1303
-
#983 Joker nem csináltál semmit?????
én felraktam és vmi origan discet kér!
Joker van msned???? -
#982 Sziasztok!Milyen a új pályák?Tényleg városba is megy? -
Joker Hun #981 Én cd ről használom neked miér nem jo. -
#980 Vki segíccsen honann tom leszedni a legújjab anti blaxxot(link)
van msn ([email protected])de itt jobblenne
előre is kössz(a gamet Cdről raktam fel) -
#979 jóvan buzi, faszom fizet, játszok a bw2-vel. -
#978 Kulákságnak is van határa. Akkor vedd meg a boltban több ezerért, ha nincs 200 forintod rá :SSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS -
#977 de a wanadoo fizetős -
#976 egyszerű szedd le a wandoorol nekem is onnan van meg és jó minden -
#975 vki segíccsen plz
vmi original disc túllép vmi időt
van msnem([email protected])
de itt is lehet;)
lécci vki segíccsen gyorsan ha tud má má motogp lázban égek
előre is kössz -
#974 és mi a neve a jó verziónak, te melyiket szedtedű? -
Joker Hun #973 Motogp exe,jobb klik/tulajdonságok/innen egyértelmü. -
#972 Na figyu van bizony szar verzió ha nem hiszed akkor inkább tarsd meg a véleményed nekem is 2 volt. Később jött ki a mirror verzió ami jó ... -
#971 na figyu, mondj jobb ötletet mer szar verzió nem létezik csak a te gyadban -
#970 naon akarom már nyomni a motogp-t lécci vki segíccsen
előre is thx -
#969 hogy tudom átrakni win2000módba?
-
#968 Bocsánat!Visszaolvasva már látom hogy át kell rakni win 2000-es módba ok Köszi!!! -
#967 Nekem se indul Cd Hide-al miért?? -
#966 Akinek meg van a crack lenne olyan szíves elküldeni vagy egy címet ahonnan töltötte!! Előre is köszönöm!! Amugy most telepitettem fel :):) -
#965 ne mindul a GAME vki segíccsen plz letöltöttem a Cdhideot de nem lett jobb de mostmár legalább kíírja hogy:vmi required securyti nem tuggya aktiválni előre is thx -
PBence #964 Amúgy kinek milyen mocija van? -
PBence #963 Amúgy most megy? -
PBence #962 Bocs 960.ik -
PBence #961 bocs 960.dik:-) -
PBence #960 Kössz hegy enyém lehet #1000. hozzászólás -
PBence #959 Semmi baj!:-) -
#958 mondani akartam.....de azért kössz most is:)és bocs hogy felkaptam a vizet... -
PBence #957 Amúgy nem tom mit kell felkapni a vizet...Van aki segít bazz..!Amúgy ott az oldal alján a kereső és beirod hogy virtual cd hide és megekeresi neked!Amúgy kössz h segíthettem!Ennyit elvárna az ember hogy:kösz vagy valami! -
PBence #956 http://www.gameburnworld.com/dl/dl3.php?file=VirtualCDHide%20v1.0.0.4.rar -
#955 és honnan a ...ból szedjem ezt a virtual cd hide-ot??mert hogy kerestem mindenhol, de seholse találtam... -
PBence #954 Mountold be daemon tools-ba és töltsd le a virtual-cd-hide-t és indidsd el aztán unhide all virtual drives!!!(amúgy ha vissza olvasnál 1000x le van irva) -
#953 940-dik comment -
#952 a segítséget előre is thx-elem. -
#951 szegasztok!lenee egy kérdésem:-->(a játékot töltöttem)amikor el akarom indítani a gamét, akkor azt írja ki hogy rakjam be az original discet...na most mit csináljak? -
PBence #950 A windows 2000 alatt való futtatást elfelejtetted! -
Farkas Péter #949 Sziastok! Kéne egy kis segítség!
Leszedtem a játékot,de amikor el akarom indítani a daemon tools-al és a Virtual cd hide is be van kapcsolva akkor ezt írja ki:EMULATOR DETECTED! PLEASE DEACTIVATE VIRTUAL DRIVE AND EMULATION SOFTWER. HA a daemon tools-al és a Virtual cd hide-ban átálítom Hide all virtua driver-ra akkor a következőt írja ki: A REQUIRED SECURITY MODULE CAN NOT BE ACTIVATED. THIS PROGRAM CAN NOT BE EXECUTED. Mit állítsak be még? Köszönöm szépen a segítséget!! -
#948 Én tudok egy patchet a hangokra. Kapcsold ki a hangfalat :)))) -
Norbu #947 a hangokra nem adtak még vmi patch-t vagy vmi? -
#946 Azt nem tudom haver adta ide a képfájlt -
#945 Szerencsére nekem ilyen problémám nem volt de mirror verziós ??
-
#944 Most m egy gonndal fordulok hozzátok ha segítenétek nem úgy mint multkor hogy eddig ment simán a game most meg ma elindulna és mikor van az a felvezető szöveg annál visza kilép a Windoswsba, pontosabban letezsi a tálcára és mikor megpróbálom a tálácról visszalépni akkor is ugyanez mi lehet vele?