkron valamint (legalábbis sztem) a verzió kérdése is meg lesz oldva :D
Tudtommal szinkronnal csak a sima verzió kapott rajta helyet, eredeti nyelven meg a mozis verziós is meg a bővített verzió is rajta van.
De mondom legalábbis SZTEM -
#2226 Hehe, haveromtól megkaptam az egylemezes Gyaloggaloppot. -
#2225 Jaja!Ma lesz 23:10-től a tv2-őn! -
#2224 Most láttam az Amazon.co.uk-on, hogy a Star Trek TNG sorozatot kiadták papírdobozos kiadásban is. Így ~18 font az ára egy évadnak, ami már elég bartságos. -
#2223 karácsonyra az Alien Quadrilogyt kaptam
tök jó meg minden,csak van egy kis probléma!
a második résznél,szinkronnal nézem és néha nem jó a szinkron,mond vmit a színész erre meg levágódik a szónak a fele és nem lehet hallani semmit!ez másnál is előfordul??
egyebként az miért van hogy én kazettán láttam ezzel a szinkronnal és az a bővített volt,ami meg ezen van szinkronos az tök rövid rakat jelenet kivan hagyva! -
#2222 eltartott pár évig ezeket összeszedni, de még nincs meg a rajzfilm verzió és a clerks2 :) -
#2221 Akkor Te szerencsés vagy, megvan az eddig megjelent összes Smith filmed >< :D Mallrats-ot még nem láttam, de majd megszerzem. Szinkronnal már rég nem nézek filmet ^^ -
#2220 én Larry Clarkot rendeltem :)))) -
#2219 én Larry Clarkot rendeltem :)))) -
#2218 shop stop
mallrats
képtelen
dogma
jay
mind ott figyel a polcon :)
a mallrats valamikor lesz mostanában a tv-ben, egyik kedvenc részem mikor a csendes jedi-nek tanul és cigit akar lebegtetni :) -
#2217 Smith-től nekem csak ezek a filmek vannak meg :D
Még egy Jay & Silent Bob-ot kellene szerválnom és akkor már jó volna O.o -
#2216 -
#2215 Ma rendeltem pár dvd-t a neten:
Shop-Stop 990Ft
Képtelen képregény 990Ft
Dogma 990Ft -
#2214 Nővéremtől kaptam pár DVD-t Angliából, csak magyar nyelv van rajta, még magyar felirat sincs. Vmi progival meg lehet nézni a filmet magyar felirattal (1ébként a hetedikről, a remény rabjairól, és az utolsó emberig c. filmekről lenne szó. -
#2213 jaja, hasonlókat
(már nem tud újat kitalálni) -
#2212 és extrákkal megpakolt lemezeket az újévre :) -
#2211 Boldog karácsonyt minden DVD Fannak (is)! -
#2210 Kellemes Ünnepeket minden eredeti DVD-t vásárlónak! :) -
#2209 Jó hát én sem minden vásárláskor veszek olyan drága filmet :D
Ha valamit meglátok ami jó film és tetszik, akkor azt inkább megveszem. Később lehet, hogy már nem lehet kapni :) -
#2208 Vannak olyan filmek amikért én is kiadnék annyit,de ált. nem veszek annyiért:) -
#2207 előző is jobb volt -
#2206 Uhh sorry a rossz képért. Itt a jó, legalábbis remélem jó lesz :S
-
#2205 Hát pl egy Digipak-os film így néz ki
Ezt úgy kell elképzelni, hogy van egy külső papír borító. Ebből a tokból ki lehet venni egy külön álló részt. Ebben vannak a lemezek. Ezt a részt szét lehet hajtani. Ahány lemez van benne, ennál jobban lehet széthajtani.
Szvsz ezek a kiadások minden pénzt megérnek, mert milliószor szebbek a normál műanyag tokos változatnál. Viszont sokszor nem is drágák. Tehát egy Kontroll Digipak 1390-ért azért nem sok, tekintve azt, hogy az egylemezes változata 990-be kerül :D
Viszont ezekre a kiadásokra jobban kell ügyelni. Lévén, hogy papírból van így könnyebben rongálódik, továbbá azért tényleg drágák illetve egynémelyik filmből nemsokat gyártanak :(
Egyébként az ilyen kiadású filmeknél magát a tokot veszed meg jobban, nem a filmet :D De ha egy ilyen filmet veszel nem bánod meg :D
Viszont sajnos a magyar kiadók néha becsapják a vásárlót. Szal résen kell lenni. Pl a Gladiátor 3 lemezes változata anno újra kijött, természetesen digipak-ban olyan 5k körül. Most is annyi, de csak egy sima vastag műanyagtokos a kiadás. És hát azért kiadni 5k-t?? Vagy ottvan a Ben Húr 4 lemezes kiadás? Van egy nagy kartondoboz és benne két műanyag tokban a 2-2 lemez. És ezért 5k-t kérnek el. Szánalmas. Sajnos a magyarországi dvd piac még elég gyér, máshol minden film digipak-ban jön ki, mi meg örülünk ha 30 filmből 1-et csinálnak úgy :(
Ha vásárolsz filmet könnyen el lehet dönteni, hogy az adott film digipak-e vagy sem. Egyrészt az ára az ami rögtön szembetűnik, másrészt, ha jobban megnézed akkor tisztán ki lehet venni, hogy a csomagolás alatt, jobban mondva a tok két oldalát megnézve, papír van-e vagy csak sima műanyag :)Ha egy nagy feketeséget vagy fehérséget látsz, akkor a film valszeg egy papírfeknibe bújtatott műanyagtokos kiadás.
Remélem kielégítő volt a válaszom :)