1303
-
cyrus #703 akkor mutatok már én is sajátot :d -
vacakman #702 Igen
-
vacakman #701 Köszi szépen! -
cyrus #700 1200as ? -
vacakman #699 -
cyrus #698 ne dokumentumot és ne html-t akarj beszúrni. a képet töltsd fel valahova a netre, mert a gépedről nem tudják elérni a többiek.
képfeltöltés
a végén megkapod a linket beágyazva az img kódokba, azt csak ide bekopizod. -
vacakman #697 hol tudom +adni a kép URL-jét? -
vacakman #696 Dok2.doc[/IMG] -
vacakman #695 -
vacakman #694 C:\Dok1.htm[/IMG] -
vacakman #693 Hogy lehet képet beszúrni,el olvastam az infóban de nem értem,hogy pl:doc.mentet képet hogyan lehet "kóddal közrefogni" ?
-
Joker Hun #692 http://origo.hu/szoftverbazis/jatekok/szimulator/motogp_urt_3_demo.html -
vacakman #691 A demót innen próbáld+! http://www.origo.hu/szoftverbazis/jatekok/szimulator/motogp_urt_3_demo.html
-
#690 Van teljes lepel.try.hu -
Balee 007 #689 Honnan lehet leszedni a demót? Légyszi aki tudja írja meg privátba.
Előre is kössz!
Balee 007 -
BladeW #688 Nem a seedtol fugg, hanem a kivalasztott leather fajtajatol. Lentebb vannak amiket lehet szinezni. -
Grusi #687 Csini.
Hanyas seed-től lehet majd leathers-t festeni? -
BladeW #686
Itt a mocim/teljes szinosszeallitasom. -
MetalMano #685 Anti Blaxx azt irja Run time error '7':
Out of memory
mi a hiba? -
Ogi88 #684 ko az is csak majd tudjak multizni akkor honnan? -
#683 ha nem ismered a torrentet,akkor passz,ha igen akkor megmondom,de nem valoszinu hiszen akkor nem kérdeznéd -
Ogi88 #682 walaki -
#681 HKEY_LOCAL_MACHINE/system/mounted devices a többi le van rendesen ott irva,lennie kell -
#680 de csak gondolkozz,várj, mindjárt leírom -
kr1sz #679 háát nekem nincsenek olyanok mint a 324 esben ! :( -
Ogi88 #678 Hi honnan tom letölteni a full játékot/ingyen/ pls irjatok és mekk multizni -
#677 #324 ? -
kr1sz #676 hy! pls segitsetek hogy csináljam meg a gamet mert nem indul el ! daemon toolsom van!a regeditbe mit állitsak be? -
#675 IP: 84.0.141.153
-
#674 ja és azt az alcoholt használtam:Alcohol 120% v1.9.5.3105 -
#673 ha netán értesz angolul egy kicsit itt valamit kihámozhatsz a hozzászolásokbol én sajnos nem tudok angolul!Moto gp 3 hozzászolások! -
#672 akkor nem tudom de nekem csak az a megoldás segitett! -
MetalMano #671 megcsinltam ugy is, ugyan az a hiba :P -
#670 nekem a clone cd-s verzio van meg és az elinditási modja pedig a #474 -es hozzászolás alatt található! -
MetalMano #669 :/ Hatnemtom elolvastam mind a 9 oldalt és nem talaltam megoldast problémámra..
"A required security module can not be activated.This program can not be executed"
Erre már irtatok megoldást meg is csinaltam nem müxik:/ csinaltam a regedit-es megoldástol kezdve anti blaxx de hiaba...pls Help! -
#668 Este 8 óra fele valószínű indul a szerver. Aki akar jöjönn. Az IP címet akkor adom!!! -
#667 Van már crack a játékhoz? -
Rusy #666 Köszi megy... -
Joker Hun #665 Letöltöd a cheatett telepited futatod -
BladeW #664
nemtudja valaki a rider leather miert van meg mindig lockolva nálam? Egyedul az 1200 extreme bajnoksagot nem fejeztem meg be, a tobbi mind megvan pro szinten. Esetleg az osszes bajnoksagot meg kell nyerni?? Neadjisten rookie-ban is meg kellene csinalni ujra az osszeset?