227
GameCam + Fraps + HyperCam
-
talán a kodekek miatt... Valaki tudna adni linket a fraps crackhez? -
hali!
Van 1 kis problémám multkor csináltam egy muvit és akkor minden rendbenvolt demost ha felveszem a cuccsot frapsal és lejáccom kb 3 fps az aviban is miért??? mitől lehet?? -
direkt azér nemlehet arra mer az más :D ottvan a töbi 100 gomb rá -
Nem tudja valaki, hogy lehetne elérni azt Frapsnél hogy Print Screent gombra fotózzon? Sehogy sem tudtam elérni hogy azzal legyen -
akkor nem tudom, nekem amúgy se ment.. :D (#136) -
Azt máár sajna nem lehet leszedni..
-
#129? -
A Frapsra természetesen. :D Reggel van még.... :D -
olvasgattam de nagyon nemtaláltam meg a választ bár lehet énvagyok a láma sőt tuti na szal a kérdés:
Farpsal felveszem a muvit jo pár 100 mega utánna mivel hogy convertáljam át hogy ehető legyen a mérete és a minősége? pl egy 7 perces muvi kb olyan 50 mp legyen -
melyik programról beszélsz? :P -
Sziasztok!
Már régóta kerekek egy működő crackelt verziót. Sajnos eddig egyet sem találtam, sikerült feltelepíteni, de a program már nem akart elindulni. Valaki tudna küldeni az e-mail címemre egy olyat, ami megy már mindegy, hogy milyen verzió, csak menjen. :D
Előre is köszönöm!
[email protected] az e-mailom -
leszedtem, de amikor el akarom indítani nem történik semmi, ötlet? -
Hi!
Az miért van, hogy a videónak nincs hangja? Mit kell beállítani, mert az alap-beállítással nem megy a hangfelvétel a Fraps-ben. -
Lehet, hogy hülye vagyok, de miért csinál több száz megás avit egy fél perces felvételnél a FRAPS?
http://www.torrentspy.com/search.asp?mode=torrentdetails&id=213226
Itt fent van 2.5.4 crackelt verzió. -
Tudnátok adni egy masik linket? Mert a Donmanos nem mukodik.
Thx. -
Jaja.:) -
DonManó #131 látom hogy hasznos a linket adtam egy másik topic-ban
-
Áldott legyen a neved :) -
Fraps v2.511 registered -
Ha valakinek megvan az legyen szíves értesítsen engem is a letöltési hely pontos címéről :) -
valaki fel tudna nekem rakni egy regisztrált fraps-et, vagy egy fraps-et amihez van crack -
öö a fraps 2.3.5-höz van vkinek crackje, vagy serial? -
Ben C #125 Videoszerkeztő programmal majd ha konvertálod akkor ki lehet választani zsal. -
Chaos Mad #124 
-
rriicchhiiee #123 amit a fraps csinál amit az baromi nagy..... -
rriicchhiiee #122 avi tömörítő -
Ben C #121 Winzip 
-
rriicchhiiee #120 Hali!
Tud vki vmi jó tömörítő progit mondani????? -
Ben C #119 #109 vége , valaki ? nem lesz gyenge a gépem hozzá ? -
Ben C #118 amikor felteszek egy kérdést mindenki kussol , ilyenkor meg[...] :DD -
bizony -
Aha -
Ben C #115 up. -
Chaos Mad #114 én most ezt a sony vegas studiot nyomom. egész jo, teccik, meg egyszerü is.
A benzin királyai-t is azzal csináltam
-
Ben C #113 és egyébként :
[ OFF ]
Teljesen kezdő vagyok a vidókészítésben , sőt , 0 tapasztalatom van , de van egy adobe premier pro-m.
tudna vki adni hozzá leírást ? vagy próbálkozzak egyszerűbbel ? -
Chaos Mad #112 
sry, ahhoz nékem nincs -
Ben C #111 lol , tényleg , nem írtam le. :DD
Frapshez (2.1 < )kéne törés
-
Chaos Mad #110 bocs most mihez kell törés? -
Ben C #109 huhh , eléggé elkedvetlenítettek az it olvasottak , de azért megkérdem:
szal , szeretnék egy jó kis CoDos fragmúvit csinálni , de (végülis ezért kerestem fel a topikot ) nem találok törést hozzá.
Ha valaki tud , légyszi dobjon meg egy privivel.
Na akkor a másik rész:
Úgy terveztem , hogy a szép frageket , amik olyan 1-2 másodperc tartamúak , szedem ki ugy hogy lenyomom a hotkeyt miközben demórol játszom vissza a játszásomat , és amikor megvan a frag , akkor megin lenyomom a hotkeyt és over...
ne de ez így szaggatni fog?
A gépem nagyon gyenge RAM szempontból , és a proci sem valami fénnyes :/
256 MB DDR-266 , Intel Celeron Northwood @ 2400..
próbálkozzak vele , vagy el se kezdjem ilyen gépppel ? -
Arra bizony vannak külön eszközök, de hogy mik azt pontosan nem tudom. Nem vagyok benne a dvd-s dologban, keresgélj utána.