137
B.nőm szülei megölik a kapcsolatunkat
-
#137 na, mi történt azóta? -
campy #136 mint egy szappanoperában!!! jó ez a topik:D élvezem a műsort csak régen írtak:D -
#135 és az baj?:o -
#134 engem a barátnőm apja leitatott mindenféle kotyvasszal. -
#133 A kocsiban éltek? :))))))))))))) -
#132 én még nem is találkoztam a barátnőm szüleivel. pedig már 3 éve ismerem. és még Ő sem találkozott az enyémekkel. csak a kocsijukkal ; ) -
#131 szeretnéd ha az apja kacsingatna? :D -
#130 :D -
#129 Hát azok a szülők már elmekórtani esetek voltak, alighanem. -
#128 az én bnőm(osztálytársam) anyja a sulinkba tanít :DD
na ezt übereljétek -
MacrosTheBlack #127 Viszont kevésbé fox bánkódni. :) -
#126 Hát ahogy nézlek, nem nagyon tudsz segíteni!!! -
MacrosTheBlack #125 Másik megoldás:
:D -
MacrosTheBlack #124 Hegylakó módra kell elintézni: csak 1 maradhat. :D -
#123 Hy
Gyerekek súlyosbodott a helyzet, az mondták a lány szülei, ha velem akar maradni takarodjon ki a házból, nem a lányuk többet.
Egyszóval kitagadták. Ma megyek délután, hogy beszéljek a szűkökkel, és ha más nem tudunk csinálni, ide költözik hozzám. Most kiderül, hogy mennyire szeret.
Ez van sajnos.
Drukkoljatok.
-
#122 Tudom, érzem az ízét!!! -
Prof William #121 A tiltott gyümölcs mindig édesebb... -
MacrosTheBlack #120 Bosszúvágy 2. :D -
#119 jaj bazzeg, az nem old meg semmit!! És mi lesz az anyóssal?? -
MacrosTheBlack #118 Legegyszerűbb ha leszámolsz a faterral a munkahelyen. Fénykardpárbaj pl. :D -
#117 Hy.
Na ezt a topikot nekem nyitották.
Arról van szó, hogy megismerkedtem egy csajszival, aki a kollégám lánya.
De mivel a lány elragadó, gyönyörű, okos, aranyos, stb én belé szerettem. Ő is így érez, ha nem is mondja, tudom és érzem.
Szóval mivel ő a kollégám lánya, a szülei nem pártolják ezt az egészet, ami köztünk kialakult. Az apja meg is fenyegetett, hogy ha én a lányához hozzá merek nyúlni MEGŐL!!
Bár ezt nem nekem mondta szemtől szemben, hanem, a feleségének, ő a lányának, és a lány nekem.
Titokban kell találkoznunk, a lány állandóan hazudik, amikor el akar jönni hozzám. Sajnos számomra ő lett a tiltott gyümi, amit nem szabad leszakítani.
Lehet hogy ez miatt, és más okok miatt, de sajna nem harmonikus a kapcsolat.
-
#116 en inkabb olyan topikba irnek most, hogy szuleim baratnoi -
#115 UP -
akos #114 Miért lett vége...?
[Kár hogy csak most találta meg a topicot] -
rolli #113 megoldható? -
brad #112 Kit ? Anyósomat ? Azé az kicsit kényes de , ha elvégzed a piszkos melót ám legyen . -
Ronny #111 el kell tenni láb alól!!!!!4444 -
brad #110 Köszike de inkább nem . http://free.srv.hu/t/u/tuvok/dilis_elemei/hulye1.gif
Azt átadnám neked csak 47 éves , csak nem szilikonos és kicsit sem hasonlít a lány az anyjára , mivel tiszta apja le sem tagadhatná , hogy ő csinálta :) . -
#109 a csay után próbáld ki az anyát is :))) nayó, durva volt :) -
#108 AZ ok akor yók ha nincseenek otthon! vagy otthon vanak, lényeg ogy te mindíg a másik heyen legyél -
brad #107 A nőm anyja rémes, folyton kacsingat és becézget kiborító egy boszorkány. Az apja tök jó fej. Lehet vele dumálni nőkről, kocsikról, repülőkről bármiről. (még jó, hogy a lány nem az anyjára ütött) -
#106 Hát én a kapcsolat elején tobbet beszéltem az anyjával, mint a csajjal... És volt olyan is hogy a mamival jöttem össze (bár erre nem vagyok büszke :-/ ) -
#105 Az Általánosban a moderátoroknak topicban. -
#104 A topick értelmét vesztette a kapcsolatnak vége van!!!!!!!
Ja hol kell kérni a topick törlését? -
#103 Imádom, ha meg akarják mondani mit csináljak. Te is ? -
#102 azt hoyg ne offolj...
itt se és máshol se...
bár akkor lehet nem is kéne belépned az sg-re... -
#101 Oké, mit akarsz, mit mondjak ?! -
#100 ték ;> -
#99 ajjaj....ezt a bajtársakot mellőzzük már.... -
#98 Igen. Tudod igazi szerelem csak bajtársak között van ! :DDD