2 felirat összfűzése
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Megoldottam, átállítottam a nyelvet magyarra. 😊)
Azért köszi
Azért köszi
Nekem van subtitle workshop-om, de nem tudok vele összefûzni. Ha kapnék segítséget, olyan szinten, mint a hülyegyerekeknek, megköszönném.
és akkor valóban újat kell nyitni...
több mint másfél éve vagy felhasználó itt, ennyi idõ alatt illik egy kis netikettet felszedni (bár vannak akiknek ez sokkal hosszabb idõ alatt sem sikerül).
kérdésedre válasz amúgy pl: subtitle workshop.
ps: és a "kivályt" az pontos j.
több mint másfél éve vagy felhasználó itt, ennyi idõ alatt illik egy kis netikettet felszedni (bár vannak akiknek ez sokkal hosszabb idõ alatt sem sikerül).
kérdésedre válasz amúgy pl: subtitle workshop.
ps: és a "kivályt" az pontos j.
No good deed goes unpunished, outlander. - Azura
LOL
De nem kell minden hülyeségnek új topikot nyitni a témában.
Megyek azt mindájárt megnyitom a "Hogyan kell fordítva berakni a feliratot" topikot.
De nem kell minden hülyeségnek új topikot nyitni a témában.
Megyek azt mindájárt megnyitom a "Hogyan kell fordítva berakni a feliratot" topikot.
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
Addig ok hogy van egy pár topic de egyikben sincs szó két felirat összefûzésérõl.... 

Gigabyte GA X48 ds5 rev2.1| Core2Duo E8200@3,4Ghz | 2x2Gb DDRII OCZ Reaper kit 800Mhz@1020Mhz | Sapphire Radeon 4890 vapor-x 1gb OC | 500Gb WD SataII | FSP Bluestorm II 500W táp
Valaki tud segíteni hogyan kell két feliratot összefûzni? Régebben volt egy programom amivel össze lehetett fûzni de mostmár nem tom hogy hívják... 😊
Gigabyte GA X48 ds5 rev2.1| Core2Duo E8200@3,4Ghz | 2x2Gb DDRII OCZ Reaper kit 800Mhz@1020Mhz | Sapphire Radeon 4890 vapor-x 1gb OC | 500Gb WD SataII | FSP Bluestorm II 500W táp