Már kapható az ATI RADEON X800 XT is

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

arty
a teljesitmény nem egyenlõ a 3dmark pontszámmal

- még mindig nem tudja ezt felfogni mindenki ??

Forza.

janos666
Akkor érdekelt mikor ilyet láttál, hogy "Az NV a parsztvakít az órajelekkel, 5000/1000 stb., az ATI meg jó mert 360/400stb."
3P
Höhö!

Igazából alapban sok mindenre elég a 9500pro is, de ha új kártáyra cserélek, akkor szeretném az aniso mellett az FSAA elõnyaeit is élvezni.
Szerintem a szinvonalas grafikai hatáshoz ma ezek is hozzá tartoztank. Persze a napjainkig megjelent játékok jó része 9500pron is elmegy ezzel a két plussz beállítással is, de a jövõ, sõt az utóbbi idõk játékai közül elég sok nem.
Egyébként 9500pro-t én sem cserélnék még le, mert az egy nagyon jó kis kártya... :)

Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...

te meg mit szerencsetlenkedsz az image beszurassal? :))

3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.

The Garrett
flameeeeeeeeeeee :D na hajrá

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

Benedekco
?miért is?

Mé há nem?

csakis XT

LYONESS - Your Cashback Company

Benedekco
ja, énsem veszek x800xt-t nekem elég lesz a PRO is :D

Mé há nem?

Király! A pro mennyibe kerül? Azért vennék egy ilyet! Na majd valamelyik bankot megfúrom:)
artschi
Kell egy ilyen!!!!

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

Csudri
Hidd azt. No flame!

alkohol.freeblog.hu Mi csak õszinték vagyunk, de nem állatok!

IMYke2.0.0.0
Miért érzem azt, hogy ez a stílus ismerõs valahonnan?!

-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004®
-----------------------------------------

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Ma vettem egy 9700pro-t, szerintem egy jó évig lazán elleszek vele :)
janos666
Háát? Nemtudom!