227
GameCam + Fraps + HyperCam
  • Chaos Mad
    heh...
    ti most vicceltek? 2400+ xp-m van és 256ddr memoriám meg egy fx 5700-em. az összess ingame filmünket fraps-al vesszük fel! és miután összevágjuk a filmet, semmi sem szaggat, meg nem is szaggatott! nem tudom mi a baj, talán az fps-en kéne állitani hogy mennyivel vegyen fel. nekem semmi baja sincs, szerencsére.
  • Pontius #26
    Én most 1 ien kártyára pályázok.

(Cikk a Pc-Guru 2003/01-es számából)
  • Pontius #25
    Videorögzítő progikkal kár szenvedni, soha nem kapsz olyan videoanyagat mint az elöbb említett módszerrel...
  • Pontius #24
    És itt helyes megoldás!!
    Csak ezzel a módszerrel lehet játékból képanyagot felvenni...
    TV-tunerral vagy tv-out-os vid.varival kivezeted tv-re és közben kazira lerögzitted, majd tv-tunerral vagy video IN-es vid.karival bedigized a kaziról.
  • blackgamer
    akkor videókazettára vegyed fel, és utána azt TV tunerra
    ekkor csak egy tunert kell venned 10 ezer Ft kb.
    nem poénból mondom
  • Hunnenkoenig
    Gyerekek, ne komplikaljatok!

A Fraps beszaggat, ha vesz fel. Allitsd be Half Size-ra es akkor jobb. Ha full size-on veszel fel, akkor is szar, ha 1GB ram-od van. Tudom.

A Fraps tömörites nelkül vesz fel avi-ban. Ezutan kell divx-et csinalni belöle.

Jo sok ram, gyors proci kell, bar a jatektol is függ. En az SWG-ben full grafikan GF4 Ti4200-al half size-on 1GB rammal vettem fel a videom es fasza, csak egy kicsit szaggatott...
  • Zodiac
    Nem csak az engine-re kell menni. A játszhatóság az topon van, mindent koroz es ez a fontos, ekkora feelingje egyik jataknak sincs. Amugy is 'nemsokara' itt a BF2, abban elvileg jobb lesz, arra majd gerjedhetsz :D
  • antijedi
    jah mert a bf engine ugy szar ahogy van :P najó azárt nem de van sokkal több sokkal jobb engine is :P
  • antijedi
    veszel mgéegy gépet :)
  • Zodiac
    Azt irtad, hogy 1024 alatt folosleges megprobalni.

A két gépes megoldas nekem is tetszik es tuti jo ugy, de csak 1 gép van, arra nincs valami jo megoldas?
  • Lifeforce
    Ez tényleg müxik és talán ez a legjobbmegoldás...
  • Lifeforce
    Lentebb már írtam...
  • blackgamer
    - kell mégegy gép TV tuner kártyával
    - a te géped videókártyáján TV-out-on küld a jelet ki
    - a te géped kimenetét rákötöd a TV tuneres gép bemenetére
    és ennyi
    320x240 valós idejü divx-be kódolással, vagy mpeg-be

most kövezzetek meg, de müködik
  • Zodiac
    Na szóval akkor mit kell vennem, hogy jo filmem lehessen?
    Csak RAM-ot, hogy ugy 2gb korul legyen?
    Ti milyen gepen csinaltatok a filmeket?
  • Lifeforce
    Nem függ a vga-tól a felvételed...
    Akkor is szaggatni fog valamilyen szinten, de a visszanézett videó jó lesz
  • Lifeforce
    Azért az nem egy BF engine:)
    A BF Fraps nélkül is atomerőművet eszik :)
  • Zodiac
    2.8as procim van, es akkor szerinted vegyek meg ram-ot utana mar jo lesz?
    Szal vga az megfelelo?
  • Lifeforce
    Mi vettünk fel fílmet a DC-ben, BF-ben és még sok játékban.
    A felvételi felbontást akkorára kell állítani amekkorában játszol különben hiányozni fognak részletek.
    Amúgy ha visszanézed amit csináltál akkor meg fogsz lepődni.
    De 2.4/1024ddr alatt meg se próbáld...
  • repro
    természetesen tömörítés nélkül kell felvenni. Én AA:0-t vettem fel FRAPS-szal 1.7G P4 512MB géppel és 400x300as felbontásban semmi baja nem volt.
  • Zodiac
    Na meg az, hogy tudod, lehet, hogy nem is a geppel van gond, hanem nalam valami beallitassal, szal lehet, hogy tul jo felbontasban akarom csinalni es azert szaggat.
    Szal, en azert irtam, hogy mit hogyan kell beallitani, es ha netan berakom a legszarabbra es akkor is szaggat, akkor lehet hogy a gep. De most amilyen gepem van az szerinted keves ehhez?
  • Zodiac
    DC-bol szeretnek jo kis filmeket felvenni, csinalni, vagni, stb.
  • Zodiac
    Ez OK is, de akkor miert lehet kulonbozo klanoktol, emberektol filmeket leszedni?
    Meg ha ez nem is mukodni(itthoni hasznalatra), akkor miert dobnak ki ilyet programokat gamereknek?
    Aztan ottvan az a szitu, hogy valaki nem jatszik,csak bent van a game-ben es veszi fel a torteneseket, de hat nala is ott fut a jatek es kozben fut a tomorites is es megis minden jol sikerul...
  • Lifeforce

Egy kicsit gondolkodjatok már el a dolgokon.
    Próbálj már meg szoftveresen digitalizálni, vagy tömörítsél játék közben.
    Persze, hogy szaggat.
    Gépedtől függ, hogy mennyire....
    Talán a CS-t tudod vele rögzíteni szaggatásmentesen, de azt meg felesleges.
  • repro
    nincs túlsok lufasz installálva a gépedre? esetleg egy winfos reinstall csodákra képes.
    Melyik gémbe akarod használni? lehet, h nem teccik neki, hogy közben filmezel.
  • Zodiac
    jah, bocs :D

Ati Radeon 9600 Pro Sapphire féle
  • BBird
    Persze a lényeg az lemarad a konfigból... akkor gondolom egy Trident-1mb -s kártya lehet... ;-))
  • Zodiac
    Hi!

Olyan gondom lenne, hogy akarmalyik progit is probaltam ki nem akart osszejonni, hogy filmet rogzitsek a jatekbol. A GameCam eleve el sem indul, felinstallalom, de utana be is hallt, a hypercam es a fraps is elindult, tudtam is felvenni filmet, de szaggatva, akarhogy probaltam kinfigolni, mindig szaggatott a jatek felvetel kozben.
    Van ezeknél valami spec beallitas, vagy miért nem megy nalam normalisan?
    Esetleg van mas progi ami jo erre?

A konfigom:
    PIV 2.8GHz 800Mhz FSB HT proc, 1GB 400Mhz Dual DDR, Asus P4C800 Deluxe alaplap, Maxtor 200GB-os winyo ATA133 + 80GB IBM ATA100, Creative Sound Blaster Audigy MP3+.
    thx

bYe