GameCam+Fraps+HyperCam

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

fistin
valaki fel tudna nekem rakni egy regisztrált fraps-et, vagy egy fraps-et amihez van crack

tigeroo
öö a fraps 2.3.5-höz van vkinek crackje, vagy serial?
Videoszerkeztõ programmal majd ha konvertálod akkor ki lehet választani zsal.

\"Gõzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul mûködõ karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"

<#idiota><#eplus2>

amit a fraps csinál amit az baromi nagy.....
avi tömörítõ
Winzip <#idiota><#gonosz>

\"Gõzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul mûködõ karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"

Hali!

Tud vki vmi jó tömörítõ progit mondani?????
#109 vége , valaki ? nem lesz gyenge a gépem hozzá ?

amikor felteszek egy kérdést mindenki kussol , ilyenkor meg<...> :DD

Lacc
bizony
rezsofiz
Aha

sazl : c

up.

én most ezt a sony vegas studiot nyomom. egész jo, teccik, meg egyszerü is.
A benzin királyai-t is azzal csináltam

és egyébként :
[ OFF ]
Teljesen kezdõ vagyok a vidókészítésben , sõt , 0 tapasztalatom van , de van egy adobe premier pro-m.
tudna vki adni hozzá leírást ? vagy próbálkozzak egyszerûbbel ?

sry, ahhoz nékem nincs

lol , tényleg , nem írtam le. :DD
Frapshez (2.1 < )kéne törés

bocs most mihez kell törés?

huhh , eléggé elkedvetlenítettek az it olvasottak , de azért megkérdem:

szal , szeretnék egy jó kis CoDos fragmúvit csinálni , de (végülis ezért kerestem fel a topikot ) nem találok törést hozzá.
Ha valaki tud , légyszi dobjon meg egy privivel.
Na akkor a másik rész:
Úgy terveztem , hogy a szép frageket , amik olyan 1-2 másodperc tartamúak , szedem ki ugy hogy lenyomom a hotkeyt miközben demórol játszom vissza a játszásomat , és amikor megvan a frag , akkor megin lenyomom a hotkeyt és over...
ne de ez így szaggatni fog?
A gépem nagyon gyenge RAM szempontból , és a proci sem valami fénnyes :/
256 MB DDR-266 , Intel Celeron Northwood @ 2400..

próbálkozzak vele , vagy el se kezdjem ilyen gépppel ?

Lacc
Arra bizony vannak külön eszközök, de hogy mik azt pontosan nem tudom. Nem vagyok benne a dvd-s dologban, keresgélj utána.
DVD filmekbõl akarok részleteket kiszedni, majd azokból egy dvdt összeállítani.
ahhoz még nincsen
Lacc
Ezt a Media palyeres dolgot kifejthetnéd mert engem is érdekelne :D Új módja a vágásnak? :P
Tatyla
Valaki adjon már légyszi egy cracket a Fraps 2.3.2-höz! Köszi elöre is! [email protected]

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

dikki*yysw
Media player általában videót játszik le, minek abból kimenteni? O_o

:: http://www.behun.net :: Teh pwn Palace!&#8482; ::

Media playerbõl akarok videót menteni, de a fraps nem csinálja, hiába jelzi az ablakban az fps-t.
Tudtok vmi progit, ami jó erre?
MerlinW
megoldva, tárgytalan:)

[merlinw.org]

MerlinW
nekem 2.0.0 nem vesz fel videot... akárhogy pacskolom az F9-et..:( a 2.3, ill 2.5 müxik.. viszont ezekhez nem találok sehol krekket...

valaki nem dobna meg akár egy 2.1-el mélben? vagy vm linkkel?
köfi:)

[merlinw.org]

Hmuda
Feladtam és leszedtem a 2.0.0-át a DC-röl.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

nekem nincs :(

Hmuda
Vki?

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Hmuda
Kellene 2.2.5-ös Fraps full. Vki? DC-nincs senkinek.

jah.. ahhoz sajnos nem értek, mert még el sem tudtam inditani :DDD

Battlefield 1942 mod

Desert Combat

mi az a DC??? :DDD

Meg a neveket hogy lehet eltuntetni, hogy pl kep csinalasnal ne legyen annyi zold nevecske, mert az eleg idegesito?
thx

Hi!

Azt hogy lehet megcsinalni DC-ben, hogy csak a terepet lassam, szal ne legyen szoveg, hud, map, stb?

Jakuza: nekem a 2.2-est demo verzio, azert raktam vissza a 2.0-at mert az regisztralt, de szerintem 30mp igy is ugy is eleg.

Mad: nekem twinmos ramjaim vannak, szal ebbol kovetkezik: www.twinmos.com

[Jakuza]
A te 2.2-es verziod full vagy demo ?
Mert ha fullos akkor megoszthatnad a nagyerdemuvel. :P

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

:)
milyen homapage? az nékem is kéne :)

Az az erdekes, hogy most kivancsisag kedveert visszaraktam a regebbieket is (1.9, 2.0) es ezekkel is megy. Pedig tul keppen semmi extrat nem tettem, csak annyit, hogy voltak memoria gondjaim es azt ajanlottak hogy menjek fel a RAM homepage-ere es az ott levo konfig alapjan allitsam be a BIOS-t, ezt meg is tettem es lehet hogy ez volt a megoldas?

Glpetyus

Sziasztok! Aki jáccot a Cs-vel, netalántán megunt volna a cs-t és lenne felesleges loginja plz irjon a [email protected] -ra vagy ha tudja hol lehet kapni akor az is ijon! thx..Mert a cd galaxisba és egyéb boltokba nem találtam.. koszi

Crack-et nem tudtok hozza veletlenul?

Nah, erdekes modon a 2.2 mar megy... Hogy az elozoek miert nem mentek az passz. Az a lenyeg, hogy most mar nagyon boldog vagyok

Gascoigne
Nem tudna nekem valaki küldeni okosítást a Fraps 2.1-hez?
[email protected]

Ps3 ID: Gascoigne74

kimentem a forumba, és egyböl 2 uj üzenet várt öcsém :DDD